fbpx
Насловна / Србија / СРПСКИ СЕЉАЦИ ПРОТИВ ВУЧИЋА: Збацимо тајкуне и криминалце с власти који увозним месом трују народ
СРПСКИ СЕЉАЦИ ПРОТИВ ВУЧИЋА: Збацимо тајкуне и криминалце с власти који увозним месом трују народ 1

СРПСКИ СЕЉАЦИ ПРОТИВ ВУЧИЋА: Збацимо тајкуне и криминалце с власти који увозним месом трују народ

Одбор Пољопривредних произвођача Мачве, Поцерине и Подриња издао је саопштење којег портал Србин.инфо преноси у целости:

Вучић и његова тајкунско-криминална банда стављају тачку на пољопривреду у Србији. После годину и по дана отимачине свиња од српских сељака од стране Вучића и његових чистача амбара, истовремено дозвољавајући тајкунима кланичарима увоз шкарт меса по цени од 30 дин/кг и увоз преко 300 хиљада живих свиња по мин. цени од 160 дин/кг. сада се смањују и субвенције, а то полуписмена министарка представља као меру подстицаја за развој села.

Субвенције су српским сеоским газдинствима биле нека врста социјалне помоћи захваљујући којој су преживљавали успевајући да поново засеју и заснују производњу. Сетимо се до 2012. субвенције су износиле 14000 динара по хектару плус регрес и акциза за гориво, а данас имамо ситуацију да нам тајкунски министар пољопривреде подстиче приносе и развој смањењем субвенција на бедних 4000 динара по хектару, а у исто време ова тајкунска влада субвенционише и поклања страним фирмама и компанијама милијарде евра.

Један од примера је и отпис дуга компанији Ер Србија од 22 милиона евра, која се у јавности представља као профитабилна. Значи ради се о класичној пљачки овог режима.

Вучићева Влада не наноси штету само нама пољопривредним произвођачима дозвољавајући увоз јефтиног крша и отпада из европе (по цени од 30 дин/кг), они тиме причињавају непроцењиву штету здрављу градског становништва које конзумира месо и месне прерађевине добијено од овог отпада.

Надамо се да ћемо на овим изборима да искористимо прилику и збацимо ове тајкуне и криминалце са власти, али штета која нам је нанета за време владавине Вучића деценијама ће се осећати.

Србин.инфо

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Ви напредњаци нисте само лопови, ви сте бре стока једна! (видео) 11

Ви напредњаци нисте само лопови, ви сте бре стока једна! (видео)

А шта је председник Вучић 3. августа причао за калдрму на Тргу републике и колико …

Вучић: Милион евра за Дрвар од Србије 12

Вучић: Милион евра за Дрвар од Србије

По доласку у Дрвар српски председник Александар Вучић рекао је да је за тај град …

5 Коментара

  1. Tako je, treba pustiti vodu da sva ta nabrojana g…. odu! Podrška seljacima!

  2. Svi su politicari isti borize se za bolje

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *