fbpx

СРПСКИ СЕЉАЦИ ПРОТИВ ВУЧИЋА: Збацимо тајкуне и криминалце с власти који увозним месом трују народ

0
(0)

Одбор Пољопривредних произвођача Мачве, Поцерине и Подриња издао је саопштење којег портал Србин.инфо преноси у целости:

Вучић и његова тајкунско-криминална банда стављају тачку на пољопривреду у Србији. После годину и по дана отимачине свиња од српских сељака од стране Вучића и његових чистача амбара, истовремено дозвољавајући тајкунима кланичарима увоз шкарт меса по цени од 30 дин/кг и увоз преко 300 хиљада живих свиња по мин. цени од 160 дин/кг. сада се смањују и субвенције, а то полуписмена министарка представља као меру подстицаја за развој села.

Субвенције су српским сеоским газдинствима биле нека врста социјалне помоћи захваљујући којој су преживљавали успевајући да поново засеју и заснују производњу. Сетимо се до 2012. субвенције су износиле 14000 динара по хектару плус регрес и акциза за гориво, а данас имамо ситуацију да нам тајкунски министар пољопривреде подстиче приносе и развој смањењем субвенција на бедних 4000 динара по хектару, а у исто време ова тајкунска влада субвенционише и поклања страним фирмама и компанијама милијарде евра.

Један од примера је и отпис дуга компанији Ер Србија од 22 милиона евра, која се у јавности представља као профитабилна. Значи ради се о класичној пљачки овог режима.

Вучићева Влада не наноси штету само нама пољопривредним произвођачима дозвољавајући увоз јефтиног крша и отпада из европе (по цени од 30 дин/кг), они тиме причињавају непроцењиву штету здрављу градског становништва које конзумира месо и месне прерађевине добијено од овог отпада.

Надамо се да ћемо на овим изборима да искористимо прилику и збацимо ове тајкуне и криминалце са власти, али штета која нам је нанета за време владавине Вучића деценијама ће се осећати.

Србин.инфо

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

ИНТЕРВЈУ: Бранко Вељковић – Вучић рапортира британској обавештајној служби?! (видео)

5 (1) Гост Славија инфо тв био је бивши припадник службе Државне безбедности и касније …

Откуд у Србији преко 8.000 нових гласача из Републике Српске?

4.3 (6) Kад народ не мења њега, рђав владар је у стању да промени народ. …

5 Коментара

  1. Tako je, treba pustiti vodu da sva ta nabrojana g…. odu! Podrška seljacima!

  2. Svi su politicari isti borize se za bolje

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *