Насловна / Србија / Што крадете на рачунима за струју него шта ћемо да радимо са овом напонском крађом?

Што крадете на рачунима за струју него шта ћемо да радимо са овом напонском крађом?

Ако се питате или се будете питали зашто су вам рачуни за струју толико велики измерите напон струје. За ово се напредна бандо иде у затвор.

Србија данас

Актуелно

БУДУЋНОСТ СРБИЈЕ“ ОЈАДИЛА СРБИЈУ: Погледајте колико је коштао само долазак СНС-оваца из Крагујевца

На митинг „Будућност Србије“ из Крагујевца је, према нешто слободнијој новинарској процени, данас око поднева …

Ево зашто је Вучић наредио да се уништи језеро Заовине

Експерт за енергетику, и некадашњи високи руководилац ЕПС-а, инг Јован Јоца Мандић о актуелном проблему …

7 Коментара

  1. Pravo pitanje… Idemo do kraja

  2. Elektricni napon,a ne napon struje.

  3. Voleo bih da mi neko strucan objasni kako se niskim naponom povecava racun za struju? Ozbiljno pitam. Laik sam. Hvala.

  4. Ovaj što je pitao za TA peć je u pravu … napon na mnogim mestima u Srbiji povećava potrošnju struje a po važećim zakonima nije moguće rešiti problem jer nema odgovornosti u zakonskooj regulativi …. recimo, treba podneti pritužbu ili pisati goilu pojedinačnih peticija da bi se u EPS-u uzelo u razmatranje. Oni (EPS) kao pružaoci usluga moraju da postupe u razumnom roku … to ume da potraje i po nekoliko godina a dosta pojedinaca nije ni svesno ovog problema i za koliko im to uvećava račun za struju … pa kada se sve to pomnoži sa brojem korisnika. Sve u svemu, jedini način je da se podnese prijava, onda oni pošalju ekipu na teren (tada naravno planski povećaju napon) i tako u nedogled … Mislim da je jedini način da se pokrene medijska kapanja za ovaj vid problema i da se ukaže širokom sloju ljudi na probleme i uslugama koje naplaćuju a ne poštuju ugovorne obaveze gde ih zakonodavac nije pritom ograničio …. IZmeđu svega ostalog, u Preševu i Bujanovcu većina gradjana nije plaćala el. energiju a redovno su je dobijali … zamislite samo koliku su uštedu napravili godinama unazad (školovanje deteta, akumulacija kapitala za razne druge obaveze za koje smo mi bili uskraćeni) – žuti su ćutali o tome!!! i da su recimo u boljoj situaciji od nas iz ostatka Srbije koji smo plaćali račune za el. energiju

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *