Стоје у кутији, ћуте и збуњују пролазнике

0
(0)

На три локације у центру Ниша млади људи стоје непомично у кутијама и ћуте, а шта је циљ овог перформанса за сада је није познато.

cutolozi2

Зашто ови млади људи стоје у кутији и шта овим желе да поруче збунило је данас и јуче све грађане који пролазе Обреновићевом улицом. За неке пролазнике ово је права атракција, а било је оних који су стајали и чекали да виде да ли ће „улични уметници“ нешто извести. Међутим, чини се да је једини наступ заправо немо ћутање без покрета.

cutolozi1

Покушали смо да сазнамо шта они представљају, да ли је то део неке акције, али за сада нисмо дошли до одговора. Зато позивамо грађане да покушају да реше ову енигму и дају предлог о томе шта може бити разлог за овај перформанс и шта је његова порука.

Аутор Ј. Ц. Извор Јужне вести

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

4 Коментара

  1. e svasta na ovom svetu ona u banja luci stajala mesec dana i nista ,neka dok ne ozedne

  2. U Srbiji je toliko problema a aktuelna vlast kao i sve prethodne te probleme ne rešavaju, već nastoje da ih gurnu pod pocepanu krparu što još više izaziva reakciju naroda. Država Srbija je propala i moralno i materijalno jer su je vlastodršci opljačkali i podelili međusobno tako da je narod ostao bez hleba a pred ovu poplavu i posle nje i bez vode. To sve iritira mlade ljude koji su ostali bez igde ičega, spali na prosjačenje ako nemaju nekog starog sa penzijicom da ih bar snabdeva hlebom ako nema za ostalo. Mafija koja drži vlast u Srbiji se ne nalazi pogođena današnjim stanjem i jedina joj preokupacija da se trenutno stanje ne promeni dok svi oni ne postanu isključivi vlasnici države Srbije. Opasnost za te mlade ljude je Policija Srbije koja u raspodeli bogastva nije mnogo zadovoljna i koja može da reaguje na štetu tih mladih u kutijama slično incidentima kada su ubijani ljudi po Srbiji zbog novca od droge i slični kriminal….

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend