ШУВРНУТИ ВЕЛЕИЗДАЈНИК поново вређа српски народ и назива га друштвеним талогом!

ШУВРНУТИ ВЕЛЕИЗДАЈНИК поново вређа српски народ и назива га друштвеним талогом!

У интервјуу за телевизију Прва, Вучић је рекао да је у оквиру посете тој болници пролазио поред собе и махнуо „дивном дечаку Златану“.

„У том тренутку његова дивна мајка излази и замоли ме да се сликам са њеним сином. Она нема маску, а ја имам на себи све што је потребно. А како сам могао да одбијем мајку? Замислите како би изгледале друштвене мреже и шта би ми рекли да сам рекао да нећу да се сликам са дететом“, рекао је он и оценио да би му рекли да је „ђубре или безосећајни скот“, или да је то учинио због имена дечака и његове мајке.

Вучић је тако одговорио на критике у јавности због тога што је, у пратњи медија, посетио одељење са тешко болесном децом у јеку сезоне грипа.

Председник је негирао да је јавност подељена по том питања већ је рекао да напади на њега стижу из „једне врсте социјалног окружења у којој се налази лажна елита, а у ствари друштвени талог“.

„Изгубили су многе привилегије и не могу да се навику да нема пара да више пљачкају. Ја немам пет компанија, немам нити једну. Ни ја ни неко мој. А они су на четири компаније узели 500 милиона евра“, рекао је он.

Он је додао да је посета Институту за мајку и дете била веома потресна за њега и то не само због деце које је видео већ и због мајчинске љубави коју је тамо видео.

Бета

фото: ФоНет

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Вучићев супер брзи воз од 200 км може само 4 МИНУТА ИЋИ ТОМ БРЗИНОМ

Вучићев супер брзи воз од 200 км може само 4 МИНУТА ИЋИ ТОМ БРЗИНОМ

Након што обнова пруге Београд – Нови Сад буде завршена и први возови почну да …

Вучићу, Лаврентије Берија плаче за тобом!

Вучићу, Лаврентије Берија плаче за тобом!

Председник Србије Александар Вучић представио је у уторак у Скупштини извештај о Косову, а током …

3 Коментара

 1. BOZE, KOJE GLUPOSTI GOVORI… STALNO JE NEKO DRUGI KRIV…

 2. REKOH VEC U ONOM DRUGOM KOMENTARU!
  POTPUNO I NEIZLECIVO I NEOPISIVO LUDILO, POTPUNO BESMISLENO I NEARTIKULISANO PONASANJE I LAPRDANJE, OVO KAO DA MISLI DA SMO I MI TOTALNI IDIOTI BEZ OCIJU KAO ONO, STA LI!?

  jESI L’ VIDEO OVU FOTOGRAFIJU SEBE, ALOOO, IMA LI KOGA, JESI LI VIDEO ONU FOTOGRAFIJU SEBE I JADNOG DETENCETA NA KOJOJ SI RASKOPCAN KAO KABADAHIJA U KAFANCETU BRLJI NA IBARSKOJ, BEZ MASKE NA LICU, NONSALANTNO OKACENOJ KAO MODNI DETALJ OKO VRATA!?
  BOZE SACUVAJ I SAKLONI, OVO JE MNOGO OZBILJNO I NEIZLECIVO, TOTALNO ZABRAZDILO U NEKI NEPOZNATI UNIVERZUM, AMAN, STA JE, BRE, NAKAZI!?
  ZNACI SVI MI STO IMAMO OCI SMO DRUSTVENI TALOG JER PROSTO IMAMO OCI I GLEDAMO I VIDIMO NESTO POTPUNO SUPROTNO ONOME STO NAKAZA LUPETARA!?
  O, BOZE, LUDILA …

 3. Сачувај нас Боже куге и Хрвата

  Овде је реч о заштити малог, болесног, беспомоћног детета, а његов коментар је:

  „Изгубили су многе привилегије и не могу да се навику да нема пара да више пљачкају. Ја немам пет компанија, немам нити једну. Ни ја ни неко мој. А они су на четири компаније узели 500 милиона евра“.

  А кад смо код милиона, колико си ТИ МИЛИЈАРДИ евра узео?Колико бата Андреј?Чија је компанија Winwin? Да не идемо даље.

  “…већ је рекао да напади на њега стижу из „једне врсте социјалног окружења у којој се налази лажна елита, а у ствари друштвени талог“.

  Ето видиш и ја те нападам због тога, јер је тај потез раван кретенизму и то не би ни највећа будала урадила и кад бих због оног “друштвени талог” рекао да ти је*ем матер, ти биј ош више осуо паљбу својим шешељевским речником, који је од тебе такође направио талог, који уништава Србију, као што је он и као што и он ради.
  А видим и да си њега, ратног злочинца, довукао на прославу у Руску амбасаду.
  А знаш ли да тог доктора, који те прати и брани твој сулуди потез, зову “Др Смрт”?
  Дај Боже да дете оздрави, а моли се и ти, иначе ћеш и ти добити назив “Председник Смрт”.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *