Сваки Вучић свога коња хвали: „Чувајте Вучића, јер таквог више нећете имати“

Сваки Вучић свога коња хвали: „Чувајте Вучића, јер таквог више нећете имати“

Председник Србије Александар Вучић гостовао је у “Ћирилици”, на ТВ Хепи, где је говорио о детаљима са састанка са руским министром одбране Сергејем Шојгуом, а како је казао, он је наводно рекао “да пазимо да не останемо без Вучића”.

Вучић је говорио и о посети Минхену.

– Ја одем два дана у Минхен, да се вратим овде и састанем са Србима из региона, да доделим одликовања, да потом летим у Брисел… За све то време они који ме мрзе праве филмове. Четири сата траје филм о мени. Ја нисам безгрешан, не познајем никог у политици ко је безгрешан. Али та мржња коју они испољавају према мени… Мада, ја нисам видео толико ни мржњу, колико жал за оним временима када су они лепо живели док су били на власти – рекао је и додао:

Ја ћу вечерас покушати да одговорим на ту њихову мржњу. Ја сам њихова мета. За то постоје два разлога. Ђилас, Шолак и Мишковић не могу да се договоре. Та тројица који не могу да се похвале баш часним занимањем. Када сам ушао у ову причу, знао сам да ме очекује прљава кампања. Други разлог је српски интегритет. Данас сам провео време са Сергејем Шојгуом. Он је рекао да се Србија много променила набоље, а да то само прави државник може да спроведе у дело. Ми смо мала земља, али поносна, о њеном интегритету одлучују само грађани Србије.

Казао је и да су следећи избори судбински и да су му то последњи избори на челу СНС.

– Посмењиваћемо 50 одсто људи на локалу и још 50 одсто људи у Парламенту, да бисмо могли још боље и брже да напредујемо.

На ред су дошла и путовања:

– Писали су да сам био у Мајамију са Николом Петровићем, нисам никад био у Мајамију. Помињали су и Куршавел… – потврдио је председник да чита наш сајт.

Вучич се осврнуо на привредни раст земље.

– Србија је дошла до тога да је једна од две, три земље која најбрже напредује. Не можемо ми да се меримо са Немачком, али напредујемо. Они кажу Србија ће стићи Мађарску за 20 година. Али ће је стићи. А вашим темпом стигао би нас Бурунди.

„Марићу, хајде да завршавамо, хоће деца да гледају Парове – пред крај емисије је нагласио је Вучић.

Пецони ме је јурио због флипера

Председник Вучић је открио досад непознати детаљ из младости, односно о сусрету са Предрагом Ранковићем Пецонијем, који је држао флипер клубове у Новом Београду.

– Пецони је јурио да ме бије. Када сам био мали, са 15 година играо сам флипер. Дошло је до кошкања у једном флипер клубу, један дечко је тилтовао флипер, па је дошло до кошкања, Пецони је био ту, а ја сам се умешао, иако сам три пута био мањи – открио је уз осмех председник Србијe.

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Има ли кога и чега Вучићу у твом професионалном и приватном животу да га ниси издао?

Има ли кога и чега Вучићу у твом професионалном и приватном животу да га ниси издао?

Наведи једну једину ствар или особу коју ниси издао! Србијаданас.нет Поделите вест са пријатељима

Белорусија нам поклонила МИГ-ове а Србија забранила белоруским авионима да користе српски ваздушни простор!

Белорусија нам поклонила МИГ-ове а Србија забранила белоруским авионима да користе српски ваздушни простор!

Србија, Северна Македонија, Црна Гора, Албанија, Шпанија, Лихтенштајн и Норвешка придружиле су се одлуци ЕУ, …

4 Коментара

  1. Kako bi bilo dobro , da ga je stigao Peconi……….

  2. Ma nezamenjiv covek. Kao da Putin i Sojgu ne znaju koji umobolnik je on. On se bori za narod i srbiju, on strada. Da moze da se razapne umesto Isusa Boze oprosti, na silu hoce da bude neka zrtva i stradalnik. Daje Albaniji dva miliona evra pomoc, a nece da pomogne onim veteranima i RVI sto su tamo pred skupstinom. A regularna Albanska armija je tukla nase polozaje i artiljerijom i kopnenim snagama je napadala. Sram te bilo ljigavi i bedni crve idajnicki. Prokleto ti bilo Vucicu i pleme i seme, i zatro ti se trag da Bog da. Djavo ce te odneti.

  3. Šeherezada počinje da priča očajničke priče, jer počinje da shvata svoju situaciju. Gotova si, Šeherezado, odzvonilo je i tebi i tvojim pričama. Udavila si nas i ojadila. Sad marš u…

  4. Ништа није слагао: ми таквог издајника, не само да нећемо имати, него таквог и толиког издајника никад нисмо ни имали.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *