Свима који су у Црној Гори гласали за геноцидну разолуцију ЗАБРАНИТИ улазак у Србију и Српску!
фото: balkaneu.com

Свима који су у Црној Гори гласали за геноцидну разолуцију ЗАБРАНИТИ улазак у Србију и Српску!

Свим носиоцима доношења резолуције о геноциду у Сребреници коју је недавно донела црногорска скупштина под хитно забранити улазак у Републику Србију и Републику Српску. Ту забрану не треба само ограничити на припаднике владајућег црногорског режима који води проусташку и антисрпску политику већ и на све оне који су медијски подржали доношење те резолуције.

Свим лицима која су директно или индиректно допринела или учествовала у доношењу те резолуције онемогућити обављање било кавих привредних активности у Републици Србији и исто им тако онемогућити било какво власништво над покретном и непокретном имовином у Србији.

Крајње је време да Република Србија све држављане Црне Горе коначно крене да третира као стране држављане који долазе из изузетно непријатељски настројене државе и да им онемогући приступ образовном и здравственом систему и да воише не постоје било какве могућности да их третира као грађане Републике Србије. Не сме и не може више да буде третирања државаљана Црне Горе као да су држављани Србије и све привилегије које остварују треба ОДМАХ УКИНУТИ. Поред тога Република Србија одмах мора укинути и све споразуме о заједничком дипломатском представљању које има са Црном Гором јер са том непријатељски настројеном државом апсолутно није могућа нити потребна било каква сарадња.

Србијаданас.нет

 

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Данас славимо Светог Прокопија, заштитника деце и младенаца

Данас славимо Светог Прокопија, заштитника деце и младенаца

У неким српским крајевима сматра се да је овај дан погодан за свадбе, јер Свети …

Председнички, парламентарни и београдски избори у априлу 2022. године

Председнички, парламентарни и београдски избори у априлу 2022. године

Редовни председнички и београдски као и ванредни парламентарни избори биће одржани у априлу наредне године, …

Један коментар

  1. Igra Djukanovica i Sns da se mrzi nova vlada, tu istu rezoluciju je potpisao i Dacic a sada se sns ne buni nego ga je uzeo za partnera, pametnom dosta

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *