Ти си Дачићу изгледа већа будала од идиота Матковића кога сте послали у САД да буде амбасадор Србије

Ти си Дачићу изгледа већа будала од идиота Матковића кога сте послали у САД да буде амбасадор Србије

Србија данас: Наш врли министар спољних послова Дачић каже да изјава амбасадора Србије у САД Ђерђа Матковића не изражава званичне ставове Србије?! А што сте тог идиота послали у САД на место амбасадора? Да даје приватне изјаве у јавним наступима пред америчком јавношћу у којима даје апсолутно неприхватљиве оцене и анализира председника треће и то пријатељске земље? Сада је само питање ко је овде већи идиот и будала. Да ли та будалетина Матковић или они који су ту будалетину поставили за амбасадора?

Него Дачићу кажи ти нама колико има Срба у хрватској дипломатији а који су постављени на амбасадорска места у стратешки важне земље као што су САД? И колико бре тог југословенског ђубрета и олоша имаш у том “српском” министарству спољних послова? Ти Дачићу мора добро да си упућен у хрватско кадрирање у твом министарству.

Тај Матковић од момента када је дао ту идиотску изјаву више не заступа Србе и Србију у САД и само је Вучићу и теби Дачићу познато кога он заступа у Вашингтону и у чије име даје изјаве. Сам кажеш да то не ради у име Републике Србије?! Јавиће вам се веома брзо српске организације из САД које ће и званично тражити повлачење те будалетине са амбасадорског места у Вашингтону јер Србима и Србији у САД на месту амбасаора за почетак треба неко нормалан и ко зна шта је дипломатија а не будалетина која мисли да је чиновник америчке администрације. 

_________________

БEOГРAД – Mинистар спољних послова Србиjе Ивица Дачић рекао jе данас да изjава српског амбасадора у СAД Ђерђа Mатковића да “Путин има велики его, да жели да буде владар света и да Русиjа поново постане велика суперсила” не изражава званичне ставове наше земље.

Дачић jе то рекао у изjави за “Вечерње новости” реагуjући на иступање амбасадора Mатковића пре неколико дана на чикашком Институту за политику.

Mатковић jе, како преноси лист “Чикаго марун”, одговараjући на питања током дебате “Oдноси СAД и Србиjе и интеграциjе Србиjе у EУ”, између осталог, рекао да Aмерика, уместо да иде против Путина и изазива негативне реакциjе руске стране, треба више да се укључи у диjалог и тражење решења, наводе “Новости”.

Танјуг

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Др Кон: Вакцинисани су угрожени, јер невакцинисани пуне болнице!?!

Др Кон: Вакцинисани су угрожени, јер невакцинисани пуне болнице!?!

Члан Кризног штаба Предраг Кон прокоментарисао је за ТВ Прва епидемиолошку ситуацију у Србији. „Није …

Вучићев министар Томислав Момировић све невакцинисане прогласио за убице

Вучићев министар Томислав Момировић све невакцинисане прогласио за убице

Чланови Кризног штаба који нису медицинске струке оштро ће се супротставити даљим затварањима, јер у …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *