четвртак , март 22 2018

Томислав Николић са синовима почео припреме за рат копањем ровова око својих викендица на обали Саве

БЕОГРАД, 17. јануар 2017, (Њуз) – Председник Србије Томислав Николић, заједно са синовима Радомиром и Браниславом, почео је јутрос припреме за рат и одбрану Косова копањем ровова око својих викендица на обали Саве иза новобеоградског Блога 45.

И поред хладног времена и ниске температуре, председник Николић је, како каже, овим гестом хтео да покаже да је Србија спремна и да неће устукнути ни пред чијим претњама и притисцима док је он на њеном челу.

– Рекао сам да ћу бити први који ће бранити Србију и српство, да ће моји синови бити међу првима, и то данас показујемо – истакао је председник Николић у разговору са новинарима, све време не престајући да крампом удара по смрзнутој земљи.

Према његовим речима, план је да до сутра ујутру ровови буду ископани око обе викендице, након чега ће уследити друга фаза припрема.

– Неће бити одмора док ровови не буду ископани, а после тога следи постављање џакова са песком, прављење осматрачница и бункерских утврђења – рекао је Николић.

На питање новинара зашто је припреме за рат почео копањем ровова око викендица на Сави, а не око куће у родној Бајчетини, Николић је рекао да су безбедносне процене показале да то не би био добар потез, јер је Бајчетина много ближа Косову од Савског насипа.

Бане Грковић, Њузнет

Актуелно

Последњи модни крик у СНС-у, негде између Шојића и Ђоше

Напредњаци су познати по добром укусу и смислу за моду, али један активиста Српске напредне …

Грађани Србије од јутрос масовно славе поскупљење струје!

Београд, 1. август 2015. – Од првог августа цене струје је већа за 12 одсто. …

Један коментар

  1. Woytsche

    Маастер Тоома паали тоопа, зааатрееслааа сее сваа Јеевропа…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons