фото: Блумберг виа Гети фото

Трамп: Само преко система за гласање Dominion украдено ми је 2,7 милиона гласова

4.9
(7)

* Тренутна разлика у Висконсину у броју гласова између Џоа Бајдена и Доналда Трампа је око 20.000 у корист првог, а кад је разлика тако мала – закон Висконсина дозвољава ново пребројавање

* Доналд ТРАМП: „Dominion је склонио 2,7 милиона Трампових гласова широм земље. Анализа података показује да је 221.000 гласова у Пенсилванији прешла од председника Трампа ка Бајдену. А да је још `склоњено` Трампових 941.000 гласова. Друге државе које користе систем гласања Dominion проследиле су Бајдену 435.000 Трампових гласова“

_______________________________________________________________

И ВИСКОНСИН – још једна америчка `колебљива држава` најавила је да ће поново пребројати гласачке листиће са председничких избора одржаних 3. новембра.

Прво се за то одлучила Џорџија, а шеф изборне комисије Висконсина Меган Волф иизјавила је:

„Спремамо се за могуће ново пребројавање гласова будући да се резултати Џоа Бајдена и актуелног шефа државе Доналда Трампа у Висконсину мало разликују“.

Нагласила је да ће – када 10-ог децембра Висконсин буде званично утврђивао резултате председничких избора на својој територији – „бити узете у обзир и све евентуалне измене које буде донело поновно бројање“.

Према речима Волф, поновно бројање биће обављено на нивоу округа.

По закону Висконсина, кандидат који је на другом месту има право да тражи поновно бројање ако се његов резултат разликује од резултата водећег за 0,26-1 одсто.

Подносилац захтева за поновно бројање дужан је да унапред плати трошкове новог бројања. Ако је разлика 0,25 одсто, или мањ, трошкове сноси држава Висконсин.

У њој је разлика између Бајдена и Трампа око 20.000 гласова (од преко 3 милиона гласова) у корист првог од више.

Трампов изборни штаб је захтевао поновно бројање гласова у Висконсину, тврдећи да је то једна од држава у којима се догодила изборна превара.

Сам Трамп је објавио да му је заправо – сумарано – украдено 2,7 милиона гласова широм САД.

Навео је да су украдени преко система електронског гласања Dominion.
На свом Твитер-налогу је написао:

„Dominion склонио је 2,7 милиона Трампових гласова широм земље. Анализа података показује да је 221.000 гласова у Пенсилванији прешла од председника Трампа ка Бајдену. А да је још `склоњено` Трампових 941.000 гласова. Друге државе које користе систем гласања Dominion проследиле су Бајдену 435.000 Трампових гласова“.

Факти

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

СВЕ ЈЕ ВИШЕ ДОКАЗА МАСОВНЕ КРАЂЕ ГЛАСОВА У САД: У Џорџији послали страначке званичнике кући па наставили бројање гласова (видео)

5 (8) ДЕЈВИД Шефер, председавајући Републиканске странке из Џорџије, огласио се у понедељак на Твитеру …

Крипто комунисти и анархисти се прерано радују, у Америци још ништа није готово!

4.8 (21) Занимљиво то што такозвана елита медијска, политичка и квази-интелектуална прославља државни удар и …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend