fbpx

Твој ЗЛОЧИН над Србима ИЗДАЈНИЧЕ покушаваш да сакријеш циркусом и лажима

0
(0)

Мада си се зајебао и то жешће. И она српска сиротиња што ти је дошла на ноге јуче у Лапљем селу и што је у руци држала парче хлеба и паризер ти више не верује. Него јеси ли заборавио како си тим истим Србима пре коју годину претио да је ти је довољно 20 минута да их доведеш у ред само ако ти ЕУ и НАТО то дозволе. Нису ти дозволили на сву срећу да се физички иживљаваш над Србима бар тада.

Више ти је ваљда него јасно после разговора са тамошњим Србима да се веома ретко ко од њих жали на локалне шиптаре али да су сви уплашени за њихову безбедност и безбедност њихових породица. Кога се то косметски Срби плаше ако се не плаше локалних шиптара? Па плаше се твојих мафијаша који су гори од шиптарских терориста. Оних твојих мафијаша и екипа које од понедељка до петка тероришу косметске Србе а онда викендом у центру Београда руше Савамалу. За тебе и твоје потребе издајниче. Заједно са полицијом и буљуком државних службеника које си ти довео ту где су.

Вучић приликом посете Лепосавићу у друштву шиптарских шпијуна и нарко дилера

То су они исти који од шиптарских нарко фисова набављају велике количине дроге коју онда растурају по Новом Саду, Београду, Нишу, Краљеву. Ниси ваљда издајниче заборавио да је прошле године у Краљеву у државном аутомобилу министра Вулина пао рођени брат његовог државног секретара са нешто мање од два килограма хероина. Докле је стигао тај кривични поступак?

Није ни тајна да твоји људи за прљаве политичке послове које редовно ангажујеш на изборима веома активно учествују у трговини наркотицима и да те наркотике набављају директно од шиптарских нарко фисова на Космету. За то постоје материјални докази јер су сви важнији сусрети твојих кримоса са људима шиптарских нарко фисова снимани. Снимљена је у неколико случајава и примопредаја новца и наркотика.

Хоћеш ли издајниче да јавно и детаљно објаснимо Србији зашто су у Београду убијени људи из криминалне организације којом индиректно управља твој рођени брат Андреј Вучић? Зашто олошу издајнички не објасниш Србији зашто су све врсте наркотика у Србији јефтини да никада нису били јефтинији. И то их има у таквим количинама да би ти и колумбијски нарко картели позавидели.

Смешно те је гледати како се пренемажеш као болесна баба и глумиш некавог патриоту а те исте Србе које су јуче тако бестидно у очи гледао и лагао си на тацни предао шиптарским терористима. Добро је да се ниси сетио да им се похвалиш како те је Хашим Тачи частио бифстеком и вином у једном вашингтонском стејк хаусу.

Што им не рече да шиптарска власт на КиМ постоји само захваљујући теби. Што им не објасни како је дошло до тога да српски председник иако ту титулу уштво издајничка ипак само носиш номинално формира и помаже терористичку групу која од земље којој је он председник покушава да отме 18% државе територије и да остатке српског народа протера одатле а да потом на српској земљи створи Велику Албанију. Што то не објасни Србима уштво издајничка када већ волиш да толико лапрдаш о политичком капиталу какав си то политички капитал ти добио пошто си формирао Харадинајеву владу? Или то ипак превазилази границе само политичког капитала?

Твоји злочини и непочинства које према Србији и Србима чиниш од твог инсталирања на власт полако али сигирно излазе на видело и они су тако страшни за обичан свет да ће људима бити тешко да поверују у каквим си све гадостима учествовао а да је све то било директно усмерено против интереса Србије и Срба. Јуче си се опет на Космету ширио као ћуран обећавајући тракторе, козе и зечеве Србима од којих многи већ готово две деценије живе испод минимума егзистенције. За пет година на власти си шиптарима, ЕУ, Лондону, Бриселу и Вашингтону позавршавао гомилу послова у вези Косова и Метохије.

Ти си толико наиван или глуп да мислиш да нико не зна шта то и зашто то радиш и ко те води тим путем? Од тих сусрета и твог пријатељства са Рамом који треба да буде посредник између тебе и терориста на Космету? До идеја о заједничким седницама српске и шиптарске владе у Нишу, изградњи ауто пута Велике Албаније и то о српском трошку, па игара које играш око Бујановца, Прешева и Медвеђе? Прављење те алијанске шиптарских и српских криминалаца преко које су шиптарски терористи и нарко дилери добили могућност да директно утичу на одлуке српске владе па до терора који су ти твоји криминалци увели над Србима на Космету како би НАТО пакту и шиптарима дали основ за интервенцију а све зарад успостављања „безбедности“ на читавој теририји тог натовог франкештајн чудовишта у чијој ти легализацији учествујеш и то у све четири.

Још неко да објасни какве су то користи Србија и Срби имали од тебе за више од пет година твоје владавине. Да лепо таксативно наведе само три ствари а да су биле у интересу Србије и Срба. То на жалост не може нико да уради јер за пет година власти апослутно ништа нису урадио а да је било у интересу Србије и Срба. АПСОЛУТНО НИШТА!

Е, кад то Србима дође из дупета у главу ти и твоји кримоси и сви они који су ти у злочиначком плану који си спроводио помагали било директно било индирекно најебаће по Цукића пропису. Сви до једнога.

Милинко Милинчић

Србија данас

 

 

 

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

НЕМАЧКИ МЕДИЈИ: У Србији незапосленост и сиромаштво, плате ниске, пензије још ниже! Вучића не руши неспособна опозиција

4.6 (52) У Србији “ауторитарном систему не жели да се потчини танки слој образованих људи …

Криви Стојко на равној плочи

5 (4) Како у српском народу расте број оних који мисле да је Земља равна …

Један коментар

  1. Џаба је причати издајнику, треба му се нешто урадити …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *