fbpx

У мигрантским камповима у Србији делују припадници радикалних исламистичких организација

3.8
(4)

Kако се незванично сазнаје у једном од прихватних центара у Адашевцима код Шида, припадници српских безбедносних служби су привели десетак радикалних миграната који су покушали да у овом центру организују радикалну верску службу која је подразумевала повике „Алаху екбер“.

– Та група је приморала све друге мигранте да изађу испред и да се моле. Наше службе су брзо реаговале и они више нису у том кампу – каже наш извор.

У Kомесаријату за избеглице и миграције Владе Србије саопштено је да је у 17 центара смештено укупно 5.556 миграната, а да су процене да их је још око 700, највише у пограничним подручјима ка Хрватској и Мађарској.

– У три прихватна центра на територији општине Шид смештено је око 1.300 миграната, а процењује се да их је на територији те општине још 100 ди 200 миграната – кажу у Kомесаријату.

Вести

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

МУП планира надзор са 8100 камера, непознато да ли већ користи софтвер за препознавање лица

2.3 (3) Документ МУП-а по први пут званично наводи да ће се у оквиру овог …

РЗС: Пад БДП-а у Србије у другом кварталу 2020. године за 6,5 одсто

1 (1) Према флеш процени Републичког завода за статистику (РЗС), реални пад бруто друштвеног производа …

Један коментар

  1. Доктор са Чубуре

    Колико видим, понавља се идентична матрица из седамдесетих. Тада су на Косово насељавани Албанци који су наводно бежали од злог режима Енвера Хоџе. Већ након 30 година то је резултирало окупираним Косовом и побијеним и протераним Србима. Сада се то исто ради са другом покраином, Војводином. Тамо се гомилају муслимански мигранти јер, ето не могу даље, поклањају им се празне куће, деца се уписују у школе, дају им се привилегије баш као некада шиптарима и исто се игра на емоције и људскост како би се блокирао разум.

    Очигледно је да ову операцију води исти мастер мајнд као и ону Косовску. Идеја и методе су исте. Бирају се већ постојеће вишенационалне средине у које се упумпава страно становништво убрзане репродукције, Срби у кратком року постају мањина и та територија се са ратом или без њега откида од своје матице. Косово је занимљиво због руда, а Војводина због плодне земље.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *