У Шапцу хајка на родитеље чија деца не примају вакцине

У Шапцу хајка на родитеље чија деца не примају вакцине

Шабац – Пред крај 2014. године на територији Општине Шабац, покренута је од стране надлежне Санитарне инспекције у договору са Општом болницом у Шапцу, акција да се родитељи приморају на нешто што не морају и не смеју да прихвате. Путем писменог упозорења, тражи се од оних родитеља, који су потписали код изабраног педијатра да неће да вакцинишу своју децу, да морају да то ураде или ће сносити “законске“ санкције. При томе се Санитарна инспекција позива само на Закон о заштити становништва од заразних болести, а намерно прелазе преко Закона о заштити пацијената или највишег законског акта Устава Републике Србије, који дозвољавају родитељимa да сами изаберу шта је најбоље за њихово дете по питању здрaствене заштите и да нико не може да врши оглед над нашом децом.

Оно што посебно изазива оправдану сумњу у намере оних који нас терају да вакцинишемо нашу децу, што ниједан лекар-педијатар неће да потпише да вакцинисањем детета нећете угрозити његово здравље, нормалан развој или чак живот. Треба се запитати што нас терају на нешто, у чију исправност ни сами не верују! Више је него забрињавајуће, да ти исти педијатри испуњавајући наредбе својих надређених који су у директној спрези са фармако мафијом, присиљавају нас да дамо нашој деци вакцине, а да они и не знају њихов прави састав.

Доказано је да вакцинама добијамо привремену, а не трајну заштиту од болести као што су мале богиње или заушке, и коју огромна већина деце прележи без последица и тако стекне природним путем имунитет. Као последица тих истих вакцина, добијају се болести као што су рак, леукемија, који данас попримају епидемијске размере. Стварни циљ вакцина није заштита од заразних болести како нас убеђују, већ такозвана контрола људске популације, односно смањење броја људи или депопулација. То је признао и један од главних промотера вакцинисања Били Гејтс, који је јавно рекао да имају одличне резултате са смањењем људске популације вакцинисањем, захваљујући вакцинама популација људи смањиће за 10-15 посто.

Власт која по сваку цену хоће да Србију уведе у ЕУ, која тежи да своје законе усклади са онима који су у ЕУ, неће да то чини по питању вакцина, јер у већини земаља које припадају ЕУ(Немачка, Француска, Велика Британија, Ирска, Холандија, Шпанија, Белгија…) вакцинисање није обавезно. Веома је занимљиво, а што опет показује лицемерство надлежних служби у Шапцу, а тако је стање највероватније и у осталим деловима Србије, приморавање на вакцину важи само за Србе, док за припаднике „етничких мањина“ то не важи, превасходно мислећи на припаднике ромске популације. Наравно, они или не добијају позиве за вакцинисање или их на то нико не приморава.

После великог броја афера са разним вакцинама(против птичијег, свињског, сезонског грипа…), када све више научника, доктора и разних стручњака из области медицине и фармације који имају храбрости и савести упозоравају на штетност вакцина; када су све приметније погубне последице вакцина по децу и одрасле; када постоје чврсти и јасни докази да вакцине изазивају аутоимуне болести(аутизам, мултиплексклерозу, Гилијан-Бареов синдром, Паркинсова болест…); родитељи су дужни да заштите своју децу од хемијског геоноцида у виду вакцина који врши светска фармако мафија преко Министарства здравља Србије. Родитељи који одбију да им деца буду подвргнута експерименту у виду вакцине, чиме користе само своја законска Уставом Репубилке Србије загарантована права и слободе одлучивања, не раде против државе како то говоре бирократе без савести из државне управе, већ раде у интересу ове државе.

Србском народу који нестаје, потребно је здраво покољење, а не уништено хемијским геноцидом у виду вакцина, које ће само убрзати његов нестанак. Због тога треба се супроставити присилном вакцинисању, као и покушајима властодржаца да се мења Устав и доношењу закона којима ће у потпуности легализовати хемијско оружје за контролу броја становника, звано вакцина.

Дана 01.02.2015.лета Господњег Удружење грађана “Здрава Србија“ – Шабац

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

ЦРНИ: Закачио ме је кашиком багера, испред жене и деца, пао ми је мрак на очи

ЦРНИ: Закачио ме је кашиком багера, испред жене и деца, пао ми је мрак на очи

Драган Миловановић звани Црни, Шапчанин који је у суботу зауставио багер на протестима у том …

Вучићева напредна нарко-мафија из шапца би да се свети Дејану Миловановићу Црном

Вучићева напредна нарко-мафија из шапца би да се свети Дејану Миловановићу Црном

Дејан Миловановић Црни вероватно није слутио да ће постати херој већег дела српске јавности и …

13 Коментара

 1. Ej sanitarci, procitajte malo sta pise u ustavu, nepismena bulumento!

 2. I tamo ima ludaka ali se bolje cene interesi nacije.

 3. ne vodite decu na vakcine, nedajte da vam ubijaju decu i unucice, bravo spcani

 4. Viste naterali narod davam neveruje, i okakvoj hajci pricate, prevaranti!!!

 5. Sanitarci nisu nepismeni,nego debelo plaćeni za naredbu od vlasti! A sa ustavom države ,vlast briše dupe.Snalazite se ,kada vodite decu na vakcinu sestri zabite vakcinu u dupe,pa da vidimo ,dokle će tako biti..ako su moćni nisu jači!

 6. Ne, nikako, ne ubijajte vasu decu, te vakcine su cista prevara

 7. Polako ljudi, pa nisu medicinske sestre krive one samo rade svoj posao i primaju bednu platu da prehrane porodice. Isto kao ja i vi. Medjutim krivi su ovi sa vrha drzavne vlasti sto su uzeli pare da sprovedu masakar nad neduznim narodom. Sto se ide nize u rangu zve je manje istine a sve vise dez-informacija o cinjenicama … a da ne pominjem destruktivnu ulogu medija povrh svega.
  Vakcine su SMRT u najavi. Suzbijaju prirodni tok imuniteta organizma preuzimajuci ulogu na sebe ( u prvom krugu). Organizam hendikepiran oslanja se na vestacku tvorevinu (vakcinu) postaje otvoren za dalje napade (drugi krug). E sad zavisi na sta ces da natrcis pa da te dokrajci (treci krug).
  Nadjite na internetu kako Bill Gates drzi predavanje gde kaze da ako projekat bude uspesan, kokriscenjem vakcina uspece da smanje globalnu populaciju za “samo” 10%. – Pa vi sad vidite ko kome ovde…

 8. Skupite se svi tako ste najaci zastitire svoju decu

 9. sve što se radi na silu to je neki eksperiment

 10. Prvo.Kakve su ovo paranoje.Ne veujete valjda nekim nadri lekarima, baba zvakama,karleusama o i ostalim nepismenim prenosioca raznih teorija zavere.Ja sam vakcinian oba moja deteta isto kao i moji unucici.Jedno od 4 ijedno unuce od 5 godina.I nikakve posledice.I supruga je takodje kao mala vakcinisana.Moja supruga, cerka i sin,kao i ja smo zavrsili razlicite drzyvne fakultete, a unucici su mi hvala Bogu pravi lepotani.Decak i devojcica.
  Drugo.I ako sam apsolutno na suprotnoj strani od demokratske stranke,vise verujem doktoru Narodnom poslaniku iz DS ,predsedniku skupstinskog odbora za zdravstvo.On ne samo da bi,ukoliko govori neistinu,ugrozio svoju politicku karijeru vec bi izvrgao ruglu svoj strucni dignitet i ljudski lik, a to je cinimi se preveliki rizik za jednog lekara.
  Trece.Postavljam pitanje.Zasto vakcine ne proizvodi TORLAK.? To je pravo pitanje.Kome je interes da se jedna po svemu dokazana i strucno verifikovana institucija urusava.Finansijki, ljudski i politicki.U slucaju da se sve vakcine proizvode na Torlaku mogli bismo da kontrolisemo ispravnost vakcina i da identifikujemo odgovorne.Vrlo lako.
  To je polje na kome bi se trebala trositi energija ane na razlicite teorije zavera.
  Prava zavera je to sto Torlak nije u stanju da proizvede ukupno potrebnu lolicinu vakcina za Srbiju.Ili gresim?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *