Велеиздајничка клика у Србији признала независност Косова

Велеиздајничка клика у Србији признала независност Косова

0
(0)

БРИСEЛ – Шеф приштинског преговарачког тима, косовски премиjер Хашим Tачи оцењуjе да споразум коjи jе постигнут са делегациjом Београда гарантуjе суверенитет и териториjални интегритет Kосова.

„Уговор коjи jе парафиран jе између две државе представља де jуре признање Kосова од стране Србиjе“, рекао jе Tачи новинарима испред зграде европске службе спољних послова у Бриселу. Oн jе рекао да очекуjе да ће државе коjе jош нису признале Kосово то што пре учинити и да се нада да ће Kосово ускоро ући и у Уjедињене нациjе.

 

Танјуг

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Мирослав Алексић: Србијом данас влада и управља мафијашка хоботница (видео)

Мирослав Алексић: Србијом данас влада и управља мафијашка хоботница (видео)

5 (1) Када нема демократског амбијента у коме се разговара о политикама и људима, озбиљним …

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ! Уследиће највеће поскупљење хране у последње две године

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ! Уследиће највеће поскупљење хране у последње две године

5 (5) У прошлом месецу највише су порасле цене биљних уља, за 10,4 одсто. У …

10 Коментара

 1. RT @srbijadanas: Велеиздајничка клика у Србији признала … – http://t.co/Z7TQE10uuC #Srbija http://t.co/yJsx0ECNE4

 2. RT @srbijadanas: Велеиздајничка клика у Србији признала … – http://t.co/Z7TQE10uuC #Srbija http://t.co/yJsx0ECNE4

 3. PATAK DACA I NJEGOVI PRIJATELJI TOM I DZERI,SAMO NEDOSTAJE SUNDJER VELJA

 4. RT @srbijadanas: Велеиздајничка клика у Србији признала … – http://t.co/Z7TQE10uuC #Srbija http://t.co/yJsx0ECNE4

 5. NA IZDAJU '41 NAROD JE ODGOVORIO 27-mim MARTOM !!!!

 6. ГОТОВО ЗАНЕМЕЛА САМ. АКО СЕ НЕ ОРГАНИЗУЈЕМО И ОВЕ ЉИГАВЦЕ, НАЈСРАМНИЈЕ ЛИКОВЕ НА ПОЛИТИЧКОЈ СЦЕНИ СРБИЈЕ У ИСТОРИЈИ, НЕ ПОХВАТАМО И ПРИВЕДЕМО НАРОДНОМ СУДУ ПРАВДЕ- МИ КАО НАРОД ВИШЕ И НЕ ЗАСЛУЖУЈЕМО ДА ПОСТОЈИМО- НЕМАМ, НЕМАМ РЕЧИ ВИШЕ

 7. Хтели сте их УЖИВАЈТЕ ! ЖИВЕЛА КРАЉЕВИНА СРБИЈА !

 8. – IZDAJNICI SRBA I SRBIJE..FALI A.VULINCIC…KRIJE SE…POKLOPI SE USONJA……VAZNO JE..KAKO STE MI LEPI……TAKI.

 9. SPAS JE SMRTNA KAZNA
  Ova vlast je odavno zloupotrebila blagonaklonost i lakovernost srpskog naroda, koji je dovela u najtežu situaciju u svojoj istoriji. Jednostavno Srbi su dovedeni do ruba propasti i nestanka. Na našu veliku žalost na vlasti su pljačkaši i izdajice i Srbije i srpskog naroda. Uz sva pričinjena zla ova vlast nas je vratila i 100 godina unazad.
  Imamo mi i komunističku akademiju i podeljenu pravoslavnu crkvu. Ove dve ustanove pored vlasti nikada nisu branile srpsku naciju, već po navici mirno posmatraju srpsku propast. To nije ništa novo i to su posledice komunističke doktrine, koja je potpuno uništila ali samo srpsku naciju. Zato danas u Srbiji imamo anarhiju (bezakonje) u kojoj uživaju i izdajnici i pljačkaši Srbije. To je jedna potpuno nesposobna vlast koja ne ume da reši nijedan problem, i koja ne trpi ni jedan vid kritike. Uz to oni su zatvorili sve medije, tako da srpski narod ne zna ni za biserku izdaju ni za ogromnu pljačku koja se desila u Srbiji. Drugim rečima srpskom narodu nije dostupna istina o radu ove vlasti već dezinformacija. Zato je posebno je važno izvršiti i ekspertizu (briselske izdaje), koja se i danas krije od naroda. Posle te ekspertize biće sve jasno, videće se ko je šta i kako radio sa ovom državom i ovim narodom. Pošto je evidentno da i sudstvo i mediji i nadležni nisu radili dobro svoj posao, treba tačno utvrditi nalogodavca koji je to stvorio. To su ti zlikovci koji su nas ojadili. Ti zlikovci su celo vreme samo obmanjivali narod pljačkali i izdali Srbiju. Broj takvih zlikovaca nije zanemarljiv i tu nesme biti grešaka u odabiru. Utvrđivanje izdaje i pljačke Srba mora se verifikovati uvidom u činjenice i dokaze o toj uzdaji i toj pljačci. To nije teško utvrditi jer dokaza ima mnogo i za izdaju i za pljačku ove države.
  Dobro se sećamo i rečenice: „Mi ćemo priznati kosovsku vladu i ako vi ne uđete u nju“. To je rekao Aleksandar Vučić okupljenim Srbima u K.Mitrovici. Posle toga naterao je SNS da naprave koaliciju sa Haradinajem koji je odsekao glavu srpske devojčice staroj dve godine u Dečanima. Da, da…
  Dobro se sećamo i rečenice: „Pređite preko mosta ovo je most koji spaja“. To je rekao Marko Đurić u Jarinju okupljenim Srbima. Niko ga nije poslušao. Danas je tu carina i granica sa Kosovom. Uz kršenje Ustava oni su na terenu i preko Brisela stvorili šiptarima drzavu. Potpis predaje Kosova Albancima dat je dana: 30.juna 2015.god. u 23h i 54m. Bez obzira što oni sada „peru ruke“ ovo je istina i to je izdaja.
  ZATO NJIH DVOJICU TREBA ODMAH STRELJATI.

  Na osnovu utvrđenih daljih činjenica dokaza o izdaji i pljačci ovog’ naroda streljanje i ostalih zlikovaca može odmah da počne. Ne žalite to će stradati samo srpski krvnici kojima ovaj narod ne sme više ništa praštati. Znam da će mnogi zlikovci i pobeći iz Srbije, ali što više budu bežali narod će sve više otvarati oči i saznavati crnu istinu. To je i jedini način da jednom saznamo i istinu, i odatle se mora poći. A kada narod sazna istinu zlikovaca neće biti u Srbiji. Veliki sam pristalica istine i pravde i očekujem da će ona jednom zaživeti i u Srbiji. Mora da se odgovori na pitanje: Ko i zašto krije istinu od srpskog“ naroda???

  Naša opšta nesreća je što su na vlast stupili šarlatani, nemoral i otpad srpskog’ naroda. To su sve samosami srpski izdajnici, pljačkaši, lažovi (neslućenih razmera). Ima tu i puno došljaka koji su ovde došli samo iz ličnog interesa. Zbog nedostatka patriotizma prema Srbiji oni su se lako priključili i izdaji i pljačci Srbije. I došljacima i ovoj vlasti jedini cilj je da opljačkaju Srbiju, a sada i da je potpuno unište. Važno je istaći da je ovo organizovana izdaja i pljačka koju nije zabeležena u dosadašnjoj srpskoj istoriji. Doduše na našu žalost ova vlast je sve svoje želje ispunila i sada deluje vrlo zadovoljno i veselo. Ovako veliku izdaju i pljačku vlast je ostvarila (samo) uz pomoć izdajničkih i potkupljenih mediokriteta u Srbiji. Na televiziji nema kritike, tu se jedno govori a u praksi drugo radi. Sve srpske nesreće ti mediji su pomno pratili i vešto skrivali istinu od srpskog naroda. To govori da su i saučestvovali u uništenju Srbije. Vlasnici svih tih medija su u stvari ujedno i pljačkaši Srbije, koji ovo prikrivanje istine rade iz interesa. Pa kažem: „Stanite srbožderi Srbija je uništena“! Dosta više! Stanite!!!

  Naspram ovakve vlasti i medija stoji sirotinja na koju više niko ne obraća pažnju. Skoro sva ta sirotinja nema novca da plati komunalne račune i da preživi. Vlast nije ni njih štedela već im je opljačkala penzije. Ta uvek lakoverna sirotinja služi svakoj vlasti nažalost jedino za obmanu a potom i za dobijanje glasova za izbora.
  Srbi su apolitični, neznaju istinu i zato su uvek na meti prevare i pljačke. Mora se reći da je to jedna amorfna masa koja i održava ovu kriminalnu vlast u Srbiji. Ova vlast je žrtvovala i Kosovo zbog zapada a odvedoše nas na istok i na onaj svet. Uz sve to oni potpuno rasprodaše Srbiju a Srbe su pretvorili u roblje koji imaju najniže plate i standard u Evropi. Pored svega toga mi smo poniženi kao narod od ove iste kriminalne vlasti. Kažu da smo nezahvalni, neradni, nesposobni, lenji, aljkavi i tretiraju nas kao stoku. To je njihov alibi i za potpunu rasprodaju (gašenje) Srbije. Mi sada nemamo u Srbiji ništa vredno a naše. Sve je tuđe, i ništa nije ponuđeno našim stručnjacima koje tretiraju kao bogalje i zato oni odoše iz Srbije…

  Mi jednom moramo da prekinemo ovu agoniju i to vraćanjem u Srbiju smrtne kazne. Streljanjem ili vešanjem svejedno. Umesto stvorene anarhije mi moramo stvoriti pravnu državu koju ova vlast nesme da stvoriti. Zaštita imunitetom mora da se ukine jer narod nije dao svoj glas da se ovo radi. Nije dao glas da se izdaje i pljačka Srbija. Već je dao glas za obećani oporavak i razvoj Srbije kao države. I umesto toga mi smo doživeli izdaju i pljačku Srbije. Zato je jedino rešenje fizička likvidacija ovih izdajnika i pljačkaša Srbije. Ta likvidacija mora se sprovesti od samog vrha Srpske Vlasti pa nadole tako da se unište svi izdajnici i pljačkaši.
  Likvidacije i kazne moraju podneti i svi javni mediji u Srbiji koji su celo vreme (svesno obmanjivali) srpski narod. Mora se obelodaniti i ko drži te medije u Srbiji? Ova čistka će biti pouk i svim sledećim vlastima u Srbiji. Nikad više !!!
  Svi buduće vlasti moraju jednom naučiti da nikada više ne posegnu za pljačkom a kamoli da prekrše Ustav. I mi moramo znati i naučiti da je Srbija naša država (mi druge nemamo) i da je ona mnogo važnija od šačice ovih zlikovaca. Dalje…

  Moralna dužnost svakog Srbina je da postupa patriotski prema Srbiji a zakonska obaveza je da brani Srbiju u svakoj neprilici. Ponavljam sve one koji su izdali i opljačkali Srbiju treba streljati. To nije uopšte greh jer su to i zaslužili. Ponavljam mora se javno ponaosob utvrditi svačija odgovornost i zlo zbog kojeg smo ovako uništeni. Tu su: Kršenje Ustava (predaja Kosova), Briselski sporazum, pljačka, pljačka čak i zlata u Bazelu, krediti. Mora se utvrditi ko je zatvorio rad suda i medija u Srbiji? Ko je i zašto i kako to uradio? Ima li izdaje i pljačke možda? Kao otežavajuća okolnost mora se uzeti u obzir da se pljačka i izdaja vrši dok ovaj narod grca u teškoj bedi. Vlast je pljačkom napunila pune džepove para. U Srbiji su stvorili medijski mrak pa Srbi neznaju ISTINU! S’krivena je istina!

  Mora da se zna da je svesno laganje javnosti teško krivično delo. Stiže i vreme kada vlast mora da položi račune ovom narodu. Ali sem zla i nesreće ova vlast nema šta drugo da pokaže. Pitam: „Koji je problem rešen“? Nijedan. Problemi se samo gomilaju. Ko ih stvara? Pitam! Pa ova vlast.
  Srbija je samo opljačkana i izdata zemlja. I zar neko misli da takvi treba i dalje da žive? Ako neko kaže da!? Proklet bio!

  Ali teško svima onima koji se već sada osećaju prozvanim!

  Ko će presuđivati pita neko? Odgovor: Poželjno je da prvo sudi stampedo, gladni stomaci i sirotinja, a posle toga da sudi normalan sud kao i svugde u svetu. Verujem da ovakav sud neće biti korumpiran i pristrasan, jer je krajnje vreme da se ova država mora spašavati po svaku cenu.
  U budućnosti mi možemo očekivati samo represiju i tiraniju i mi na to moramo biti spremni. Ova vlast neće osloboditi medije i stvoriti pravnu drżavu. Pre će se izazvati građanski rat a potom pobeći iz Srbije. Mi moramo biti oprezni i nesmemo nasesti na te provokacije…

  Na kraju da ponovim: Smrt svim srpskim obmanjivačima, lažovima, izdajnicima i pljačkašima srpskog naroda i Srbije!

  Volim Srbiju!!!
  P:SAJDŽO 2018.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend