ВЕЛЕИЗДАЈНИК позива Србе на изборе које организују шиптарски сецесионисти и терористи

ВЕЛЕИЗДАЈНИК позива Србе на изборе које организују шиптарски сецесионисти и терористи

Председник Србије Александар Вучић позвао је Србе на Косову да на изборима 6. октобра у што већем броју гласају за кандидате Српске листе, наводећи да од свих политичких партија Срба на Косову, једино она ради “заједно са Београдом и централном Србијом”. Вучић је за Радио-телевизију Србије казао да је гласање за Српску листу “једини начин да останемо повезани” а да је “све друго само кидање веза” и могућности подршке из Београда.

Председник Србије Александар Вучић позвао Србе на КиМ да искористе своје право и да гласају за Српску листу.

Александар Вучић је рекао да је довољно, како каже, да грађани погледају ко шта ради против Српске листе у овој кампањи.

“Српска листа доживљава прави политички терор и прогон на КиМ, организован од органа такозване парадржаве, подржан од дела међунаорнде заједнице. И тај терор се састоји у следећем – једино представници Српске листе не могу да добију подршку било кога из централне Србије, било кога са било које стране. Албанцима могу да шаљу подршку и посланици Бундестага и многи други. Забрањено је само Србима да подрже своју Српску листу”, навео је Вучић.

Вучић је подсетио да је забрањен спот Српској листи, у коме је кривица Српске листе у томе што је само речено “Србија зове”.

“Нећете веровати по чијој жалби је забрањен – по жали БИРН-а, као и 2017. године је тај спот забрањен. Велики БИРН се жалио због позивања на мржњу. А није позивање на мржњу када партија Раде Трајковић и Рашића на албанском језику каже да је монструм Српска листа. Истовремено када снимају спотове, те спотове снимају испред српске цркве којој не дају да буде српска црква, већ је користе за јавни тоалет”, истакао је председник.

Шта се то спрема Србима, о чему се ради, упитао је Вучић.

“Три милиона евра су издвојили за куповину српских гласова. Није случајно ни Аљбин Куртини други Албанци рекао – хоћемо са Србима, али без Србије. Покушавају да себи направе подобне Србе, и само је Србија забрањена реч”, навео је Вучић.

“Две су могуће опције велике манипулације”

“Једна од тих опција је крађа путем писама и тражићемо да ОЕБС чува писма и пошту, јер знамо да за те људе нико никада не би гласао. Са друге стрне, свуда где су неважећи листићи, албанске партије у договору претвараће их у гласове за њима послушне и подобне Србе који иначе признају најновију државу Косово, како то сами кажу и желе помирење. Као да ми не желимо помирење који се и даље боримо за Србију и свој народ”, истакао је Вучић.

То су, каже, две опције – једна путем писама, а друга путем неважећих листића.

“Стварни Албанци никада неће гласати за њих. Они тиме праве алиби да би од неважећих листића добили лажне гласове за себе. Зато позивам српски народ на КиМ да им се супротстави оловком и папиром, и да изађе у већем бројем него икада. Да покажемо српско јединство и да покажемо да Србију не могу да одвоје од Косова и Метохије”, рекао је Вучић.

Све време је, додаје, вођена кампања против Срба са севера Косова и Српске листе.

“Све време су странци водили кампању против Српке листе, јер им је сметало што се Српска листа позива на Београд. Они хоће да искључе Београд, они хоће само послушне и подобне Србе којима би мало странци као на концу управљали, а мало албански политичари. То је суштина”, истакао је Вучић.

Наводи да они знају да немају упориште у српском народу.

“Они мисле да ће тиме да натерају Србију да када дођу неки послушни и подобни Срби, попут Раде Трајковић, да ће онда Србија морати да призна независно Косово, јер ће они то од ње да траже”, рекао је Вучић.

Још једном је позвао Србе да изађу на изборе.

“Изађите у што је могуће већем броју, јер гласамо за свој опстанак на КиМ, за свој опстанак на нашим огњиштима, гласамо за српске плате у школама и болницама, јер ће нам све то укинути, уколико се не буде чуо глас Српске листе. Србија зове, а ја молим људе да покажу одговорност и озбиљност”, закључио је Вучић.

(РТС-Бета)

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Устав по мери Вучићеве мафије: Овакав Закон о референдуму нема ни у Колумбији!

Устав по мери Вучићеве мафије: Овакав Закон о референдуму нема ни у Колумбији!

Србија к’о Колумбија. Јајиначки клан најзад је успео да „откључа“ дуплу браву за промену Устава …

Да ли је цар Јустинијан био Србин – Историја Срба у Илирику (видео)

Да ли је цар Јустинијан био Србин – Историја Срба у Илирику (видео)

Јустинијан или Управда по житију које се некада чувало на Светој Гори. Ова емисија говори …

2 Коментара

 1. ПерунГромовник

  Vučiću jebo to pas mater pizdajničku u pičku, ta tvoja lista je arnautska a ne Srbska pizda li ti materina i tebi i njima! DABOGDA crkli i DABOGDA vam SVE po kući pocrkalo do deteta u kolevci ! Amin!

 2. E usranko jedan usrani!
  Držiš nam patriJotske govore svaki dan i baljezgariš i glumataš da bi na taj način prisvojio i osirugao za sebe sigurne glasove, a krivio druge za svoja zlodela!

  Šta ti imaš da se pitaš o naroidu na KiM, šupčino jedna žvalava! Lažeš i balaviš nakazo, pućiš usta ko kurvaje i prostitke sa rijalitija, opsednut onima koje u duši mrziš, narod proklinješ i moliš kao bolesno kuče što zavija, na TV i novinama svuda moraš da se probiješ ispred svih, jer taman posla da čujemo neku istinu kada ti pokrivaš 90% medija, a još ih i kontrolišeš!

  Niko nije lud da glasa za takve krvopije i promotere pederluka kao što si ti!

  I Ti još kažeš da te Srbi sa KiM podržavaju?! Ne podržava tebe niko, a najbolji dokaz za to da je narodu na KiM, pa i u Srbiji baš zabole tuki za tebe je da te više od 70% čitave Srbije smatra jednim od najvećih izrabljivača, robovlasnika, ološa i krvoždera satanističkog!

  A evo neka se tvoji dupelisci iz šiptarske liste, petokolonaško đubre koje je sada kancelar za KiM i smradun uvere šta se govorilo o Oliveru Ivanoviću:

  https://www.youtube.com/watch?v=uAAjz0DNpsA

  Što se mene lično tiče, ti si veleizdajniče za mene izbrisan iz mog života i takve i slične lopuže i izdajnike kao ti nikada neću podržati!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *