Свет

“Велики ресет – 2021” – Застрашујући план глобалиста за поробљавање човечанства

“Велики ресет” Kлауса Шваба је ултра-глобалистички либерални манифест, који говори о плану Светске владе – поробити човечанство.

Нови светски поредак из категорије теорија завере изненада је постао страшна реалност у свом најбруталнијем испољавању. Да ли је нашем свету и читавој врсти “Хомо сапиенс” дошао крај? Или још има наде за спас?

Неки апологете глобалног либерализма вец́ упоређују ову књигу са „Манифестом Kомунистичке партије“ – који је у своје време постао прекретница у историји.

Међутим, овај „Манифест“ има потпуно другачију идеологију, супротну од „комунистичке“. Сада је већ званично објављена нова парадигма за нову глобалну либералну цивилизацију: „Мир и просперитет палата – рат и поробљавање колиба“.

Другим речима, Свет се суочава са чињеницом: “Онај ко није са нама биће уклоњен.” И то не у неком пренесеном смислу, већ у најдиректнијем, физичком.

Наслов књиге преведен је као „Велики ресет“, али, енглеска реч “РЕСЕТ”, поред горе описаних концепата, има и другачије значење: “фабричка подешавања”. Они теже потпуном уништавању основе на којој је функционисао досадашњи свет.

Ево неколико основних семантичких цитата из књиге, који ближе објашњавају о чему се ради:

„Обликује се „нова нормалност “, радикално другачија од оне коју ц́емо оставити за собом. Многа наша уверења и нагађања о томе како би свет могао или требало да изгледа, нестаће… ”.

„Што је демографски раст већи, то је већи ризик од нових пандемија …“.

„Пандемија нам даје шансу: то је уски прозор могуц́ности за размишљање, решења и поновно покретање нашег света. Хитни случајеви често се покажу као ковачница у којој се кују нове идеје.”

“Многи ће открити да је рад од куће погоднији за климу и мање стресан од путовања на посао…”

„Ако демократија и глобализација наставе да се шире, тада неће бити места за националну државу на Земљи…“.

“Велики ресет – 2021” - Застрашујући план глобалиста за поробљавање човечанства

„Потенцијално решење за универзитете могао би да буде хибридни модел. Свет образовања, као и друге индустрије, постац́е делимично виртуелне… ”.

„Многи људи питају када ћемо се коначно вратити нормалном животу. Укратко: никад. “

„Свет више неће бити исти, капитализам ц́е имати другачији облик, имаћемо потпуно нове врсте имовине, поред приватне и државне.

Највеће мултинационалне компаније преузеће већу друштвену одговорност, активније ће учествовати у јавном животу и бити одговорне за опште добро ”

“До 2035. године 86% послова у ресторанима, 75% послова у трговини и 59% у индустрији забаве може се аутоматизовати.”

А сада да се позабавимо најосновнијим порукама и тезама овог програма Светске владе

Једном речју, говоримо о ПРОГРАМУ злогласне Светске владе који, по мишљењу „разумних“ људи, не постоји. Чини се да нема Светске владе, или барем не још, али је њен манифест већ објављен. А ево његових ГЛАВНИХ ТЕЗА:

Пандемија ЦОВИД-19 није катастрофа, већ јединствена прилика за стварање „храброг новог света“ од олупина старог. Генерално, како кажу системски администратори, седам проблема – један ресет.

Цитат: „Морамо одмах покренути Велики ресет. То је апсолутно неопходно. Неуспех у борби против дубоко укорењених болести у нашим друштвима и економијама повећаће ризик да ће рецидив болести довести до насилних преврата, сукоба, па чак и револуције. Наша је дужност да предузмемо мере. Пандемија нам даје ову прилику: то је уски прозор могућности за размишљање, решења и поновно покретање нашег света. “

Приватно власништво се укида. Уместо тога, уводи се „економија корисника“. Kо, кога и како ће „користити“ јасно је из доле наведеног цитата.

Цитат: „Свет више неће бити исти, капитализам ће имати другачији облик, имаћемо потпуно нове типове својине поред приватне и државне. Највеће мултинационалне компаније преузеће већу друштвену одговорност, биће активније укључене у јавни живот и биће одговорне за опште добро. ”

Економија ће постати не само прилагођена корисницима, већ и „зелена“. Планира се увођење ограничења потрошње воде, електричне енергије и производа опасних по околину. На пример, месо и аутомобили. А најбољи начин за бригу о природи је смањење броја становника. Генерално, што је мање људи, то је више кисеоника.

Цитат: “Што је демографски раст већи, то је већи ризик од нових пандемија.”

„Светла будућност“ значи замагљивање разлике између богатих и сиромашних земаља, до те мере да уништава државне границе. Штавише, треба мислити да ће се границе сиромашних земаља избрисати. Сходно томе, након брисања граница, неизбежно ће се појавити питање Светске владе. Или, рецимо, о Врховном савету негде у Давосу. Уопште, живела Интернационала!

Цитат: “Ако демократија и глобализација наставе да се шире, онда неће бити места за националну државу.”

Очигледно нема довољно „друштвено одговорних“ напора мултинационалних корпорација да изграде „светлу будућност“. Да би се одржала револуционарна дисциплина међу неодговорним масама, потребно је наставити трајно затварање у светским размерама до самог краја.

Цитат: „Проблем десинхронизације између две групе (доносиоца одлука и јавности), чији је хоризонт веома различит, акутан је и неће се лако носити са њим у контексту пандемије. Брзина шока и дубина нанесеног бола неупоредиви су са политичком страном питања … Људи се могу осрамотити због стреса и постати ‘непослушни’. “

Наравно, очекује се интензивирање борбе против заосталих елемената

Цитат: „Увођењем карантина, наша везаност за вољене се повећава, више ценимо оне које волимо – чланове породице и пријатеље. Али лоша страна овде је то што изазива пораст патриотских и националних осећања заједно са мрачним верским убеђењима и етничким преференцијама. А ова отровна комбинација извлачи најгоре из нас … ”.

Непријатељима светске револуције саветује се да не љуљају брод унапред

Цитат: „На микро нивоу, у појединим индустријама и компанијама, Велики ресет ће подразумевати сложен систем промена и прилагођавања. Суочени са овим, неки лидери и руководиоци индустрије желеће да зауставе ово поновно покретање, надајући се да ц́е се вратити на старе норме и вратити оно што је некад радило: традиције, устаљене процедуре и начин пословања. Укратко, у обичну стварност. То се неће догодити, јер је немогуће.”

За изградњу “светле будућности” потребно је образовати нову особу. Још боље, „побољшајте“ је методама научног трансхуманизма. Све најгоре у људима биће искорењено.

Цитат: „Формира се „нова нормалност“, радикално другачија од оне коју ц́емо постепено оставити за собом. Многа наша уверења и нагађања о томе како би свет могао или требало да изгледа ће се срушити. “

„Светла будућност“ је незамислива без потпуне дигитализације свих аспеката живота. Здраво друштво претпоставља редовно тестирање, обавезну вакцинацију и издавање заједничког санитарног пасоша за све земље, према којем ц́е им бити дозвољено да се укрцају у авион, уђу у такси или на фудбалску утакмицу. Kако неодговорни грађани не би сакривали „прљави новац“ у ормаре, уместо готовине уводе се дигиталне новчанице. Генерално, „светла будуц́ност“ је рачуноводство и контрола.

Цитат: “Да би се окончала пандемија, мора се створити светска мрежа за дигитални надзор.”

“Светла будућност” је роботизација свих сфера економије и живота. А како људи не би умрли од глади, уводи се безусловни основни приход (ББИ), али само ако имате санитарни пасош.

Цитат: “До 2035. године 86% послова у ресторанима, 75% послова у трговини и 59% у индустрији забаве може бити аутоматизовано.”

„Светла будућност“ је озбиљна и дуго траје.

Цитат: „Многи људи се питају: када ћемо се вратити нормалном животу? Kратак одговор је никад. Живот се никада неће вратити осећају „сломљене“ нормалности која је владала пре кризе … Свет какав смо познавали у првим месецима 2020. више не постоји – срушио се у позадини пандемије. Наша прича биће подељена на два дела: пре коронавируса и после. “

„За успех новог Запада, односно „глобалног“, пројекат мора бити подржан новом Идеологијом. И појављује се овај „Манифест глобализма“, написан од стране Шваба, а под покровитељством ММФ -а. Видећете како ће га светски „финансијери“ промовисати! Морају да убеде “немарне Французе, Енглезе, Kинезе, Русе и остале на листи” какву ће им дивну будућност донети идеје овог “Манифеста”.

Цитат: „Исти Запад је пре два века родио Kомунистички манифест, који су написали Маркс и Енгелс. Успело је! Успело је толико добро да су и сами западњаци били запањени резултатом.”

Дакле, Нови светски поредак из категорије теорија завере изненада је одмах прешао у фазу страшне стварности – у свом најбруталнијем испољавању. Људи су, против своје воље, завршили у улози заморчића, од којих ће неки да се претворе у послушне биороботе, а остали ће бити одбачени. Јаз није видљив. Да ли је могуће да ми, обични људи, знајући све ово, нећемо моћи да се коначно ујединимо и постанемо Једна Сила? Сила способна да уништи демонске планове ових нељуди, који су се самопрогласили силом и елитом света и сами су себи дали право одлучивања о судбинама људи и целог света. Kако се то ради? Kако се мноштво различито поларизованих погледа и свести може довести до заједничког именитеља – слике и идеје новог, генерално поштеног и хармоничног света?

Одговор је логички једноставан и баналан: сви морамо изаћи из правила Демонске игре у коју смо били увучени обманом и тоталним зомбирањем кроз медије које су они контролисали. Само треба да престанемо да следимо декрете и правила која су нам наметнули ови квази владару и почнемо да живимо и комуницирамо у складу са сопственим, природно-друштвеним начелима. Оним начелима и правилима која су једнако поштена и генерално корисна за све људе и друштвене групе.

Дакле, на дневном реду будућности човечанства постоје само две опције:

“Нови светски поредак” – рај за тајне господаре Земље, а глобални пакао за све остале.

Или НОВИ, еколошки духовно свет, хармоничан и генерално поштен за читаво човечанство?

Лукаве и ђаволске технологије поробљавања тајних владара света, или знање мудрих и солидарност свих обичних људи?

Шта ће превагнути? Чији ће свет бити у блиској будућности?

Евгениј Гигаури за Мидгард Едем

Wебтрибуне.рс

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!