Веља Илић излази на изборе да легитимише Вучићеву издају Косова и Метохије

Веља Илић излази на изборе да легитимише Вучићеву издају Косова и Метохије

Нова Србија ће изаћи на предстојеће изборе, локалне и парламентарне, одлучено је данас у Чачку на седници Изборне скупштине те странке.

Велимир Илић после гласања остаје председник те странке и у наредне четири године, за председника Извршног одбора изабран је Мирко Јовић, а изабрано је и осам потпредседника странке.

Лидер Нове Србије Велимир Илић предложио је члановина Изборне скупштине да та странка учествује на предстојећим изборима, како би “узели један број гласова и онемогућили Александра Вучића да има двотрећинску већину”.

“Део опозиције бојкотује изборе, зашто? Вучићу треба двотрећинска већина како би променио Устав и да Kосово пусти низ воду. Њему је потребна та већина и он не може да је добије, али ако део опозиције бојкотује изборе то ће смањити излазност и он ће добити потребну већину”, рекао је Илић на Изборној скупштини у Чачку.

Илић каже да је намера власти да “нас ували у неку балканску унију”.

“Жели да будемо са шиптарима којих има у Црној Гори, Северној Македонији, Босанцима и у том брлогу бићемо о блату до гуше. Ми смо ту једну причу прошли и то се распало, велика Југославија, вештачка творевина”, нагласио је Илић.

Он је поручио да Kосово и Метохија остају у саставу Србије, додајући да је то привремено окупирао део српске територије и да ће се борити да та окупација престане.

“Европска унија је наш највећи непријатељ и подржава је Америка”, рекао је Илић.

На телевизији представљају да се у Србији лепо живи, да је ове најбоље, каже Илић, међутим, наводи он, млади, наша будућност “побегоше из те доброте”.

“Kаква нам је будућност са њима, никаква”, поручио је Илић.

МНА, ОзонПресс

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Вучић је владавину обележио одсеченим главама и самлевеним људима, као и заштитом убица из Ритопека, с дољевачке рампе, из хеликоптера, Савамале…

Вучић је владавину обележио одсеченим главама и самлевеним људима, као и заштитом убица из Ритопека, с дољевачке рампе, из хеликоптера, Савамале…

Александар Вучић приводи крају припреме за своју последњу изборну превару. Добио је подршку корумпираних европских …

Не чекајте комесарчиће ЕУ Паганије да вам решавају изборе, изненада их све савладао пролив...

Не чекајте комесарчиће ЕУ Паганије да вам решавају изборе, изненада их све савладао пролив…

Опозиција до четвртка чека јасан став посредника из Европског парламента у међустраначком дијалогу о предлогу …

Један коментар

  1. Јајара и проданих душа је у Србији увек било и за извоз !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *