Насловна / Србија / Време вам је БАГРО да после 30 година тираније напустите политичку сцену!
Време вам је БАГРО да после 30 година тираније напустите политичку сцену! 1

Време вам је БАГРО да после 30 година тираније напустите политичку сцену!

Након свих протеста, блокада и штрајкова који ових дана дрмају Србију ствари су и више него јасне. Србији није само потребна промена власти на чијем је челу Александар Вучић већ рушење целокупног политичког система који чине све како позиционо тако и опозиционе странке, организације и удружења. Након самоорганизовања блокада саобраћајница због криминално високе цене горива били смо и још увек смо сведоци начина на који систем гуши побуну народа.

Власт с једне стране користи репресију, силом и медијским спиновањима покушава да обесмисли протест док наводна опозиција мешањем у исте компромитује захтеве и суштину свега. Морамо истаћи и одређене „групације“ које оснивањем неких влада у сенци и сличних брљотина и глупости од свега праве циркус. Народ у овој ситуацији нема другог избора до свеопштег бунта у коме ће и Вучићу и Ђиласу и Јанковићу и Ани Брнабић рећи „МАРШ“!

Сви ви даме и господо радите против српског народа и време вам је после 30 година тираније напустите политичку сцену! Не могу наћи довољно културан а примерен назив за вас све осим „БАГРА, ШЉАМ И ОЛОШ“. Најављујемо наставак борбе на свим фронтовима и нећемо се повући, дошло је време да одете и Србија се неће умирити док Вас све не почисти са јавне сцене Србије. Од 28. јуна најављујемо наставак протеста,блокада али не тамо где Вама господо одговара!

Протести ће бити организовани испред РТС-а, ПИНКА, ХЕПИЈА, АМБАСАДА ЗЕМАЉА КОЈЕ СУ ПРИЗНАЛЕ НЕЗАВИСНО КОСОВО НА ЧЕЛУ СА СЈЕДИЊЕНИМ АМЕРИЧКИМ ДРЖАВАМА, НЕМАЧКОМ И ВЕЛИКОМ БРИТАНИЈОМ. Нећемо посустати јер ћемо имати народ уза себе а не тајкуне, амбасадоре и тајне службе! Овом приликом се ограђујемо од свих који нас својатају а тиме желећи да умање наше напоре у коначном ослобођењу Србије.

Даме и господо, дошао Вам је крај и то се види у Вашим реакцијама. СРБИЈА СЕ ВИШЕ НЕЋЕ ПОВЛАЧИТИ И НЕЋЕ ВАМ ЋУТАТИ! ДЕЦУ ВАМ НЕ ДАМО, КОСОВО И МЕТОХИЈУ ВАМ НЕ ДАМО, СРБИЈУ ВАМ НЕ ДАМО!

„НЕМА ПРЕДАЈЕ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ“ Немања Петровић

Како бисте оценили овај текст?

+Кликните на звезду за оцену!

Актуелно

Србија: Системска корупција појела и будућност 11

Србија: Системска корупција појела и будућност

Све више младог, радно способног становништва напушта Србију у потрази за бољим животом пре свега …

Хаос у Тирани: Демонстранти кроз сузавац јуришали на парламент, има повређених (видео) 12

Хаос у Тирани: Демонстранти кроз сузавац јуришали на парламент, има повређених (видео)

Најмање седам полицајаца и један демонстрант повређени су вечерас током сукоба полиције са учесницима протеста …

3 Коментара

  1. Uz tebe i narod sam a protiv svih politickih olosa. Dosao je momenat, narode Srpski idrzi jer ja cu izdrzati. Zivela sloboda, dole vlada i opozicija, hocemo nove izbore.

  2. Centri za socijalni rad koji su oteli decu, Nevladine organizacije kore toboze stite ljudska prava a sire bolesne ideologije bi trebalo da su na vrhu liste pored RTS, PINK i Blica

  3. Почело је. Србија се умирити не може. Репресија ће само убрзати њихов крај. Сада се види светло на крају тунела. Напред до победе, до слободе.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *