Вучић је у паничном страху!

0
(0)

Најновији директни напад Вучића на руске медије у Србији и то наводно због процена броја присутних на јучерашњем протесту опозиције само је још једно сведочанство да је он у паничном страху од сваког масовнијег окупљања народа.

Од оног протеста када се нашао у клопци у згради Председништва Србије у којој су га окружили људи који се противе његовој лоповској и издајничкој политици до јучерашњег протеста прошло је тек око месец дана. Вучић је тада био видно уплашен и његове реакције када није могао да контролише ни сопствене фацијалне експресије сведочиле су о особи која је у паничном страху.

Тај панични страх Вучића обузима сваки пут када опозиција закаже протест у Београду о чему најбоље сведоче реакције његових подгузних мува Вулина и Весића који су хтели у шрајк глађу против опозције па слање напредњака у заузимање опозиционих општина и њихова јучерашња одбрана скупштине у коју су чак довукли и јединице Жандармерије.

Јучерашњем протесту претходиле су жестоке претње и уцене ауто превозника широм Србије да не смеју возити припаднике опозиције на јучерашњи митинг јер ће им у супротном бити гашене фирме као и поступак полиције која је од Железница Србије тражила да им идентификују све оне који купују групне железничке карте што је иначе противзаконито.

У току јучерашњег протеста мобилна телефонија и мобилни интернет су ометани у ширем центру града Београда. Читава прича о броју окупљених људи на јучерашњем опозиционом митингу вртела је Вучићева и окупациона пропагандна машинерија углавном из Немачке са циљем да прикаже наступ опозиције и присутво огромног броја људи као некакав промашај што је најобичнија глупост.

Вучић све то ради из једног једноставног циља а тај циљ је да она огромна већина народа у Србији које има преко 55% а која ове протесте опозције посматра са стране једног тренутка може да одлучи да се тим протестима прикључи што би аутоматски значило и крај Вучићевог издајничког и лоповског режима јер би на улици била критична маса која не само да може да смени садашњи лоповски и издајнички режим већ и да у земљу донесе и системске промене за којима Србија вапи већ дуже од три деценије.

Вучић ће урадити све што може да ту већину убеди да седи код куће и да опозиција нема ништа ново да им понуди. Отуда приче о фашистима, насилницима, жутим лоповима и сл. Из тог разлога Вучић добија и отворену подршку појединих западних амбасадора у Србији који се више не либе да и јавно нападну опозицију што је иначе тешко кршење одредаба Бечке конвенције и у неким нормалним земљама би значило аутоматско протеривање дотичног дипломате из земље.

Оно што самом народу отежава стварање потребне критичне масе која би Вучића и његов злочиначки режим збрисала са политичке карте Србије у току једног викенда је долазак огромног броја веома компромитованих бивших и испуушених политичара попут Тадића, Живковића, Ђиласа, Јеремића на протесте које пре свега организује народ. Оних 50 и плус одсто који то све гледају са стране не жели да подржи те протесте док су на челу те народне колоне горе наведене компромитоване небулозе.

Зато Вучић ангажује напредњаке и гура их пред народ, не зато што је у комфорној и стабилној позицији већ зато што је у паничном страху. Владар који влада добро и у интересу народа не би имао било какве потребе да злочиначком репресијом гуши побуну народа.

Он покушава пре свега да стабилизује и консолидује његове напредњачке редове који се осипају јер је свима јасно да је он готов и да је то само питање времена. Он покушава да одржи ауторитет који се топи као снег на сунцу пре свега у његовим напредњачким редовима који се жестоко љуљају и осипају. Он покушава пре свега њих да одржи под контролом и зато је данас покренута жестока кампања против руских медија у Србији јер су се дрзнули да противрече небулозама које износе он и његове подгузне муве.

Проблем који пред Србијом стоји није само полудели диктатор огрезао у тешке облике криминала, корупције и издаје већ јој исти такав проблем представљају и представници тзв. опозиције који очигледно везе са везом немају шта би и како требало радити како би лоповски и велеиздајнички режим Александра Вучића и сателита једном заувек био уклоњен са политичке сцене Србије.

Ако ништа друго успели су да заљуљају кавез злочиначког диктатора и сруше мит о монолитности Србије када је реч о подршци велеиздајничкој и марионетској политици полуделог злочинаца Вучића.

Милинко Милинчић

Србија данас

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

ЛУДИЛО! У Бору не може да се дише од кинеске фабрике, а полиција брани протест због здравствених мера!

5 (3) Далибор Јовић, председник удружења „Борани за Бор“, које је овог лета у овом …

За време досадашње владавине Вучића и СНС само у Београду извршена 53 мафијашка убиства, 2 решена

5 (3) Бивши шеф посланичке групе Савеза за Србију у Скупштини града Београда написао је …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *