fbpx
Насловна / Србија / Вучић је у паничном страху!
Вучић је у паничном страху! 1

Вучић је у паничном страху!

Најновији директни напад Вучића на руске медије у Србији и то наводно због процена броја присутних на јучерашњем протесту опозиције само је још једно сведочанство да је он у паничном страху од сваког масовнијег окупљања народа.

Од оног протеста када се нашао у клопци у згради Председништва Србије у којој су га окружили људи који се противе његовој лоповској и издајничкој политици до јучерашњег протеста прошло је тек око месец дана. Вучић је тада био видно уплашен и његове реакције када није могао да контролише ни сопствене фацијалне експресије сведочиле су о особи која је у паничном страху.

Тај панични страх Вучића обузима сваки пут када опозиција закаже протест у Београду о чему најбоље сведоче реакције његових подгузних мува Вулина и Весића који су хтели у шрајк глађу против опозције па слање напредњака у заузимање опозиционих општина и њихова јучерашња одбрана скупштине у коју су чак довукли и јединице Жандармерије.

Јучерашњем протесту претходиле су жестоке претње и уцене ауто превозника широм Србије да не смеју возити припаднике опозиције на јучерашњи митинг јер ће им у супротном бити гашене фирме као и поступак полиције која је од Железница Србије тражила да им идентификују све оне који купују групне железничке карте што је иначе противзаконито.

У току јучерашњег протеста мобилна телефонија и мобилни интернет су ометани у ширем центру града Београда. Читава прича о броју окупљених људи на јучерашњем опозиционом митингу вртела је Вучићева и окупациона пропагандна машинерија углавном из Немачке са циљем да прикаже наступ опозиције и присутво огромног броја људи као некакав промашај што је најобичнија глупост.

Вучић све то ради из једног једноставног циља а тај циљ је да она огромна већина народа у Србији које има преко 55% а која ове протесте опозције посматра са стране једног тренутка може да одлучи да се тим протестима прикључи што би аутоматски значило и крај Вучићевог издајничког и лоповског режима јер би на улици била критична маса која не само да може да смени садашњи лоповски и издајнички режим већ и да у земљу донесе и системске промене за којима Србија вапи већ дуже од три деценије.

Вучић ће урадити све што може да ту већину убеди да седи код куће и да опозиција нема ништа ново да им понуди. Отуда приче о фашистима, насилницима, жутим лоповима и сл. Из тог разлога Вучић добија и отворену подршку појединих западних амбасадора у Србији који се више не либе да и јавно нападну опозицију што је иначе тешко кршење одредаба Бечке конвенције и у неким нормалним земљама би значило аутоматско протеривање дотичног дипломате из земље.

Оно што самом народу отежава стварање потребне критичне масе која би Вучића и његов злочиначки режим збрисала са политичке карте Србије у току једног викенда је долазак огромног броја веома компромитованих бивших и испуушених политичара попут Тадића, Живковића, Ђиласа, Јеремића на протесте које пре свега организује народ. Оних 50 и плус одсто који то све гледају са стране не жели да подржи те протесте док су на челу те народне колоне горе наведене компромитоване небулозе.

Зато Вучић ангажује напредњаке и гура их пред народ, не зато што је у комфорној и стабилној позицији већ зато што је у паничном страху. Владар који влада добро и у интересу народа не би имао било какве потребе да злочиначком репресијом гуши побуну народа.

Он покушава пре свега да стабилизује и консолидује његове напредњачке редове који се осипају јер је свима јасно да је он готов и да је то само питање времена. Он покушава да одржи ауторитет који се топи као снег на сунцу пре свега у његовим напредњачким редовима који се жестоко љуљају и осипају. Он покушава пре свега њих да одржи под контролом и зато је данас покренута жестока кампања против руских медија у Србији јер су се дрзнули да противрече небулозама које износе он и његове подгузне муве.

Проблем који пред Србијом стоји није само полудели диктатор огрезао у тешке облике криминала, корупције и издаје већ јој исти такав проблем представљају и представници тзв. опозиције који очигледно везе са везом немају шта би и како требало радити како би лоповски и велеиздајнички режим Александра Вучића и сателита једном заувек био уклоњен са политичке сцене Србије.

Ако ништа друго успели су да заљуљају кавез злочиначког диктатора и сруше мит о монолитности Србије када је реч о подршци велеиздајничкој и марионетској политици полуделог злочинаца Вучића.

Милинко Милинчић

Србија данас

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Да може Гаврило да устане па да те прупита шта си радио код папе пре него што дође до њега! 11

Да може Гаврило да устане па да те прупита шта си радио код папе пре него што дође до њега!

ањалука – Председник Србије Александар Вучић се током посете родној кући Гаврила Принципа у селу Обљај …

Радманово - протест и блокада пута због изградње минихе (видео) 13

Радманово – протест и блокада пута због изградње минихе (видео)

Овако је протеклих дана било у Радманову у близини Бруса где је народ телима бранио …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *