Вучић каже да је "политичар педофил" о коме бруји Србија неко са листе СНС-а
фото: председник.рс

Вучић каже да је „политичар педофил“ о коме бруји Србија неко са листе СНС-а

2.5
(4)

Тужилаштво је у вези са исказом Игора Јурића да немамо име политичара педофила који је обљубио тринаестогодишњу девојчицу рекло истину, сада је на државним органима да ураде све што могу, без обзира на притиске, и да пронађу починиоца, изјавио је данас председник Србије Александар Вучић.

“Тужилаштво је саопштило истину, ми немамо име. Ја тражим од надлежних државних органа да ураде све што могу, без обзира што неко не жели да каже. Видео сам да неко врши притисак да се то сада уради, да је то због изборне кампање”, рекао је Вучић за ТВ Прва и додао да тражи да се открије о коме је реч, са било чије да је листе, па и СНС-ове.

Каже да не би волео да грађани Србије на предстојећим изборима гласају за ту особу и додао да је за њега од суштинског значаја, ко год да је, чак и да је са листе СНС-а, да та особа буде одмах осуђена и ухапшена.

“Не можете ви да знате шта сваки човек ради, нити можете ту да сносите апсолутну кривицу, али није проблем, нека се то реши и после избора, само то морају да реше надлежни државни органи”, каже Вучић.

Без обзира да ли ће државни органи имати нечију помоћ или не, додаје председник, на њима је да то испитају, јер ако знамо да је неко обљубио дете на такав начин, а немамо решења да то пронађемо, онда, каже Вучић, нисмо држава.

“Србија ће показати да је држава, без обзира да ли неко хоће да срађује или неће да сарађује, из било каквих разлога. Србија је довољно снажна да тај тежак посао уради”, закључио је Вучић.

Новости.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Случај Милана Јовановића поприма ћурувијски изглед

Случај Милана Јовановића поприма ћурувијски изглед

5 (2) Након кратког привида “победе институција”, како је рекао заменик тужиоца Предраг Миловановић за …

Ј. Павловић: Народ неће моћи да тужи богате и банке - ево зашто су се побунили адвокати! (видео)

Ј. Павловић: Народ неће моћи да тужи богате и банке – ево зашто су се побунили адвокати! (видео)

4.2 (5) О најновијим законима које је донела окупациона власт оличена у квислиншком режиму Алексансра …

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend