Вучићеви батинаши које предводи Зеља заводе ред и контролишу све и у Косовском поморављу

Вучићеви батинаши које предводи Зеља заводе ред и контролишу све и у Косовском поморављу

0
(0)

Окупиране територије – Као и у свим срединама у Србији тако и у српским срединама на Косову све је под патронатом десне руке Александра Вучића познатог Зорана Милојевића Зеље, нажалост то је случај и у Косовском поморављу где Вучићеве хорде под патронатом Зорана Милојевића Зеље заводе ред  међу српским становништвом и свим државним установама.

Након масовног лажног учлањења у СНС у јануару 2016.године у Новом Брду и великог сукоба старих и нових чланова СНС на самом скупу, а и каснијих месеци.У Косовском помрављу је од стране Александра Вучића послат Зоран Милојевић Зеља човек којег по обичају шаље Александар Вучић где је по њему критично и где се треба завести ред унутар странке. Као и свуда у Србији са чувеним Зељом увек долази и екипа његових батинаша и људи сумњивих прошлости и углавном из криминогене средине. Тако су и тада са њим дошли сумњиви људи, који се и дан данас питају и одлучују за све у Косовском поморављу, а по потреби и дисциплинују одређене политичаре, директоре, професоре или остале које како кажу неће да слушају или губе контролу.

Вучићеви батинаши које предводи Зеља заводе ред и контролишу све и у Косовском поморављу
Зоран Милојевић Зеља

По речима наших саговорника управо су они ти који су владари свих институција које функционишу у Косовском помрављу без обзира да ли је у питању школа, болница, полиција, општина или нека друга установа. Сви који би хтели напредак у каријери, запослење или други вид бенифита морају се повиновати њиховој контроли. Посебне провере морају проћи и сви политичари који би за лојалност њима добили подршку у смислу постављења на неку од руководећих функција у општини или вишим институцијама.

Вучићеви батинаши које предводи Зеља заводе ред и контролишу све и у Косовском поморављу

У својим поступцима су дрски и опасни,по речима наших саговорника било је случајева кад је главни вођа Зељних батинаша у Косовском поморављу јавно у присуству Директора Канцеларије за КиМ Марка Ђурића и његових сарадника претио  градоначелнику општине Партеш Драгану Николићу да мора да слуша шта му овај каже или ће лоше проћи, на његове рећи се градоначелник Николић успротивио, а Зељин батинаш је тад и физички насрнуо и запретио му да ускоро неће бити градоначелник. Тако је и било на локалним изборима на Српској листи се није нашао тадашњи градоначелник Николић који се успротивио тада, а за новог градоначелника општине Партеш изабран је близак сарадник вође Зељиних батинаша и самог Зеље Драган Петковић.

Вучићеви батинаши које предводи Зеља заводе ред и контролишу све и у Косовском поморављу

Суровост и тврдње да се речи и претње вође Зељиних батинаша и самог Зеље у Косовском поморављу политички обистињују потврђују и наши саговорници из једног села у општини Ранилуг, они наводе да је слично доживео и бивши Министар и посланик у Скупштини Косова и председник Прогресивно Демократске Странке Ненад Рашић када је у једном угоститељском објекту добио упозорење да се никаква политичка дешавања у Косовском поморављу не смеју дешавати без знања и одобрења Зеље како је рекао,и да од сад то зна. Успротивиши се на ове речи, вођа Зељиних батинаша је пред свим присутним гостима реко Ненаду Рашићу да је завршио политичку каријеру и да неће бити посланик у следећем мандату, као и да ће му растурити и поделити странку. Након последњих Косовских избора странка Ненада Рашића није прошла цензус и Рашић није добио довољан број гласова да буде народни посланик у следећем мандату, а странка је претрпела велике поделе и осипања.

Неретко је било и случајева да ови људи упадну и на званичним састанцима руководиоца појединих општина и да се пред свим присутнима дисциплинују председника општине и остале руководиоце.

Многи становници Косовског поморавља су сведоци да ови људи на челу са њиховим вођом Зељом су пристутни на свим главним страначким састанцима у улози оних који требају да дисциплинују оне који поданички не желе да слушају шта од њих тражи Александар Вучић и Марко Ђурић.

Вучићеви батинаши које предводи Зеља заводе ред и контролишу све и у Косовском поморављу

Насупрот свима који се супроставе Зељиним батинашима су они који се повинују њима и врло брзо аванзују и добију унапређења и запошљења,а док су директори школа и других установа, управници, председници општина недодирљиви за било које правосудне и инспекцијске органе. Ти климоглавци и слепи поданици Зељиних криминалаца одлучују ко ће бити члан школског одбора, директор школе, болнице. Без икаквих конкурса и прописа они се именују и постављају по свим институцијама како под Србијом тако и под Косовом. Како каже један од наших саговорника један од главних слуга и климоглаваца Зељиних криминалаца је директор Музичке школе „Стеван Христић“ у Станишору код Гњилана Саша Милошевић звани Бели. Ова школа иако има васпитан и образовни карактер је уствари место састанака и планирања свих политичких активности које спроводи климоглавац Зељиних криминалаца Саша Милошевић. Из ове школе се одлучује састав свих школских одобора,директора,управника и председника општине у Косовском поморављу.

Наши саговорници из овог места кажу да су више пута виђали и главне вође Зељиних криминалаца како посећују ову школу и дају политичке и друге инструкције Саши Милошевићу. Како кажу наши саговорници јавна тајна је да Саша Милошевић не сме ништа урадити политички или остало уколико не добије сагласност Зељиних људи. А и да сам Саша Милошевић не крије повезаност са овим људима и да он њих зове својом браћом. Како наши саговорници кажу сам Бели то не крије да сарађује са њима, имате пуно слика на интернет на којима се Бели грли са њима, они су овде омиљени његови гости. Као и сваки слуга Зељиних људи као награду за лојалност  њима Саша Милошевић Бели добио је кандидатуру за посланика испред листе Српска на задњим изборима, и место члана председништва листа Српска.

Вучићеви батинаши које предводи Зеља заводе ред и контролишу све и у Косовском поморављу

Наши саговорници говорећи о Зељиним људима даље наводе да је реч о јако опасним људима који важе за људе који су од под јаком заштитом како главних државних функционера у Србији тако и на Косову, у прилог  томе иду и многи физички инциденти  који су ови људи починили и чине у Косовском поморављу,а за то нису одговарали од стране надлежних органа.Као и да њихове везе и утицаји  допиру до самог врха безбедносних служби како Србије тако и Косова. Сам вођа и десна рука Зељиних батинаша је човек  сумњивог типа, који има велику подршку и од самог Александра Вучића и Марка Ђурића. Како наши саговорници кажу њега је Зоран Милојевић Зеља довео одједном и као поверљивог човека овластио за све у Косовском поморављу,он је тај који је задужен да по инструкцијама Зеље са својим људима на најрепресивнији начин сваку одлуку Александра Вучића и Марка Ђурић безпоговорно спроведе у дело не бирајући начине и средства. Тако да од доласка Зеље и његових људи за сва битна дешавања у Косовском поморављу се питају људи који нису активни политички учесници већ трећеразредни криминалци и бандити, и лица са сумњивом прошлошћу који су подобни Александру Вучићу и Марку Ђурићу.

На крају најупечатљивије су речи једног од наших саговорника који каже сви у Косовском поморављу знају ко су ти Зељини криминалци о њима се не треба било шта рећи сами грађани добро знају њих,само се свако плаши да каже нешто о њима. Све о њима зна Александар Вучић и Марко Ђурић коме су очигледно они најбољи да заведу тиранију и диктатуру српске напредне странке и српске листе, тако причати било шта о њима је сувишно,сем што се може навући гнев тих опасних људи који тренутно контролишу све од медија, интернета па до наших обичних живота.

Марко Арсић

ВасељенскаТВ

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Упркос Вучићевим фантазијама и лажима Србија је званично седма најсиромашнија земља у Европи!

Упркос Вучићевим фантазијама и лажима Србија је званично седма најсиромашнија земља у Европи!

5 (7) Упркос тврдњама власти да у Србији влада „златно доба“, те да важимо за …

Kреће иживљавање извршитеља над дужницима, хоће да нас паралишу

Kреће иживљавање извршитеља над дужницима, хоће да нас паралишу

5 (2) Здружена акција Kров над главом саопштила је данас да је у току покушај …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend