Вучићево смежурано мудо – Војислав Шешељ

Вучићево смежурано мудо – Војислав Шешељ

0
(0)

Ако сте се питали где је Војислав Шешељ и зашто се не оглашава поводом преговора о статусу Космета, добили сте одговор – огласио се баш онако како се од њега и очекивало, а то је да лаје онако како му газда каже.

Човек чији се „патриотизам“ мери количином новчаница стране валуте сјајно одрађује посао који му је шеф доделио, те је јутрос, сасвим логично, на режимској „Пинк“ телевизији успео да удари на цркву и на највећи проблем у тренутној ситуацији – Саву Јањића.

Ја сам ишао уз степениште, Јањић је силазио и он као снисходљиво би се поздравио са мном, ја гледам кроз њега, онако и с мржњом, могу мислити како. То је издајник ноторни. Нема потребе о њему разговарати, али би црква требало што пре да га склони са места игумана манастира Дечани, пазите оне фотографије како држи кишобран Медлин Олбрајт. Он има неку своју визију, у албанској држави да има неки статус, вероватно да буде митрополит Косова, ко зна какве су његове намере – наглашава Шешељ.

Наравно, тема је невероватно информерово откриће да је Сава Јањић држао кишобран Медлин Олбрајт. Сава Јањић који је након погрома 1999. остао на Космету, којег и дан данас чувају наоружани војници КФОР-а од линча који би му Вучићеви коалициони партнери приредили је издајник, док највеће зло које је снашло српски народ и српску државу, људи који су рат на Космету искористили да напуне своје џепове су патриоте.

За Шешеља је ово скандал, док је давање 2 милиона евра породици Клинтон патриотизам, за Шешеља је патриотизам довести Герхарда Шредера у арену на дан почетка бомбардовања патриотизам, плаћање Тонија Блера да буде саветник у Влади такође патриотизам, јер да се не лажемо, није Сава Јањић тај који финансира лидера радикала, већ Александар Вучић. А руку која те храни, никада не уједаш.

Чист пример патриотизма по Војиславу Шешељу

Уосталом Шешељев став по питању Косова можете прочитати у његовом твиту, односно ако сте се питали за шта се залаже, па залаже се да Косово предамо Албанцима.

У свом стилу Шешељ брани „разграничење“ говорећи да треба да задржимо бар део Косова. Другим речима, да предамо део, ако не и све, зависи од цифре коју ће му Вучић платити да то подржи.

Герила.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Јања Гашећа: Писмо са Косова и Метохије или Албанци мењају став

Јања Гашећа: Писмо са Косова и Метохије или Албанци мењају став

4.9 (7) Албанцима се на КиМ љуља тло под ногама, пре свега због суморне стварности …

Отаџбина: Срамно и кукавичко држање министра Селаковића на седници Савета безбедности – права слика Вучићеве "спремности" и "одлучности" у одбрани КиМ

Отаџбина: Срамно и кукавичко држање министра Селаковића на седници Савета безбедности – права слика Вучићеве „спремности“ и „одлучности“ у одбрани КиМ

4.3 (6) Индолентно, или још боље кукавичко, држање задриглог министра спољних послова Србије Николе Селаковића …

3 Коментара

  1. Vucic nema pravo da pregovara niti da daje kosovo.Moze da da siptarima svoj stan.Seselj je laufer koji stalno rovari po Srbiji a nezna se u ciju korist.

  2. Mislim da VOJouvekradi protivu srbije i da je sada uz vučićaza podelu kosova.SRBI BRAĆO KAD TAD IZAĆI ĆE NA VIDELO ŠVE ŠTO VOJO RADI .VOJO JE KOMUNISTA NJEGOVA SOCIJALISTIČKA RADIKALNA STRANKA UVEK SE SLGALA SA SPSOM 30 GODINA ONI URUŠAVAJU SBIJU UNIŠTAVAJU.DOVELI SU SRBIJUDO GROBA NESTANKA.ĆUTI VOJO ALI POLAKOSTAVLJAJU GA SARADNICI ŠAROVIĆ OTIŠAO .KADA I REKAO SAMO ZBOG ČEGA ZNALO BI SE SVE.ŠTO SAM PREDLGAO SMTRTNU KAZNU U UTAVU ZA ELEIZDAJU ZMLJE DA SE POSLE UBISTVA JEDNOG POVUKLA CRTA DA DRUGI KOJI VODI SRBIJU NEBI USUDI DAPOMISLI NA NEKU PODELU ZEMLJE .SVI ONI IZ 2000 SU UNIŠTAVALI SRBIJU UVEZENI SRBI KOJE JEŠKOLOVAO NATO SOROŠ I POSTAVLJNI DA VLADAJU.SETI TE SE TADIĆEVIH REČI NE NEOSĆAM NIŠTA PREMA SRBIJI SKOTOVI TREBAJU BIRI LIŠENI SLOBODE .ISTO I IZ GENERAL ŠTABA .VUČIĆ DRŽI DIKOVIĆA DA NEBI NIKO IZVRŠIO NJEGOVO HAPŠENJE IZ VOJSKE .OSTANELI VUČIĆ ŠEŠLJI DAČIĆ NA VLASTI POSTAĆE RBIJA ROBOVSKA ZEMLJA.VOJU ELMINISATI ON SAD PORŽAVA VUČIĆA KUPIO KUĆUTO TREBA NEKAKOODPLATITI I TO KUĆU U HTKVCIMA GDEIMA HRVTA JEL JE I ON SA TIH GRANA HRVATSKO KOLJČKIH..UTVRDITI VUČIĆEVO RAVO POREKLO DALI JE PO KRVI PRAVI SRBIN ILI ŠIPTAR .A AKO SE UTVRDI OVO DRUGO SRBI NESME VŠE DA GREŠE U IZBORU ONOGA KOJI TREBA DA VODI SBIJU .AOVOG UBITI KO PSAZA PIMER .BOLJE ON NEGO CELA BIJA.MOJA E POŠTA JE DOBRO UNETA JEDINO AKOI VI VOLITE DA SRBIJE NESTANE NEMORATE OBJAVITI .

  3. Njih dvojica da odu u njihovu Hrvatsku ili Bosnu, pa tamo neka razmenjuju zemlju i teritorije. Srbijom ne moze upravljati onaj kome se bar deda nije ovde rodio. Dakle…

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend