fbpx

ЗАЈЕБАВА НАС! Жути Ага против продаје српске земље странцима а он и Тадић увели ЕУЛЕКС на Косово у Метохију?!

0
(0)

Србија данас: Вук Јеремић код народа познатији као Жути Ага противи се продаји српске земље странцима само је чудо како се не сети да је управо он као министар спољних послова и немештеник Бориса Тадића буквално за џабе поклонио 18% државне територије Републике Србије шиптарским терористима тако што је противуставно и противзаконито обезбедио улазак страних полицијских и војних снага ЕУ на територију Републике Србије. Те твоје празне приче Евро Аго можеш да продајеш још само бантустанцима а за оно што си радио као министар спољних послова Републике Србије а против интерса државе кривично ћеш да одговараш а не да се кандидујеш на изборима за председника Србије. Ти ћеш Жути Аго само моћи да будеш председник затворске чете за чишћење клозета. То ћеш уосталом све лепо у миру и тишини Забеле да договориш са Тадићем и Вучићем па ћете сви заједно да чистите затворске клозете до краја ваших велеиздајничких и јајарских живота.

__________________

ПРЕДСЕДНИК Центра за међународну сарадњу и одрживи развој (CIRSD) Вук Јеремић изјавио је вечерас да ће се као председник Србије залагати за забрану продаје пољопривредног земљишта странцима, као и да се то земљиште не даје у закуп без адекватне тендерске процедуре.

„Када будем председник (Србије) нећу дозволити да Арапи или било који други странци добијају земљиште у закуп без тендера”, рекао је Јеремић у разговору са мештанима бачванског села Параге.

Он је оценио и да ниво субвенција у пољопривреди треба да буде подигнут на ниво виши од данашњег, саопштио је CIRSD

Према његовим речима, то је неопходно урадити како домаћи пољопривредници не би били у подређеном положају у региону али и Европској унији где се пољопривреда третира као једна од најзаштићенијих привредних грана.

Он је у Парагама са мештанима разговарао о конкретним решењима за њихове проблеме, посебно у области пољопривреде, пре него што објави председнички програм.

Јеремић је указао да је Србија у претходних пет година пропустила да повуче 250 милиона евра бесповратних средстава из европских фондова.

„Једини разлог због чега то нисмо урадили је некомпетентност државне администрације да се на организован начин тим одвојеним и доступним средствима приступи”, истакао је Јеремић, наводи се у саопштењу.

Он је навео и да Србија има изузетно добре политичке и економске односе са Кином, а извоз пољопривредних производа у ту земљу је 20 милиона долара док Бугарска извози милијарду долара годишње, углавном пољопривредних производа.

„Ако Србија извози 20 милиона долара а Бугарска милијарду, а ми имамо боље политичке односе ту очито нешто не функционише”, рекао је Јеремић.

Он се заложио и за поништавање Закона о смањењу пензија, из 2014. године.

Једна од првих ствари које намеравам да урадим када постанем председник је да покрене све што је у мојој моћи да се опозове неморалан закон о смањењу пензија, рекао је Јеремић, наводи се у саопштењу.

Бета

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Отму ти територију, желе још, праве “Велику Албанију” па са њима направиш “Мали Шенген” за лакши “проток”?!

5 (2) Састанак посвећен економском повезивању Северне Македоније, Албаније и Србије је завршен. У Официрском …

Шиптари ће ускоро без пасоша и икакве контроле моћи да вршљају по Србији

5 (1) Председник Србије Александар Вучић изјавио је, после трилатералног састанка са премијерима Северне Македоније …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *