fbpx

Запаљен аутомобил Марка Јакшића

0
(0)

Паљење мог аутомобила у Косовској Митровици представља политичку поруку Србима који су за останак Косова и Метохије у саставу Србије, сматра посланик Демократска странке Србије Марко Јакшић, који претпоставља да су починиоци Албанци из јужног дела Митровице.

„То је такав живот, ризик професије, трусно подручје. Не можете да се борите за државу Србију, а да све буде потаман“, рекао је Јакшић и истакао да овај инцидент има политичку конотацију, имајући у виду његово залагање за систем – Косово је Србија.

„То има више везе са вишедеценијском борбом за останак Косова и Метохије у саставу Србије“, навео је Јакшић и додао да је његов аутомобил марке „хјундаи И-35“ запаљен око 3 часа и да је скроз изгорио, те да је остао „само гепек“.

Јакшић је додао да су дошли ватрогасци, али да је било касно, те да је око 4 часа отишао у полицију да пријави случај и да су они извршили увиђај, али да не верује да ће се ишта открити.

„Паљевина је урађена доста стручно и професионално, значи да се ради о професионалцима“, рекао је Јакшић.

Одговарајући на питање да ли ће осећа угроженим, Јакшић је навео да је „живот један“.

„Да ли ћемо да живимо пет година горе-доле, ми ћемо да радимо наш део посла“, рекао је Јакшић, који је и потпредсједник Скупштине Заједнице српских општина и насеља на Косову и Метохији. Он поручује да га ништа неће уплашити да настави са политиком која значи опстанак Косова у саставу Србије и опстанак Срба на Косову и Метохији.

 

СРНА

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Коха: Технички тимови Београда и Приштине у четвртак у Бриселу састављају текст споразума Србије и Косова

3.4 (5) Очекује се да ће коначни споразум између Косова и Србије бити састављен на …

Зоран Чворовић: Генерал под маском или Један доказ континуитета издајничке политике

4.4 (7) Особа од посебног Вучићевог поверења  BBC на српском језику је забележио, између осталог, како током последњих …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *