„Зашто црква ћути о додељивању кодова људима?“ – друштвене мреже о ковид-пасошима

„Зашто црква ћути о додељивању кодова људима?“ – друштвене мреже о ковид-пасошима

  • Омчу су стегли до максимума. Без вакцинације, изгледа, нисте човек

 АУТОР: Наталија Павлова

Становници региона Пенза изразили су своје мишљење на друштвеним мрежама о вакцинацији против корона вируса и њиховој провери уз помоћ QR кодова.

Губернатор Пензанске области Олег Мељниченко унео је измене у документу о режиму високе приправности. Сада, да бисте проверили аутентичност QR кодова о вакцинацији против КОВИД-19 или о болести која је пренета пре не више од шест месеци, могуће је користити државне службе. СТОП корона вирусу“, наводи се у уредби.

Апликација је дизајнирана да проверава сертификате о вакцинацији, сертификате и тестове у облику QR кода. У опису апликације каже се да ће се потврда о вакцинацији појавити одмах након вакцинације. Након комплетног курса, сертификат се може представити у облику QR кода где год се то захтева.

На талас негативних реакција становника региона Пенза није се дуго чекало. Становници су шокирани од ових иновација.

А зашто бих био дужан да износим личне податке где год да ме питају?“ – збуњен је Алексеј Е.

 

„Учили су нас кбудалама, да свуда идемо са пропусницом. И народ се томе радује, глупаци. Није нам одвратно да идемо са шифром, тамо где  смо се некад слободно кретали “, рекао је Олег М.

„Због новца, зарад тапшања по рамену одозго, ићи ће на сваку подлост. Не очекујем ништа добро од ове власти. Само ми је мука од ове прљаве игре “, написала је Светлана Ш.

„Гувернеру, заустави се! Ако си тако добар, престани са овим шифрама, мисли бар на децу, не прави од њих зомбије. Ако не желим да примим твоју проклету вакцину, шта, морам да умрем без посла? Ко вам даје за право да нам се ругате?“ – пита се Лариса Б.

„Ускоро ћемо живети као у филму. После неког времена, или од самог рођења детета, већ ће му тетовирати QR код“, каже Василиј К.

Какав дебилизам! Мало им што нас као стоку гоне на вакцинацију, већ нећете нигде стићи ако немате безброј вакцинација“, Марина К.

„Дешава се потпуни хаос! – подржава Елена Н.

„Све се врти само око кода као пропуснице. Ово је дивљи систем који се намеће. Онда нека сви запослени и чувари продавница такође покажу сваком купцу свој код и пасош. Свакоме!“ – приметио је Олег М.

„Сви траже пропусницу да им покажете са телефона, како би могли да уђу у продавницу и купе шта им треба. Да ли вам је пријатно да овако живите?“ – пита се О. М.

„Зашто црква ћути о додељивању кодова људима? – пита Василиј К.

„Према Иљи К., „људи су жигосани као стока”.

„Шта ће још смислити? Ускоро ћемо ићи у сопствени тоалет стриктно користећи QR код!“ – уверава Наталија Е.

„Омчу су стегли до максимума. Без вакцинације нисте човек, зар не мислите да је ово превише?“ – написала је Татјана А.

„Ја сам против тога, али не знам колико ћу издржати са таквим ограничењима свуда и у свему“, поделила је своје гледиште Јулија Г.

„Народ је подељен у два табора: за и против. Ја сам лично против тога “, написао је Евгениј С.

„Ваш систем кодова – пропусница, не носи ништа добро и неће статистички ситуацију променити“, рекао је Александар А.

Од почетка пандемије у Пензанском региону, закључно са 3. новембром, регистровано је 81.317 случајева заразе коронавирусом, од чега 381 дневно.

Од почетка пандемије у Пензанском региону, закључно са 3. новембром, регистровано је 81.317 случајева заразе коронавирусом, 381 дневно. …

С руског превео Зоран Милошевић

ИЗВОР: https://regnum.ru/news/society/3414961.html

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Контроверзе у СПЦ и око цркве у Њујорку која је горела – где су нестале паре?

Контроверзе у СПЦ и око цркве у Њујорку која је горела – где су нестале паре?

Црквено школска општина Свети Сава у Њујорку и њена парохија одлуком Синода поверене су на …

Данас славимо Светог Николу Чудотворца

Данас славимо Светог Николу Чудотворца

Београд – Српска православна црква слави Светог Николу Чудотворца, једног од највећих хришћанских светитеља, заштитника …

2 Коментара

  1. Crkva je odavno zagrizla u satanizam.. cilj je da se projekat isproba.. bice zatvaranje na 2 nedelje da bi se ispratili vakcinisani i pratili od nevakcinisanih se dizu ruke jer ostaju i dalje Boziji i cisti.
    Videce kontrolom na koji nacin i koliko ce da ispritiskaju dugmica i sta ce da se desava, pracenje stanje svesti, domet nalazi tela digitalni i opsti eksperiment.. zato im i daju propusnice da svi mogu na jedno mesto u gomili i da li moze da se prenose bolesti iz centrale kad puste jer nano tehnologija ce odradjivati svoje.. jedan veliki eksperiment pre velikog dostignuca u kontroli svesti, savesti, stanju, ekonomiji.

    Nevakcinisani nema sta da se plase jer to njih ne kaci

  2. можда због тога што су екуменисти?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *