fbpx
Насловна / Забава / Видео блог / Здраво. Ја сам руски окупатор. То је моја професија током историје (видео)
Здраво. Ја сам руски окупатор. То је моја професија током историје (видео) 1

Здраво. Ја сам руски окупатор. То је моја професија током историје (видео)

Ја сам некада окупирао Сибир. Сада они производе нафту, гас, алуминијум и још много корисних ствари. Сада су тамо градови са обдаништима и болницама. Сада се тамо не могу продавати жене за свежањ уштављене коже као што је то било пре Руса.

Ја сам окупирао Прибалтик. На његовим фармама сам изградио фабрике и електране. Балтичке државе су производиле радио опрему високе класе и аутомобиле, прочуле се по парфемима и мелемима. Замолили су ме да отуда одем. Сада тамо живе од рибе, а део радног становништва чисти еврпске клозете.

[youtube url="https://www.youtube.com/watch?v=XIviwK1MzJs"]

Ја сам окупирао Средњу Азију. Изградио сам канале, фабрике, космодроме, болнице и стадионе. Ту су се развијала индустрија, производиле се свемирске ракете и авиони, гајило жито и памук за целу земљу. Замолили су ме да одем отуда. Сада се ту «развијају» амерички кредити и узгаја конопља, а део становништва је отишао да ради на градилиштима бивших окупатора.

Ја сам окупирао Украјину. Заједно са Украјинцима, правио сам авионске моторе, бродове, тенкове и аутомобиле. Замолили су ме да одем отуда. Сада руше све што је остало од окупатора и не граде ништа ново осим бесконачних Мајдана и диктатуре.

Да, ја сам окупатор. И доста ми је извињавања због тога. Ја сам окупатор по праву рођења.
Ја сам агресор и крволочни идиот. Бојте се!

То сам ја трпео зверства пољских интервената у време смутње. Али чиме се завршила њихова интервенција?

То сам ја запалио Москву како је не бих предао Наполеону. Али како је завршио Наполеон?

То сам ја био рову на Волоколамску и схватио да је нацисте немогуће задржати. Где су сада ти нацисти, где је њихов проклети Хитлер?

Разни су долазили у моју кућу. Турци, Енглези, Пољаци, Немци, Французи… Земље је било довољно за све – по 2.5 метра за свакога.

Разумите – мени не треба ваша лицемерна „слобода“. Мени не треба ваша трула демократија. Мени је туђе све оно што ви називате западним вредностима. Ја имам другачија интересовања.

Љубазно вас упозоравам последњи пут. Не залећите се! Ја градим мир, ја волим мир, али ратовати умем боље од свих.

С поштовањем,
Руски Окупатор.

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *