Жељко Митровић оптужио Ђиласа за преваре

0
(0)

Жељко Митровић, председник „Пинк Медиа групе“, издао је саопштење у којем градоначелнику Београда Драгану Ђиласу поручује да медијском кућом „Пинк“ управља он, а не ПР менаџери Драгана Ђиласа и да га не могу застрашити.

„Ја вам нисам ни Борис Тадић, ни Шутановац, иако према њима имам више поштовања и не могу ме заплашити претње, а не знам ни због чега би када се овако реагује на исправљање дугогодишње неправде, где су сви медији у Србији крварили зарад повећања вашег профита“, навео је у саопштењу Митровић.

Он је у јучерашњој емисији „Националног дневника“ рекао да постоје велике преваре у односима према клијентима, а које спроводи „Дајрект медиа“, чији је власник Ђилас.

Власник „Пинка“ је у саопштењу навео да је и поред успешних, „Дајрект медиа“ имала и оне „губиташке“ пројекте, због којих је како тврди Митровић, држава под притиском градоначелника морала да крши законе и на разне начине надокнађује губитке.

„Нисам помињао канал ‘Арена спорт’, који је ‘Телеком’ под вашим притиском морао да купи, кршећи бар неколико закона, јер као што знате држава не може бити власник медија, а вишемилионски губици су били пренети на ‘Телеком Србије’, како би поново, по ко зна који пут, директно, буџетски новац био исплаћен приватним лицима. Ја нисам помињао ни преко 20 милиона евра које сте натерали ‘Телеком’ да субвенцира Бус плус и да такав одлив буџетских срдстава књижи као потрошњу у области маркетинга“, додао је Митровић.

Митровић је напоменуо и како зна за разна потплаћивања људи у највећим српским медијима.

„Иако многе ствари нисам помињао мислим да је време да вам кажем да је доста. Нисте показали поштовање према људима запосленим у српским медијима и стављали сте их у понижавајући положај зарад вашег профита и огромних плата. Нећу више бити у прилици да вас упозоравама на овако благ начин, тако да ће се следеће моје саопштење бавити врло конкретним доказима и анализама“, рекао је Митровић.

Он је за крај понудио заједнички медијски наступ, са детекторима лажи у емисији „Тренутак истине“ и позвао их да се у свако доба или ноћи јаве његовој секретарици око заказивања термина.

 

Телеграф

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Да ови оду, а да се они не врате: Док је Ђиласа, биће и Вучића

4.4 (8) Александар Вучић је на високе функције поставио лопове, преваранте, психопате, идиоте и све …

Драган Ђилас би да вакцинише 5.000.000 Срба против корона вируса (видео)

3.9 (7) Kакве све глупости може да изрекне неки назови лидер опозиције у кратком видеу …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *