Србија

Александар Вучић прво да се извини Руској федерацији, НР Кини и српском народу и да одмах поднесе НЕОПОЗИВУ ОСТАВКУ!

Позивамо премијера владе Републике Србије Александра Вучића да се данас прво извини представницима Руске федерације и руском народу, да то исто извињење упути и представницима НР Кине и кинеском народу а да одмах потом упути и извињење српском народу. Пошто обави те три ствари Александар Вучић треба и мора да одмах поднесе и НЕОПОЗИВУ ОСТАВКУ на место премијера владе Републике Србије.

Ево и зашто. Протеклих дана и недеља откада је јавност у Србији упозната са чињеницом да Велика Британија уз подршку САД и Холандије има намеру да Савету безбедности УН поднесе резолуцију која би српску одмазду у Сребреници квалификовала као геноцид, Александар Вучић АПСОЛУТНО ништа није урадио да спречи доношење те резолуције. Не само да ништа није урадио да би спречио доношење те лажне резолуције већ је протеклих дана давао сумануте изјаве како српски народ нема пријатеља и како ето нема никога ко би заштитио његове интересе да би јуче влада којом он преседева подржала рад РЕКОМ-а, организације коју воду Наташа Кандић а чије је основање и рад финансиран од стране западних земаља између осталог управо од стране Велике Британије, САД и Холандије. Та организације Наташе Кандић коју финансира Запда тврди да су Срби у Сребреници извршили геноцид и да је тамо у том геноциду страдало преко 8.000 босанских Муслимана што је ноторна лаж и манупулација.

Данас су лажи и пропаганду Александра Вучића да Србија и српски народ немају пријатеље најбоље демантовале Русија и НР Кина које су седници Савета безбедности посвећеној резолуцији о Сребреници итекако знали и умели да одбране српске државне и националне интересе за разлику од неспособног западног агитатора, марионете и лажова Александра Вучића.

Док су владе Руске федереације и НР Кине водиле консултације и све све своје дипломатске капацитете усмериле на заустављање лажне британске резолуције дотле је српски премијер Вучић подржавао рад организација које управо говоре и раде за интересе оних који су лажну резолуцију о Сребреници и предали на усвајање УН. 

Анти српске и анти државне активности Александра Вучића неспојиве су са његовим тренутним статусом премијера српске владе и зато од њега захтевамо и НЕОПОЗИВУ ОСТАВКУ!

Влада којој је он номилано на челу у својим редовима поред премијера има и троје министара који су подржали лажну британску резолуцију и од њих захтевамо моментално подношење НЕОПОЗИВИХ ОСТАВКИ јер је њихово ангажовање као министара српске владе неспојиво са нациоанлним и државним интересима грађана Србије.

Влада Републике Србије којој је на челу Александар Вучић је легло антисрских и антидржавних делатности које су неспојиве и тотално суптостављене државним и интересима грађана Србије те захтевамо оставке премијера Александра Вучића и министра Зоране Михајловић, Ивана Тасовца и Вање Удовчића.

Овим позивамо све политичке странке, покрете и организације да подрже ове наше захтеве како бисмо легло антисрпских активности и замешатељства истерали из Немањине 11 и полуге власти предали онима који су достојни да се боре за интересе грађана Србије. Садашња власт је дубоко антисрпска и инсталирана ту где је од стране оних који Србији и српском народу већ деценијама ако не и вековима буквално раде о глави.

Време је браћо и сестре да им видимо леђа!

 

Милинко Милинчић

Србија данас

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

оментара

   1. G-djo/djice Zelimirka, zasto je Aleksandra nepismena I sta je rekla sto ne bi hitno trebalo uraditi kada su u pitanju oni koji su izabrani da stite interese Srbije a rade suprotno…?

    1. Ljubane svaka čast i ja sam to isto pomislila, zašto je vredja kada Aleksandra nigde nije napisala ni greškicu, a Zelimirka, nije Zelimirka nego Želimirka, pa ona je pismena, da ima diplomu kao i njen predsednik Nikolić, i treba cela vlada da podnese ostavku, zbog izdaje naroda, pljačke, zbog laži, i zbog toga što narod umire od “Milosrdnog andjela”, ona je sigurno iz SNS_ovaca, pa bleji unapred, takvi nisu ovde poželjni, a ovi kvislinzi momentalne ostavke, jer ovo narod više ne može da izdrži, besparicu, skupoću, i prodaju naroda kao roblje, mi smo gori od Grčke samo osoba koja je pismena to ne vidi, i nezna koliko smo dužni MMF i gde god se Vučić pojavi traži pare, e kada budu došla na red vraćanja, neka vraćaju njegova deca, jer naše biti neće <3

  1. Полако Александра,прво да им Вучићау и свима око њега’одузмемо све што пљачком народа стекли, па да ми њих гледамо како се муче и како ће да живе са платама и пензијама које су они одредили.

  2. Полако Александра, прво да Вучићу и његовим улизицама одузмемо све штп су стекли пљачком народа а онда да им дамо минималне пензије које су сами одредили па да их мало гледамо како уживају у благостању.

  3. a ne ne ne kratko, dugo bi mu presuđivao.
   odveo bi ga u pLaninu, vezao za drvo i..
   rez po rez, komad po komad, sek’o bi ga mesec dana_

   Živela Srbija_

 1. Вучић највећи издајникк србског народа нијје ни требао доћи на власт, зато треба што пре да оде, али ми немамо ни опозиционе ни ванпарламентарне странке које се залажу за његову смену. Голоруки народ не може ишта сам да уради и док се не појави воћа који би повео народ гледаћемо сопствену пропаст.

   1. Шешељ је по доласку из Нага обећао да ће на пролеће кренути у рушење Вучићевог режима. Сада је рекао да ће на јесен кренути. Доћи ће и јесен па ћемо видети шта ће бити. Шешељ ништа није одговорио на позив Бошка Обрадовић да заједно сруше Вучићев режим. Мислим да Вучић Шешеља уценио испруком у Хаг и да Шешељ неће кренути на рушење Вучића.

  1. Aco da li vi šetate malo po fejsu, imamo ih jako mnogo i gde se vi niste ni učlanili, vidite da neznate ima ih više od 70% koji nisu za EU i NATO, već za Evroaziju, ja mogu da vam naredjam Radikali imaju više glasova od SNS za 30%, tu su Dveri, Pa Evroazijska Srbija, Narodno oslobodilački front koji ima isto veliki broj članova i onih neutralnih , a koji su protiv režima, neka raspišu izbore, jer Vučić več vodi predizbornu kampanju, ponovo laže i maže terao je narod naredbom u Vrnjačkoj Banji da mu aplaudiraju, pa da li je to normalno? A Mudžahedini sa Kosova nam pripremaju krvavi vikend, pa zbijmo se jednom u redove oterajmo izdajnike i lopove lažove kurvetine koje dobijaju na poklon džipove od 100.000 evra i diplomatske pasoše, njih treba razjuriti sve pa ponovo, ima jako mnogo profesora sa fakulteta koji su moralni i pošteni, ali nisu izdajnici u tome je problem haha, biće bolje sa drugim ljudima u vladi, a ne kao Dačić, Vučić, Jorgovanka, pa onaj konobar Zoran Babić taj je i predsednik partijskog odbora, ne samo keramičar, ima ih svakakvih, svi ostavke <3

 2. Само полако “тија вода брег рони” оде он и ова неписмена булумента коју је сакупио са коца и конопца у заборав, не поновило се више. Већих болида и издајника, а уз то и неписмених дилетаната Србија у својој историји није имала, и највећи издајникци до сада имали су иоле достојанства, ови су дно дна

   1. A pa u sudstvu i Tužilaštvu najgori šljam radi em za mito, još lažu , eh baš me je žao što Legija ne izadje i Zvezdan pa oforme ponovo “Crvene beretke” mnogi bi napunili gaće <3

 3. Pa zaista je red da da ostavku i ne samo on nego cela njegova bagra .
  VREME JE ZA STVARNE PROMENE U KORIST NARODA VIŠE A NE POLIZTIČARA I UNIJE!!!!!!

 4. OSTAVKA….on se prsio….prozivajuci Putina….dok je servilno i beskicmeno radio sve sto su mu dosaptavali…Ameri i ostala bratija….Vucic je mali jadnik koji je dozvolio da mu u Vladi sedi….Srbomrzac do Srbomrsca,,,od Kirbija i onog sonjavog Engleza…i naravno dobrog dela ministara koji u stvari za njih odradjuju stvari u Srbiji….Ne treba nam vise…ni…EU….ni svi ti koji nam vec vise od dve decenije stezu omcu oko vrata…

  1. More jebo vas kralj koji nezna Srpski da prica i umesto da kaze “JA SAM SA VAMA ” on krekce “JA SAM ZA VAMA” sto znaci da sklanja dupe,,,,,,,,,,,,,

 5. Подржавам у целости!!!

  Ако не можемо легално и демократски – онда силом…

 6. prvo korigujte naslov i jos neke gramaticke greske u tekstu, ostavljate utisak neukog amaterskog net medija, rusite sami sebi kredibilitet. kaze se izvini a ne izvine. sa sadrzajem se naravno slazemo.

 7. Pokloni se Srpskim zrtvama, pa poslije kome hoces, stara izreka kaze, volim svoje ali postujem i tudje, samo sto je kod G-dina Vucica, izgleda, obratno. Voli tudje a ne postuje svoje, e je… ti pujdo majku….

 8. Ама њега треба отерати са власти усраним моткама, а затим му судити за велеиздају!

 9. ako vec trazimo neciju ostavku,valjalo bi se i lepo napisati… “izvini” a ne “izvine”… svakako,treba da ide vise do vraga i da ga ne gledamo ni kao istorijskog idiota.

 10. Pa sada je i problem nastao nije tražio “Veto” i ne zna kako da istupi u javnist. Ogromna većina u Srbiji, RSK je proziv rezolucije a on ovamo ništa ne čini protiv. Mada još nije ništa gotovo u UN. Sledeći udar je pederski, tražiće da usvojimo zakon o istopolnim brakovima, usvajanje dece takvih itd. Ma užas…

 11. Čitam sve vaše komentare, i znate šta, ne možete nekoga nazvati nepismenim, ako mu se potrkrala greška u pisanju, to se dešava nama svima, ali ako još čovek je nervozan na današnju situaciju nije ni čudo da greši, poštujmo druge , da bi bili i mi poštovani, ali više je ružnih reči od vas školovanih, nego kako kažete nepismenih, to je sramota, ja se slažem sa svima vama, jer i ja se bojim da i po mene ne dodje policija kao onom mladom čoveku iz Aleksinca, nije ni spomenuo Vučića, a retard Vučić se tu pronašao, ja pišem svašta o njemu i da je lopov a najviše da je izdajnik Srpskog naroda i države Srbije.Sve nam je prodao i to strancima, naše kombinate, fabrike, banke zatvorio zato što su srpske, a doveo strane banke, sada mu je ostao samo Telekom i EPS, mi smo država okupirana i spolja a i iznutra, i slažem se sa svima vama da on mora da podnese momentalno ostavku <3

 12. Svima svaka cast za komentare i pismenim i nepismenim ali svima u vladi i njima bliskim ja bi dao platu minimalac pa kad vrate ono sto su upropastili i prodali osudio da rade na poljoprivredi od svojih deset prstiju pa da vide kako narod zivi sa minimalcem i od poljoprivrede a da nema nema ko da ga podrzi lako ce on da prezivi kad mu u inostranim bankama racuni puni oduzeti sve ali bukvalno sve i ostaviti to sto je imao kad je dosao na vlast on i negova bliza i dalja rodbina a i prijatelji i poznanici ili sto se kaze bliza i dalja rodbina i tako to naravno ostavka

 13. Sto duze Vucic dacic Nikolic Tadic Kostunica I ostala mafija sa svojom decom zive sve ce teze biti narodu Srbije I samoj Srbiju. Njih treba odmah uhapsiti pa na sud im dati najlaksu kaznu SMRTNU KAZNU . Po stovani gospodine Amfilohije ; vi ste zaboravili da napomenete I nase veleizdajnike nase homosexualce nase pedere nase lezbejke . Njih ste zaboravili da napomenete . Njih I njihova dela morate sto vise iznositi u javnost ali I ovo najstrasnije sto se desava. NASELJAVANJE SRBIJE MUSLIMANSKIM MUDJHAHEDINIMA . O tome ja pisem stalno svuda mnogo godina I od nikoga to nisam cuo da o tome pise . Sada se to pojavljuje. Imao sam priliku da vidim plan Milosevica naseljavanje Srbije kinezima pa raznim odpadima iz cele evrope I na kraju iz celog sveta . Nas narod se pokvario gospodine on se uspavao . Samo pije brlju I vice nemam dok su mu zena I deca na kurvanje da bi on imao sta da pije sledeci dan . Pokusajte da probudite narod Srbioje da ustanu na noge I krenu na ove veleizdajnike oviu I sve poredhodne vlade da njih pohapse I njihove najmilije I sve da na sud bude osudjeno na smrt . Vi ste se uhvatili NATO – NATO I samo NATO ali ne vidite homosexualce pedere lezbejke po kojeg savtnika Vucica I njega licno kako planski unistise Srbiju https://www.youtube.com/watch?v=Y0EwySjiDQw&feature=player_embedded

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Back to top button

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!