Хроника

Нова лото превара у Србији? (видео)

Београд – Извлачење у 91. колу игре на срећу Лото у уторак увече, поново је код многих изазвало сумњу у регуларност ове наградне игре.

Извучени су бројеви 1, 3, 8, 21, 25, 30, 36 и саопштено је да нема Лото седмице, али иако су извучени бројеви из бубња, графици је требало више од четири минута да све те бројеве испише на екрану.

После вишеминутних консултација са режијом, први човек Комисије за извлачење бројева Љубомир Шкорић је рекао да је све у реду и да су извучене две шестице.

На екрану је графика, ипак, прво исписала да је извучена једна шестица, да би после неколико секунди тај податак био промењен у два добитника. Питање је где је у међувремену нестала та једна шестица.

Док се чекало решење проблема, Шкорић се извињавао због грешке, а извињење је свим играчима ЛОТО наградне игре упућено и након што је графика исписала бројеве.

На годишњицу најсумњивијег излачења бројева игре на срећу „Лото“ у новијој историји, коју је обележио број 21, та куглица је прва изашла из бубња!

Вести

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

  1. Au jebo te, koji svecan i zvanican pocetak izvlacenja –
    tu je troclana komisija svaka u svom pa i poreskom resoru!
    Neodoljivo me podseti na obracnaje Djoke Jovanice komandantu
    sa pitanjem da li vojna parada moze da pocne, a komandant
    odgovara: “Mocete poceti!” hahahahahaha

    Kad ono trrrrrt – megatrendovac iz grafike se vezao u cvor!

    U zivotu ne vidje ovakvu ceremoniju izvlacenje lotoa!!!!!

    E ulepsali su mi dan 🙂

  2. Који још ментол верује у лото добитак, па пре ће га стрефити гром и то два пута заредом него да добије нешто на то превари.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!