Србија

Ко заиста стоји иза “Отвореног Балкана” и шта је заправо то?

Државни и окупациони медији ових су дана засипали јавност вестима и информацијама о “Отвореном Балкану” и “винској визији” истог. Оно што вам ти медији нису објаснили је да су те приватне баханалије и алкохолисање председника и премијера најсиромашнијих земаља у Европи платили грађани Србије из буџета тј. управо ви који читате овај текст.

Не само да сте платили тај приватни циркус Сорошеве ергеле на Балкану већ ћете тек да платите све планове повезане за тим “Отвореним Балканом” за које српски председник рече да су део инцијативе настале на овим просторима. Вучић не би био Вучић да опет није масно слагао.

Ко заиста стоји иза "Отвореног Балкана" и шта је заправо то?
фото: Фејсбук, Алкександар Сорош

Идеју и план за стварање “Отвореног Балкана” Вучићу је дао Александар Сорош и на тој идеји се ради већ око две године. Поред састанака и сусрета који се редовно одржавају а на којима учествују представници те инцијативе ово је први ефекат плана који је млађани Сорош донео на Балкан и поделио га послушницима из своје ергеле који су устоличени као премијери и председници земаља у региону, Александру Вучићу, Едију Рами и премијеру Македоније Димитру Ковачевском. Кад су Македонци у питању планове за “Отворени Балкан” млађани Сорош је прво однео Зорану Заевском који на његову жалост више није на власти. Македонија је и даље на трагу Сорошеве политике баш као и Србија. У Србији је устоличена дубоко антисрпска власт која у дело спроводи све планове онога што многи зову “дубока држава” док их аутор овога текста познаје под именом “конгломерат”.

Ко заиста стоји иза "Отвореног Балкана" и шта је заправо то?

Сорошеве организације и фондови су само део конгломерата који обавља послове и активности на простору источне и југо-источне Европе или онога што је скаредно названо “Западни Балкан”. Тај “Отворени Балкан” који Вучић не вади из уста има у себи више интегрисаних мотивација тј. планова.

Први и основни циљ је да код становништва земаља у региону створи привид некаквих интеграција и њиховог континуитета јер је свима више него јасно да од уласка земаља у региону у ЕУ нема више ништа. Србија ће тако уместо интеграција у ЕУ морати да се задовољи интеграцијом са Албанијом и Македонијом док корисни идиоти настављају да серендају о европском путу и нашем стратешком односу према истом. Прича о ЕУ интеграцијама полако али сигурно је постала најобичнија црна пропаганда.

Ко заиста стоји иза "Отвореног Балкана" и шта је заправо то?
Beograd, 20. aprila 2018. – Predsednik Srbije Aleksandar Vucic sastao se danas sa zamenikom predsednika Upravnog odbora Fondacije za otvoreno drustvo Aleksom Sorosem. FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ bk

Други циљ је да се жртвовањем српског тржишта и буџета на власти одрже Еди Рама у Албанији и накарадна власт у Македонији. То је већ операционализовано кроз потписане уговоре о међусобној подршци у енергетици и прехрани. Зато немојте се изненадити на зиму када вам буду гасили струју да у животу одрже албанску индустрију или да би Скопље имало струју. Немојте ни да се изненадите када у току зиме Србија буде узимала милијарде евра за куповину струје којом ће се снадбевати Албанија и Македонија.

Ко заиста стоји иза "Отвореног Балкана" и шта је заправо то?

Вучић је већ без икакве надокнаде Албанцима отворио сва тржишта укључујући и оно рада. Тако је захваљујући Вучићу на југу Србије потпуно уништена производња раног поврћа јер то све без икаквих царина и контроле стиже из Албаније. Веома често са таквим великим количинама пестицида да је заправо рећ о отрову а не поврћу. Тако сваког пролећа у Албанији заврши пар стотина милиона евра српског новца уместо да је тај новац завршио у џеповима српских повртара и пољопривредника.

И тако док Еди Рама интегрише суверену српску територију у Велику Албанију и свако мало прети ратом Србији председник Александар Вучић отвара комплетно српско тржиште и инфраструктуру том истом Едију Рами и шиптарима.

Трећи циљ “Отвореног Балкана” је да Сорошу и његовим бизнис интересима обезбеди монопол на тржишту што је већ било одрађено у Србији када је врхушка Демократске странке Сорошу дозволила да комплетно монополизује млекарску индустрију и да уништи млечни фонд у Србији увозом јефтиног млека у праху из ЕУ којем је у Сорошевим млекарама само додавана вода. Када данас одете у радњу и видите да нема млека то имате да захвалите Демократској странци, Сорошу и напредним полу-идиотима који су на власти.

Ко заиста стоји иза "Отвореног Балкана" и шта је заправо то?
Хрватско млеко у рафовима продавница у Србији

Сви у свету знају да је хероин највећи и најважнији производ који Албанци извозе. Тако у сваком моменту у штековима шиптарских фисова на Косову и Метохији, Македонији и Албанији има око 10 милијарди евра дроге. Било да је реч о трави која је у северној Албанији једна од већих и важнијих привредних грана или да је реч о авганистанском хероину који финалну прераду и обраду пролази у неких тридесетак лабораторија на простору Косова и Метохије, Македоније и Албаније. Никада од српског председника или мутаве нећете чути чињеницу да је Косово и Метохија највећа лабораторија за прераду хероина на свету! Не само да је највећа лабораторија за прераду хероина већ постаје једно од места у свету са највећим бројем хероинских зависника јер су читава шиптарска села на КиМ навучена на хероин. Огроман број људи и то најчешће младих шиптара навучен је на хероин.

Ко заиста стоји иза "Отвореног Балкана" и шта је заправо то?

Уз помоћ “Отвореног Балкана” прва озбиљна и права царинска и гранична контрола померена је на Мађарску границу са Србијом мада ће нарко фисови већи део дроге у Европу пребацивати преко Црне Горе, БиХ и Хрватске. Реч је о неких 120 метричких тона хероина и непознатим количинама кокаина који у неограниченим количинама пристиже у албанске луке. Вредност те дроге прелази 70 милијарди евра годишње. На европским улицама вредност те дроге прелази милијарде евра.

Ко заиста стоји иза "Отвореног Балкана" и шта је заправо то?

Иначе Балканском рутом како је зову међународне организације годишње прође око 70% комплетне производње авганистанког опијума и хероина који финалну обраду пролази на Косову и Метохији, Македонији и Албанији.

Јел вам сада мало јаснији “Отворени Балкан”? И јел вама сада јаснија улога марионета попут Александра Вучића и екипе која је на власти у региону?  

Затворени Балкан

 

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!