Србија

Прво успостављање државно-правног поретка на читавој територији Србије и исплата одштете за нанету штету, а дотле НАТО СИКТЕР!

Генерални секретар НАТО алијансе Јенс Столтенберг је после сусрета са Александром Вучићем изразио жал због смрти невиних цивила током бомбардовања 1999. године. Лицемерје је ваљда непознаница званичницима са Запада, јер су безброј пута говорили како је НАТО злочин био оправдан, а током бомбардовања се нису либили да користе оружје забрањено Женевском конвенцијом. И ми сад треба да поверујемо да је онима који су нас без пардона убијали, жао. Ма важи.

Генерални секретар НАТО-а Јенс Столтенберг изјавио је у среду, после састанка са премијером Александром Вучиц́ем и да је Србија извозник стабилности у региону.

Столтенберг је рекао да НАТО поштује војну неутралност Србије и изразио је жаљење због невиних жртава НАТО кампање, односно својевременог бомбардовања Савезне Републике Југославије.

Столтенберг је на прес-конференцији рекао да је Србија у срцу Балкана, што је у срцу Европе, те да на различите начине значајно доприноси регионалној стабилности.

Вестионлине

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Један коментар

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!