Србија

Ово су Вучићеви пријатељи! (видео)

Ово су Вучићеви пријатељи, мецене и саветници!

видео: НЕ У НАТО

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

  1. Зашто му дозвољавамо да нас понижава?

    Искрен ћу да будем:

    -Подржавамо га јер стално живимо у беди (у односу на нормалан свет), па такав народ верује у чуда, у лутрију, у непостојећег ујака у Америци, верује у лажи, а овај је ненадмашни лажов свих простора и свих времена.Које год се ствари дотакао, он је упропастио, јер је он дошао са вождовачке улице.Он никакав домаћин није.Али својим лажима све грешке претвори у победу.
    -Подржавамо га јер смо лаковерни , неписмени, тупави, тврдоглави и задрти.
    -Подржавамо га јер смо мазохисти.
    Навикли смо на муку, па се у добром баш и не сналазимо добро, па стога радије привлачимо зло, јер смо у нјему навикли.
    Замислите да нас неко баци у Токио па да тамо живимо.Мислим да не бисмо издржали дуже од 15 дана, а онда бисмо запуцали назад на свој аутопут са рупама и браздама, на улице на којим отпадају точкови, у своју средину пуну отпадака, под своју шљиву, под своју власт коју имамо разлога да критикујемо и псујемо сваки дан.То нам је ушло у крв.Замислите да нам власт буде једном речју нормална и да нам све буде нормално, кога бисмо онда кривили и псовали за своје неуспехе.
    -Подржавамо га јер смо неодговорни и неозбиљни.Изаберемо тако најгорег, па онда ми нисмо криви ни за шта.Увек је крив неко други, а поготово тај коме тако свесрдно дадосмо глас.Он је просто дужан да не ваља, јер кад би био бољи него што очекујемо, он би нас тиме издао.
    Зато ћемо ми још дуго да гајимо примитивизам, којег нам и наш изабраник свесрдно просипа и просто га рекламира боље од великог простака.
    Ако се случајно дозовемо памети за ових пар дана, па масовно изађемо на изборе и склонимо ову пошаст која нас је задесила, опет нашом кривицом, па почнемо мало да се културно уздижемо, бар полагано, да не бисмо доживели шок свога идентитета, имамо шансе да кренемо даље и да престанемо да назадујемо.

    Предлог поготово за ленчуге:
    Подигнимо своје непокретно, лењо ду.е и гласајмо, па макар и за црног ђавола, само не за њега, у првом кругу, а ако се докопамо другог круга, још само тада дигнимо ду.е и гласајмо за оног другог, само не за њега.
    И њега смо добили тако што су претходни толико изневерили, да се гласало и за црног ђавола, само не за њих.Тог црног ђавола смо и добили, да црњи не може да буде.
    Пошто ни сада немамо да гласамо ЗА некога, јер нам се најспособнији нију кандидовали, опет нам је преостало да гласамо ПРОТИВ овога, с тим што следећи сигурно не може да буде ни оволико црн, акамоли црњи.

    Па, нека су нам срећни избори и будућа судбина!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!