Србија

ВУК ДРАШКОВИЋ ПСИХОПАТА: „Срби су клали и убијали невину децу по Балкану!“

Драшковић каже да се ћути о истини и да је највећи број злочина и у Хрватској и у Босни и на Kосову починила српска страна. Kаже и да Србија мора коначно признати пораз.

Време је да се Србији и Србима коначно каже истина, рекао је у интервјуу за Телеграф Вук Драшковић, вођа Српског покрета обнове.

– Сада се негује прича да су злочини Срба били ексцеси при одбрани огњишта. Нема ниједног Србина који је осуђен у Хагу, а да у очима огромне већине народа није херој. Слободан Милошевић је најодговорнији за страшну политику пораза и злочина, а сада о њему пишу хвалоспеве и књиге људи који су 90-тих били против њега. Министри му се клањају у гробу и говоре да је њега, за вођу Србије, био изабрао сам Бог – рекао је Драшковић.

Драшковић каже да се ћути о истини и да је највећи број злочина и у Хрватској и у Босни и на Kосову починила српска страна.

– Олуја и Бљесак јесу огромни злочини, али тога не би било да није било суучесништва са српске стране – каже Драшковић. Наглашава да Србија мора признати пораз и да се ничим не смије оправдавати.

– Нова политика мора бити очишћена и од примеса претходне политике пораза и злочина и сва ратна непријатељства морају бити преокренута у пријатељства. То су Немци направили након Другог свјетског рата и видимо где су данас. То мора и Србија урадити. Србија мора непријатељства с Албанцима, Бошњацима и Хрватима преокренути у пријатељства. Наравно да боле жртве НАТО бомбардирања, али њих је вишеструко мање него што је, рецимо, од српских бомби убијено цивила само у Сарајеву. За три године, убијено је близу 12 хиљада цивила, а од тога више од 2000 деце – каже Драшковић.

Кроативе.нет

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

  1. SRPSKI POKRET OBMANE još nije ,,pokojni,,.Njegov osnivač i večiti presednik stranke je najveći KAMELEON u politici novijeg doba i uporno se trudi da to i ostane.On je, izgleda,prošao pored srbina što se tiče njegovog porekla.A njegova pismenost je otprilike kao i moja što se vidi iz priloženog.

  2. Vuk pise po narudzbini…Ko mu vise plati tako i pise.Stara udbaska ustva.
    Ubacen da obmane prave Ravnogorce…Na zalost jedno vreme je uspevao u tome.

  3. U pravu si. Samo si zaboravio da kažeš da su to činili zapadni srbi-ustaše i tvoji crveni kmeri ! Zna se šta dobije onaj ko je uvpravu !

  4. Вуче, прозуко си човече, нема ли нико то да ти каже? Водиш, ли трку са Наташом Кандић , ко ће више пљунути на сопствени народ?

    1. Jadan Vuko, on mora, jer mu je zaprećeno Hagom. Mora Jadovan da odrađuje posao. Kandićka je čak poštenija(Bože, kako poštenje ne ide uz Kandićku) žena radi za lovu i ende.
      Drašković je obmana samo takva.

    2. Čovek se, pre svega, zove Vuko. Kako se njegovoj, ne mogu da kažem lepšoj polovini da me ubiješ, nije dopalo ime Vuko, jadnik je promenio ime.
      Poverite, gospodo!
      Vuko Drašković postaje Vuk Drašković da bi se dopao onoj odivi od Bijelog polja.

  5. Da ovaj prica drugacije bio bi u Hagu zbog slanja Srpske garde u Hrvatsku za vreme rata I ako je neko iz Srbije zlocinac to je ovaj gore pomenuti!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!