Србија

Брат Братислава Гашића нови председник Надзорног одбора нишког Клиничког центра

Влада Србије без икаквог образложења сменила је досадашњу председницу Надзорног одбора Клиничког центра Ниш Весну Миленковић, а на ту позицију поставила привредника Бобана Гашића, рођеног брата директора БИА, пишу Јужне вести.

Како је потврђено овом порталу, Влада је одлуку о промени на челу Надзорног одбора донела на својој седници у четвртак, али како додају не зна се зашто.

“Разрешава се Весна Миленковић дужности председника Надзорног одбора Клиничког центра Ниш. Именује се Бобан Гашић за председника Надзорног одбора Клиничког центра Ниш” једино је што пише у одлуци Владе наводе Јужне вести.

Да је реч о рођеном брату бившег министра одбране, а сада директора БИА-е Братислава Гашића, потврдио је и сам Братислав Гашић.

“Ја ту информацију немам. Најискреније, то морате да питате Лончара. Он (Бобан Гашић) и Лончар се друже, пријатељи су, али ја немам ту информацију” каже Гашић за Јужне вести.

Како додаје овај портал, засад није познато шта је Бобана Гашића препоручило за ову одговорну позицију, а његов брат Братислав тврди да не зна шта је Бобан по струци – да ли је завршио вишу економску школу или факултет.

“Јужне вести” наводе да је Бобан Гашић 42-годишњи привредник и власник предузећа “БГ продукт” из Крушевца. Предузеће је, пише на њиховом сајту, основано 1996. године као “породична фирма”, а Бобан Гашић је његов једини власник.

Извор: Јужне вести

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!