Друштво

ВРХ НАПРЕДНОГ ЛУДИЛА! Маја Гојковић нови министар културе

Београдски медији ових дана утрукују се ко ће више “информација” да објави поводом раскола у Влади Србије. Дневни Журнал одлучио је и сам и овога пута да пренесе конкретне информације из самог врха.

Идемо редом!

Нови министри који ће заиста по свему судећи да уђу у Владу Србије су Синиша Мали, Маја Гојковић и Дејан Станковић наш прослављени фудбалер.

Синиша Мали требао би да преузме сферу финансија а Дејан Станковић Министарство спорта (иако како сазнајемо он то још званично није ни прихватио). Као име за културу споменуо се недавно у медијима и глумац Лазар Ристовски, ипак како наш извор из СНС каже, на опште изненађење он је ту функцију одбио.

И тако смо дошли до тога да ће по свему судећи његово место као министарка културе преузети Маја Гојковић, која тренутно обавља функцију председнице Скупштине Србије.

За сада није познато ко би у том случају преузео главно место председавајућег у Скупштини али наш извор из СНС као могућег кандидата истиче председника посланичког клуба СНС-а Александра Мартиновића.

ИЗВОР: Дневнижурнал.цом

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!