Србија

ПОЛИЦИЈА И ВЕТЕРАНИ ШТРАЈКУЈУ ГЛАЂУ: Ванредно саопштење Полицијског синдиката

Руководство Синдиката Запослених Полиције и чланство више удружења ветерана (бораца) ратова одржало је хитан састанак поводом протеста који су заказани за 28.06.2018.године у Београду и донело одлуке:

– Након протеста више удружења ветерана (бораца) ратова који је заказан са почетком у 11.00 часова, ови ветерани ратова  ће се прикључити протесту који је заказан у 18.00 часова.

– Извршиће се постављање шатора испред Народне скупштине Србије

– Чланови неколико ветеренских удружења, након протеста, наставиће са штрајком глађу којем ће се прикључити председник Синдиката запослених полиције до испуњења захтева.

– Ратни војни ветерани (борци) и Синдикат запослених полиције очекују да се активностима прикључи и Војни Синдикат Србије.

– Ратни војни ветерани (борци) и руководство Синдиката Запослених Полиције позивају полицијске службенике, припаднике војске, народа и све струковне организације и удружења да се прикључе протесту у одбрану Србије, Косова и Метохије, наше деце и наших права.

Захтеви Синдиката запослених полиције и ратних војних ветерана

– Да се ни под којој цени не дозволи албанским окупаторима у Приштини давање столице у УН.

– Да се прекине Бриселски дијалог, те да се пониште сви потписани споразуми након Резулуције 1244.

– Да се прекину било какви преговори са албанском страном док су чланови њеног преговарачког тима људи који су на потерницама МУП Србије или су особе осумњичене за тешке ратне злочине над Србима.

– Да се у вези Косова и Метохије само преговара у оквирима Резолуције 1244.

– Да Влада Србије распише референдум за улазак или не улазак Србије у ЕУ, а не у вези Косова и Метохије.

– Да се укине обавезна вакцинација деце

– Усвајање закона којим би се регулисао статус ратних војних ветерана, њихове пензије, лечење и исплата свих ратних дневница

Извор: Србин.инфо

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

  1. Ја подржавам захтев господина Алексића, Да војска и полиција уради посао за који је плаћена. Мада подржавам и ове ставове!

  2. mislim junacine da ste vi nama potrebniji zivi i zdravi. sa neprijateljom se razgovara ko sto znate olovom i koji mora biti strogo kaznjen da mu ne padne na um vise tudje otimati i od tudjeg kucu kuciti. ne zaboravite neosvecenog Djordja Martinovica, pobitu decu i srusene crkve. bicete ismejani i ponizeni ko studenti, malinari, soferi pa i svi do jednog koji zivimo u ovoj septickoj jami. Srbija je tri puta oprastala a sada je priznala totalnu kapitulaciju i to u ,,miru,,. neprijatelj se tera silom i bez milosti prema bilo kom i mora osetiti kaznu za svoja zlodela. zar vredi ludom govoriti, od mutavog odgovora cekati i od slepca puta pokazivati.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!