Хроника

Напредњаци отели аутомобиле болесној деци!

Општина Аранђеловац је на конкурсу добила два аутомобила ФИАТ 500 Л који су намењени деци са посебним потребама.

Међутим, по речима мајке једног таквог детета ти аутомобили се не користе за децу, већ их возе општински функционери.

Са аутомобила су скинуте налепнице и то од стране једног општинског функционера како се не би видела њихова права намена, а у коришћењу се смењује пар високих функционера у нашој општини.

Никакве жалбе не помажу, а председник општине је понудио “да ће нам дати ауто када нам треба” што је само по себи скандал, јер аутомобили имају своју сврху и намену и зна се за кога су добијени.

Портал Ар Инфо спровео је истраиживање и дошао до тога да аутомобиле користе општински функционери и директори јавних предузећа и сви су чланови СНС-а, на челу са замеником председника општине.

Оваква брука и срамота је назапамћена у нашем граду. Било је разних људи на власти, али да је неко крао и отимао од болесне деце то је свакако преседан.

СНП НАШИ захтева оставку председника општине:

СНП НАШИ ОО Аранђеловац најоштрије осуђује бахатост и безобразлук напредњачке власти у Аранђеловцу чији су функционери узурпирали два аутомобила ФИАТ 500 Л који су намењени деци са посебним потребама.

Незабележено је у нашем граду да један просветни радник попут председника општине закида болесну децу за оно што су добили, како би се локални функционери СНС-а бахатали и возикали по граду у слободно време.

Бојане Радовићу поднеси оставку и више се не срамоти.

Герила.рс

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Један коментар

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!