Србија

Нека неко уведе „Оскара“ за НАЈГОРУ ГЛУМУ ИKАД и нека га да Вучићу! (видео)

Можемо да кажемо да много завидимо нашим читаоцима и, уопште, људима из наше земље, који живе негде у иностранству.

Због бољих плата? Не. Уређене државе? Ма јок. Лепше климе? Ма какви.

Одговор је због тога што не морају свако јутро да присуствују (или подне, или вече – постало је свеједно) да присуствују овом пренемагању кога смо били сведоци опет у емисији код Сарапе, на блатоидном ТВ Пинку.

Било је у Вучићевом најновијем гостовању у медијима (јубиларном 78 452.) суза (или нечега што личи на ивицу суза), јефитних реплика, праведничког гнева, уличних поскочица&доскочица, укратко свега што можемо да видимо у ликовима негативаца у неком филму америчке „Ц“ продукције.

Сами можете да се уверите, ако баш желите, у видеу испод.

Због свега овога предлажемо да неко Александру Вучићу уручи „Оскара“ (кад је већ добио „Златног лава, да обједини награде) и да се он после тога, коначно испуњен изнутра и остварен као човек повуче више из јавног живота и да оде да живи негде на врх неке планине.

Што даље о телевизијских камера и што даље од нас.

За лоше глумце треба имати доста живаца, а још више (живаца) треба имати за лоше режисере, који одређују како ће нам изгледати свакодневни живот.

Александар Вучић је, нажалост, тренутно у – обе улоге.

Герила.рс

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

  1. Не замерам ништа Вучићу. Он је такав већ 20 година. Сви који су га бирали тачно су знали за кога гласају, нико ту није ни заведен ни преварен. Народ је управо то желео, исто као и 5. октобар на шта је већина још увек поносна. Ово је логични наставак те приче дугог трајања. Зато су и даље сви петооктобарци у њој или као подршка Вучићу или као његова лажна опозиција. Једноставно, имамо глумце које имамо. Улоге расподељује режисер. У позоришту сва публика види само позорницу. Режисер се никада не појављује на представи.

  2. Metiljavi, impotentni, nesposobni, kilavi, iskompleksirani bednik, fukara, neradnik, olos, sizofrenicar, paranoik, ukratko, degenerik u svakom pogledu, greska pri stvaranju, nedoradjen, katastrofalno felerican.
    Slini, balavi, krevelji se, cmizdri, kmeci, sve je to tipicna odlika psihopate. Klinicki primer.
    Ovo nemam nameru da gledam, niti me interesuje.
    Prisustvujemo najgorem periodu, bez premca, u nasoj istoriji. U svakom polgedu.

  3. Narod je izabrao NOTORNOG LAZOVA pa onda neka se ne cudi njegovom glumatanju. Srbijom od 5 Oktobra pa do danas vladaju lopovi, prevaranti i batinasi, a Beograd je pun kriminalaca koje policija i sudstvo stite. Vlast govori da Evropa nema alternativu da bi cuvali svoje fotelje, a Evropa im je otvorila dva bezvredna poglavlja da bi ih drzala na uzdi. Sroski Europejci na celu sa Jadrankom Joksimovic zale sto se samo dva poglavlja otvaraju, a predsednik ce narodu u Srbiji da sve to objasni i da glumeta kao po obicaju. Vec su ga i vrapci na grani provalili ali narod izgleda nije kad glasaju za njega. SRBIJO PROBUDISE!

    1. Molim za milost za narod. Narod nije glasao za Murata Manitog, nego za Nikolića. Istina je da je mogao pretpostaviti da će i ova spodoba dobiti neko važno mesto i da ćemo morati da ga gledamo u sledećih nekoliko godina, ali malo ko je mogao i zamisliti da će sve ispasti baš ovako, da će on oteti svu vlast i da će toliko dugo ostati na čelu države. Takodje je istina da ni Nikolić nije mnogo bolji od njega i to je mogao videti svako ko je hteo da vidi, ali on je ipak malo bolje skrivao svoje unutrašnje gadosti. Ja narod donekle razumem, mada ne do kraja, jer ne razumem kako je neko mogao da zaokruži Nikolića, primitivnog karijeristu, neobrazovanog, sirovog i bezobzirnog čoveka koji ovom društvu nije doprineo ništa, a oteo, ukrao, zgrabio sve što mu je došlo pod ruku. Kako bilo da bilo, sad imamo najgoru moguću kombinaciju i moramo da ih smenjujemo kako znamo i umemo ako hoćemo da preživimo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!