Србија

Синдикат Слога: Зашто су на аутобусима ГСП-а лоше кинеске гуме?

Синдикат Слога ГСП Београд саопштио је данас да би заменик градоначелника Београда Горан Весић требало да објасни зашто су на аутобусима градског превозника лоше кинеске пластичне гуме, због којих може доћи до трагедије, уместо што криви бившу градску власт из периода пре 2012. године, када је и “сам учествовао у њој”, и напада представнике Слоге као да су државни непријатељи.

“Уместо да се бави решавањем горућег проблема – зашто је градски превоз у Београду током петка и суботе био у тоталном хаосу и колапсу због неочишћеног снега, и зашто су грађани били принуђени да километрима пешаче и гурају возила градског превозника, Весић наставља у свом маниру да криви бившу власт”, навео је председник Синдиката Слога ГСП Београд Небојша Алексић у писаној изјави.

Алексић је додао да Весић уместо одговора преко својих “политичких комесара из редова СНС” покушава да угуши синдикат који се једини усуђује да критикује катастрофално стање у јавном предузећу ГСП Београд, које поред људских ресурса, односно возача, свакодневно губи и техничке и материјалне ресурсе.

Јовановић: Градска власт је крива за урушавање јавног превоза у Београду, треба да оду

“Такво понашање градских власти показује да су у паници и да ово раде из два разлога. Први разлог је да се прикрију све досадашње махинације и лоше шестогодишње управљање предузећем. Други разлог је много опаснији, а то је сумња да се све ово ради намерно како би се ГСП гурнуо у стечај и предао у руке приватницима на черупање његове огромне покретне и непокретне имовине”, навео је Алексић.

Алексић је најавио да ће тај синдикат поднети поднети кривичну пријаву против Весића због тврдње да је опозиција коју предводи Драган Ђилас јуче хтела да “упадне у ГСП преко Алексића”.

Саобраћајни колапс због снега и завејаних градских улица кулминирао је током викенда када су поједине линије ГСП-а скраћене, смањен је био број возила на улицама а грађани су се жалили на дуга чекања превоза и непроходност улица.

Вестионлине

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

  1. Jos jedno trik pitanje!?
    DA BI MNOGO STRPALI U DZEP!
    DA SU GUME KVALITETNE I SKUPE, NE BI IMALI STA DA PLJACKAJU!
    I NE BI I TO PREDUZECE, KAO I SVA OSTALA, POTPUNO UNISTILI I KUPILI ZA 1000 DINARA!
    AL SVE IMA SVOJ KRAJ.
    A NJIHOVA HISTERIJA JE OCIGLEDAN I POTPUNA!

  2. Зашто се Бус плус не може платити картицом, него искључиво кешом??? Где одлази новац, коме се траг не сме знати?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!