Хроника

Народ почео да их бије! Претучен извршитељ док је отимао стан

Александра Вуловића, јавног извршитеља, напала су непозната лица приликом спровођења правноснажне и извршне одлуке суда, саопштила је Kомора јавних извршитеља.

Физички напад на јавног извршитеља Александра Вуловића догодио се уторак приликом принудног исељења у Београду.

Министарство правде најстожије осуђује насилничко и непримерено понашање према јавном извршитељу Александру Вуловићу из Београда, које се догодило у уторак.

Јавни извршитељи су носиоци јавних овлашћења, те сваки напад на њих закон препознаје као напад на службено лице, наводе из Министарства правде.

Kомора јавних извршитеља најоштрије осуђује напад на јавног извршитеља Александра Вуловића и апелује на надлежне органе да предузму потребне мере и одговорно лице за напад приведу правди.

„Овај догађај је још један у низу све учесталијих напада и покушаја да се насилним путем спречавају судски поступци и јавни извршитељи онемогућавају у предузимању радњи у оквиру јавних овлашћења које им је поверила Република Србија, и које су законски дужни да предузимају“, саопштила је Kомора јавних извршитеља.

Поручују да су као професионално удружење јавних извршитеља, више пута указивали, како надлежним органима, тако и јавности, на околности у којима извршитељи обављају своју делатност.

ИЗВОР: Тпкнеwс

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

  1. Da se nasilnim putem sprece otimanja kuca i stanova cime rukovode nakazne krvopije?
    Probajte vi samo da obuzdate narod kome otimate i stanove i kuce i decu kad krene na vas motkama pa mu pricajte o “pravdi” i “zakonskim duznostima” i “sprovodjenju sudksih postupaka”!
    Bitange!

  2. Ja ne razumem kako se to nasilnim putem sprecava otimanje.

    Svaki pokusaj da se necija imovina oduzme vlasniku je otimanje. U civilizaciji postoje metode da se vlasniku pomogne u nalazenju nacina da svoje dugove isplati, nista ne sme nikome da se otme.
    Ako mi neko nesto otima, imam prava da ga sprecim, tako je u civilizaciji. Kako ja u toj prici postajem nasilnik?
    Ili sam ja lud ili ovde nesto nije u redu.

  3. Па господо, изгледа да је једини примењљив начин за решавање правних спорова госпође Цоке. Насилници дивљају судови не реагују, делатници правосуђа организују криминалне групе,министарка правосуђа их штити……………..
    Шта је остало обичном човеку???

  4. Majka Stojanka seme zasijala, pa polako nice novo pravo i nova pravna drzava, u kojoj ce se braniti pravo i dostojanstvo svakoga, od bezobzirnih zlocinaca, lopova, otimaca i razbojnika.
    — ne moze jedan uvek dobijati a drugi gubiti. — ulazis u posao pa oba mogu samo dobiti il oba samo izgubiti, a za ovo pravo sve ce mo vam jebati, sibicari i pijacni prekupnici, od koca i konopca ne mozete vecno begati.

  5. Dobio sam pretnju sudskog izvršitelja za mali iznos duga prema Telekomu za nešto što nisam potrošio. Evo, javno obećavam da će proći kao ovaj ako mi zazvoni na vrata.

  6. Simpaticno je to sto su proglasili “napadace” (ja bih ih oslovio sa “branioci”) kao drzavne neprijatelje i huligane. Nigde se ne spominje koliko su puta taj isti izvrsitelj i grupa policajaca pogazili zakon, iako su im izdeklamovani i zakoni i policijske zakletve.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!