Србија

Кит Кларенберг: Немачка обавештајна служба кључна за стварање ОВК, против Срба на КиМ ратовали и муџахедини на челу са Аимом ал Завахиријем, “десном руком” Бин Ладена

Немачки новинар Кит Кларенберг тврди да је на Космету уз ОВК била терористичка интернационала. Против Срба ратовали муџахедини на челу са Аимом ал Завахиријем, “десном руком” Бин Ладена.

Терористичка интернационала ратовала је против српских снага на Косову и Метохији 1999. године, а у врху исламских терориста који су је предводили налазила се и “десна рука” Бин Ладена, Аим ал Завахири. Ове шокантне податке, у анализи за “Глобал рисрч”, изнео је немачки новинар Кит Кларенберг, уочи обележавања две деценије од удара Ослободилачке војске Косова и НАТО на Кошаре, преносе Новости.
У застрашујућем тексту “Двадесет година од косовског рата”, Кларенберг наводи да је немачка обавештајна служба била кључна за стварање терористичке ОВК на КиМ, као и да је она имала најтачније податке о огромном богатству у српској покрајини. Међу најозлоглашенијим именима оних који су учествовали у рату на Косову и борили се против војске тадашње СРЈ, а потом починили злочине који су “окупали крвљу” Енглеску, Белгију, Израел, Француску и Сирију, наводи британског пуковника Џемса Лија Месура, који је у Сирији до пре неколико месеци водио хуманитарну организацију “Бели шлемови”, коју је званични Лондон задужио за распиривање рата на Блиском истоку. Помињући страну улогу у рату, новинар “Глобал рисрча” наводи да су војнике ОВК у Албанији обучавали специјалци ЦИА и Зелене беретке, као и да је британски САС био кључан за обуку терориста у Албанији. У Покрајину су “сасовци” упућивани на такозване оперативне пикнике, углавном да наводе авијацију. Аутор текста бележи и податак да су први њихови војници ушли на Косово 21. марта 1999.

У врху најопаснијих исламских терориста који су деловали на КиМ, наводи се у тексту, налази се заменик Бин Ладена, Аим ал Завахири, који је лично водио јединицу муџахедина на Косову 1999. Аим ал Завахири је помогао у оснивању египатске милитантне групе Исламски џихад, а преузео је вођство Ал каиде након убиства Осаме бин Ладена од стране америчких снага 2011. Пре тога, често су га називали главним идеологом Ал каиде. Неки верују да је он био “оперативни мозак” који је стајао иза напада на САД 11.септембра 2001.

Међутим, Ал кида није једина исламистичка група која је деловала на Косову. Позивајући се на податке из истраге бившег тужиоца америчког министарства правосуђа Џона Лофтуса, Кларенберг у тексту наводи као балканске терористичке ветеране Ал Мухајироуна, Бакрија Мухамеда, Абуа Хамзу и Харуна Рашида Асвата, кривце за напад на лондонски метро јула 2005. У исламистичкој групацији помиње се и Кан Шариф, који је учествовао у самоубилачком нападу у бару у Тел Авиву.

Кларенберг износи тврдње и да се две деценије после НАТО агресије западни наратив о разлозима напада на СР Југославију скроз распао. Он наводи да је јасно да Слободан Милошевић није никада имао идеју да прави “велику Србију” чистећи Албанце са Косова.

Спутник

фото: ЕПА, Србија данас

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

  1. ЉУДИ, СРБИ,

    МОГУЋЕ ЈЕ ДА ВЕЛЕИЗДАЈНИЦИ Аv av И ВОЛИНА ЗАЈЕДНО СА ОБРАДОВИЋЕМ СПРЕМАЈУ БЛОКИРАЊЕ ВОЈСКЕ У БГ 13. 4 КАКО БИ КОСОВО ОСТАЛО НЕОДБРАЊЕНО КАДА КФОР СА ШИПТАРИМА НАВАЛЕ НА СЕВЕР !

    Има ли икога да брани Србију? Можемо ли се ујединити и спречити предају?

    ТРЕБА НАМ МИЛИЦИЈА КОЈА ЋЕ 12. АПРИЛА ИЋИ НА КОСОВО а не у БГ!

    НЕ ДАЈТЕ ИМ ДА НАС ВАРАЈУ – БРАНИМО СВОЈЕ !

    Велеиздајници да се похватају и пред суд!
    Србија мора да се брани CAДА !

    Свима с благосовом,
    Мајка са спремном пушком

  2. Srbi se moraju rjesiti svih izdajnika u svojim redovima i vlasti. Tako jedino narod i drzava mogu opstati u suprotnom ce nas vjecni neprijatelji njemci,austrijanci,ugari,hrvati i muslimani unistiti.

  3. ko nije cuo za crvenkapu debeljuskastu sto voli tompuse pusiti, po sumi setati i koferce nositi, zlog i predrskog vucicodlacica, babu kojoj treba pelene menjati i lovca koji ovo delimicno i nestrucno resava, bacajuci natjecatelja vucicodlacica u bunar.
    — braca grim, sadisticki pedofili, citali su markize de sade u originalu, i veliki prakticari bili a samim tim i iskustvo imali, pa pisali o onom sto su videli. — kako izmamiti priglupu crvenkapu iz kuce i od kontrole roditelja nego pod izgovorpom da ode babi merkelici, poznatoj jebacici a sada meti gerontofila, pelene menjati, usput zlocestog i glupog vucicodlacica zadovoljiti, babuskari odvratnoj kolace dati, da odeblja, da crkne od secera, al i da pelene napuni a da babuskarine marke u koferce natrpa i sa njima se kuci srecna vrati. — lovac je tu da jebca vucicodlacica raspori, kamenja u trbu zasije i u bunar baci, ne zeleci znati da tako podzemne vode pogani, a zelenih ne bese tome se suprotstaviti i redovnu i dobru poslanicku platu zasluzeno primati.
    — eto tako neki od crvenkape cara imase, ni ona prazni ruku ne ostase, marki nakupise jer babu izdase jebcima zlocestim, a neki bedno pogibose jer i onako nicemu ne bese, vec samo zlo cinise. — a otom to je; svako ima svoj cilj; neko supke voli, neko pare, neko izdati i pare posteno zaraditi, a neko skrivene simbole i poruke u svemu traziti, i naci je, jer ni kokos ne prdne a da to nista ne znaci. — znamo takve, svilene gacice nose, za narodne pare kupljene, ne jajca.

  4. da dodam, mozda ce se neko nasmejati, neko opsovati a neko primetiti da se ovim nista nece postici. a ovog naseg cestitog moderatora na muke staviti. — lude i zverove je dzaba savetovati, oni sve naj bolje znaju,. a s ljudima se mora govoriti i resenja traziti i naci.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!