Србија

ВЕЛИКИ ПРОТЕСТ НА ВИДОВДАН: Прогласимо окупацију Косова и Метохије! (видео)

У Београду ће се на Видовдан одржати велики родољубиви скуп испред Народне скупштине, на којем ће организатори и окупљени затражити да се Косово и Метохија прогласе за окупирану територију.

Протест који ће 28. јуна почети од 18 часова организује неколико родољубивих организација и покрета – Народни иницијатива „Нема предаје Косова и Метохије”, „Живим за Србију” (др Јована Стојковић), ратни ветерани, а у току је пријављивање и других патриотских организација широм Србије. Медијски покровитељ протеста је „Србин.инфо“.


– Од изузетног значаја за очување Косова и Метохије је да јужну српску покрајину прогласимо окупираном територијом и ово ћемо затражити на видовданском протесту. Зато позивамо што већи број грађана да подрже ову идеју и дођу испред Скупштине, за наш Космет и нашу Србију. Видимо се на Видовдан – наглашавају организатори протеста.

Овим путем и портал „Србин инфо“ позива своје читаоце да дођу на протест и пошаљу јасну поруку да држава Србија никада не сме да се одрекне Косова и Метохије.

Извор: Србин.инфо

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!