Став

Да ли је паљење црногорске заставе на протесту навијача урађено у Вучићевој режији? (видео)

Навијачи Црвене звезде су јуче после утакмице кошаркашког клуба Црвена звезда против Бајерна кренули пут црногорске амбасаде у Београду како би пружили подршку Србима који су на удару Милових сатаниста у Црној Гори. То је требала да буде главна вест у медијима међутим данас главна вест у вези те подршке навијача Црвене звезде није њихова подршка Србима већ је главна вест паљење црногорске државне заставе на амбасади те земље у Београду.

Свима који су бар једанпут отишли било на фудбалску или кошаркашку утакмице Црвене звезде је познато да је Андреј Вучић главни баја који је задужен за Делије. Андреј Вучиић је и званично ушао у Кошаркашки клуб Црвена Звезда и то још уочи формирања прве владе напредњака, одмах након пада Демократске странке са власти, у којој је Александар Вучић преузео функцију потпредседника владе и министра одбране. Две године касније је због притиска јавности поднео оставку на званичну функцију коју је имао у Кошаркашком клубу Црвена звезда али то му није сметало да мање више настави да руководи тим клубом.

Очигледни су напори Вучића да помогне своме мецени Ђукановићу који се нашао у необраном грожђу после усвајања тзв. Закона о слободи вјероисповијести у Црној Гори. Огромна маса Срба који неће дозволити узурпацију вековне имовине цркве, храмова и богомоља СПЦ свакодневно се налази на улици и маса народа која је устала против Миловог сатанистичког режима сваким даном је све већа. Вучић од пре неколико дана почиње поново да дели народ најавом доласка на север Црне Горе иако га тамо није звала СПЦ тако да се данас више прича о доласку Вучића на север Црне Горе него о ономе шта се на том северу Црне Горе заиста дешава. Не само да га СПЦ није звала да дође у Црну Гору већ га је Епископски савет СПЦ у Црној Гори прогласио за непожељну особу и поручио му да на Бадњи дан треба да наложи бадњак у Пећкој патријаршији на Косову и Метохији.

Долазак навијача Црвене звезде који су под строгом контролом нарко клана Вучић пред црногорску анмбасаду имало је изгледа за једини циљ паљење црногорске заставе као би се пажња медија даље окренула од свакодневних протеста Срба и насиља који над њима свакодневно врши Милов сатанистички режим. Вучић на све могуће начине покушава да помогне сатанистичком режиму Мила Ђукановића који га је задужио огромним новцем приликом формирања СНС а касније илегалним пословима са оружјем и наркотицима. Не треба заборавити да је Вучића у свет глобалне трговине оружјем увео управо Мило Ђукановић пошто га је упознао са палестинским терористом Мохамедом Дахланом. Мило Ђукановић је Вучића упознао и са шеиком бин Зајебом из УАЕ кога је Вучић представљао малтене као спаситеља српске економије. Иза свега су стајале британске везе Мила Ђукановића.

Вучић својом прљавом пропагандом, лажима и подметањима већ доста дуго директно ради на штету интереса Републике Србије, Срба у Србији, Срба у Црној Гори и Срба Републике Српске. Србе Косова и Метохије је изручио на милост и немилост шиптарских терориста а онда се сада када су Срби Црне Горе масовно изашли на улице црногорских градова напрасно сетио и њих па би сада и њима да помогне*! И то после седам година проведених на власти које је провео игноришући вапаје Срба Црне Горе за помоћ. Већ више од две године лично оркестрира масовну хајку уз помоћ режимских и окупационих медија на Митрополита Амфилохија па би сад да иде да са њим пали бадњак?! Не треба заборавити да је Митрополита Амфилохија узео на зуб због његовог противљења велеиздаји који Вучић чини у вези Косова и Метохије.

Где год је та људска олош у задњих 30 година долазила да брани Србе они су у року деценије нестајали са тих простора. Тако су Срби Српске Крајине буквално збрисани у највећем етничком чишћењу у Европи у задњих 50 година. Одмах пошто су они збрисани док су их помагали и бранили црвени војвода Војислав Шешељ и његово верно псето са Косова и Метохије су збрисани и Срби Косова и Метохије. Оно мало јада што је остало после његовог министровања и ратовања против НАТО пакта Бриселским Споразумом на тацни је испоручио на милост и немилост шиптарских терориста са којима је иначе у коалицији.

Данас та олош хоће да спасава Србе Црне Горе од његових финансијера и мецена којима дугује све што данас има?! Па да ли још има будале која у то може да поверује?

Чак и да Вучић није намерно организовао паљене црногорске заставе на њиховој амбасади чињеница је да је иста запаљена и да су је запалили људи који су на платном списку његовог брата Андреја Вучића и њега лично.

Милинко Милинчић, Србија данас

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!