fbpx

АЈДЕ НЕ СЕРИ ВИШЕ! Ти и твој брат сте главни заштитници нарко мафије у Србији!

2.8
(9)
БЕОГРАД – Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је потрошио много енергије и поручио да се неће кандидовати на следећим изборима за шефа државе.

„Ако бих данас доносио одлуку, мој одговор би био ‘не’ и верујем да ће тако и остати… Потрошио сам много енергије, трудио се и радио, суботе и недеље нисам имао, нисам имао одмор, не живим нормалан живот и човеку почиње да недостаје све то“, рекао је Вучић у интервјуу за новогодишње издање „Блица“.

Он је изјавио да су са плантажом марихуане Јовањица били повезани људи из власти.

У све су били умешани појединци из Министарства унутрашњих послова, Безбедносно-информативне агенције, чак и из војних структура, који су издавали лажне легитимације, навео је Вучић, уз тврдњу да су државне субвенције за Јовањицу биле „чисте као суза“.

Ако настави да се легално бави тим послом, добијаће свако за чист и на закону заснован посао. Неће за марихуану, али хоће за парадајз, кромпир, изјавио је Вучић и оценио да је „мала разлика између марихуане и индустријске конопље“.

„Чим смо открили, похапсили смо их све. Имали су прстен заштите и озбиљне контакте“, изјавио је Вучић.

Он је, говорећи о афери везаној за продају оружја из фабрике Крушик, констатовао да је Бранко Стефановић, отац министра унутрашњих послова Небојше Стефановића, запослен у фирми ГИМ, али је поставио питање „да ли је Крушик оштећен или било ко?“

Смисао је у питању да ли је министар Стефановић могао да омогући привилеговани положај фирми у којој ради или је везан уговором његов отац. То је питање за сукоб интереса. А подигнуто је на ниво као да је реч о пљачки, а то није тачно. Они су тиме уништили Крушик, навео је Вучић.

Он је изјавио да је „неко хтео да исфабрикује аферу, да би се Крушик разорио“.

Вучић је оценио да је министар финансија Синиша Мали „одличан министар“, али да му је рекао да докторат не може више да стоји у његовој биографији.

Говорећи о саобраћајној несрећи из јануара прошле године на наплатној рампи Дољевац на аутопуту Ниш – Лесковац, Вучић је изјавио да директор Коридора Србије и функционер Српске напредне странке Зоран Бабић није возио аутомобил који је изазвао удес.

Ако ме неко убеђује да је Бабић возио ауто, једино могу да кажем 100 пута да не говоре истину, а 101. пут ћу рећи да са тим људима нешто није у реду, навео је Вучић, уз питање: „Зашто бисмо штитили неког ко је одговоран за тако нешто?“

Вучић је изнео тврдњу да плате у Србији никада нису биле веће.

„Кад смо имали веће плате у историји? Ви који радите у приватном сектору? Ми у јавном? Никад. Само што то нико неће да каже“, рекао је Вучић.

Он је изјавио да ће ускоро у Србији просечна породица имати два аутомобила.

„Некада је било 0,4, па 0,7 аутомобила по породици, ускоро ће бити преко два. Зато ћемо градити метро“, навео је Вучић.

Према његовим речима, „нема у Србији више од два одсто људи за које можете да кажете да су гладни“.

Вучић је нагласио да је у одличним односима са премијером Аном Брнабић и да поштује „њену енергију, труд и рад“.

Поводом тврдњи да је у лошим односима са Аном Брнабић, Вучић је изјавио: „То је један од текстова које диктира такозвани ПР једног од министара“.

Вучић је најавио промене у влади.

„Не зато што су сви радили лоше. Многи су радили добро, али неки су осам година министри, ретки су ти који после осам година заслужују да буду ту и даље. Полазим од себе“, рекао је Вучић и нагласио да је смањен број запослених у јавном сектору, „посебно у администрацији“.

Вучић је оценио да на међународном нивоу „Србија више није патрљак“.

Сами доносимо одлуке, имамо свој субјективитет на међународном небу, рекао је Вучић, уз констатацију да је „Србија једина земља у региону у којој људи мисле да иду у добром правцу, и у праву су“.

РТВ.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Последњи је час да се и Србија очисти од „створења из мочваре“, од Вучића, његових кумова, рођака и саучесника

5 (4) Александар Вучић неће имати времена да прослави победу на монтираним изборима. И пре …

ИНТЕРВЈУ: Дејан Жујовић – Вучић и Kризни штаб много серу, истина о стању у здравству! (видео)

4.3 (14) Гост Славија инфо тв био је доктор Дејан Жујовић, начелник дневне болнице градског …

Један коментар

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *