Србија

ПОБУНА ПЕНЗИОНЕРА У СНС „Вучићу, понизио си нас испод нивоа кућних љубимаца“

Доктор Предраг Мијатовић, народни посланик Српске напредне странке у два мандата, из времена док је лидер те партије и председник државе био Томислав Николић, и одборник у Скупштини града Вршца, упутио је отворено писмо Александру Вучићу незадовољан како председник све време поступа са најстаријим грађанима, па тако и сада усред ванредног стања.

ПОБУНА ПЕНЗИОНЕРА У СНС „Вучићу, понизио си нас испод нивоа кућних љубимаца“

Уведен ја полицијски час од 40 сати. Добро морало је. Зар није било могуће пустити нас да барем на један сат у то време изађемо из кућног затвора да удахнемо ваздуха и протегнемо ноге док нема неоговорних на улици, или мислиш да је вампирско време од 4 до 7 милост која нам је дата?

Зар треба када ова пошаст прође да завршимо живот у психијатрским болницама или да се поубијамо због депресије и растеретимо пензини фонд. Ја као дугогодишњи лекар знам шта је епидемија и изолација, али и у томе ако нас чуваш помисли да смо мучени перманентно изоловани и изопштени.

ПОБУНА ПЕНЗИОНЕРА У СНС „Вучићу, понизио си нас испод нивоа кућних љубимаца“

Понижени смо јер, изгледа да смо испод нивоа кућних љубимаца који су добили дозволу да буду шетани и у време полицијског часа. Не позивам на непослушност само бих желео да размислиш колико нам је неиздрживо ово стање. Обратио сам ти се пуним именом и презименом“, закључио је Мијатовић у отвореном писму председнику државе на друштвеној мрежи Фејсбук.

Директно.рс

�оментара

  1. Evo istice 19ti dan naseg zatocenistva. Od jutra do mraka, i celu noc, u istom prostoru!
    Alexandre, zasto ti neko od tvojih strucnjaka ne objasni poguban uticaj nekretanja, posebno na kategoriju 65+?
    Zar nema bas nikog da ti kaze da nam time smanjujes sanse i skracujes zivot, jer gubimo i to malo imuniteta?
    Preigrao si se: mislio si da nas sacuvas da ne skiknemo do izbora ( mada dobar deo nije niti bi glasao za tvoje), ali mnogi ce zavrsiti u Lazi, pa si opet na gubitku.
    Meni, tvoja dozvola za kretanje i ne treba. Kad mi pukne film, sa devetog sprata direktno se sjurim na travnjak, samo otvorim prozor.

  2. Despina, pazi da mu ne pođu suze niz leđa kad čuje da si skočio kroz otvoren prozor. Sekira se on zbog toga k’o robijaš za državu. Ostaće mu u budžetu više za druge potrebe iznos koji je izdvajao za tvoju penziju. Šta misliš koliko će onih koji su odavno prevalili tridesetu a da nemaju ni jednog dana radnog staža dočekati penziju? Nikad. Dočekaće je pevajući oni koji, kao i on, sede u skupštinskim klupama punih trideset godina i to sa iznosom penzije tri puta većim od onog koji imaš ti i ja. A kakvo su nam dobro doneli za tih trideset godina “mukotrpnog rada”? Doneli upravo to što danas doživljavamo – ZATVOR, bez prava na šetnju koji imaju zatvorenici u bilo kojoj zatvorskoj ustanovi. Kučići mogu prošetati, ali mi ne. Možemo jedan dan u nedelji u četiri sata ujutru otići pešice do supermaketa, kad na ulici nema nikog osim pasa lutalica, i to bez maske i rukavica.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!