КОНДОМ КАМПАЊА Брнабић признала да је глупа као школа коју је завршила у САД

4.9
(10)

Ана Брнабић је коначно јавно признала да је глупа и ограничена као школа коју је завршила у Америци. Рекла је да је у питању искључиво њена глупост што је на Влади усвојен Закључак о комплетној контроли инфромација о стању и последицама све теже заразе од корона вируса у Србији.

Но, доказ да глупост не станује само у Ани Брнабић и Влади Србије коју предводи већ и у невладином сектору, зашта се овај пут постарао Милан Антонијевић објавом на Твитеру у којој дословце каже: “Поново је време за дијалог на ФПН, а види се већ и незадовољство Вучића тим удвориштвом и бесмислених питања идолопоклоничких медија”.

Значи, по мишљењу овог познатог активисте за људска права време је за дијалог, јер Вучић не може да поднесе толико улизиштво сопствених улизица које је инсталирао у све поре друштва. За директора Фонда за отворено друштво време је за дијалог, јер је Вучић незадовољан питањима које добија и која је претходно сам договорио. Из медија које сам уређује! Дакле, нечувено! Ко буде пристао да иде на икакав дијалог у режији Милана Антонијевића и њему сличних, тај ће бити заувек изгубљен за политику, и притом остати доказано глуп ко актуелна премијерка.

На све то др Бранимир Несторовић, за Вучића и братију, неприкосновени “стручњак”, не престаје да иде с телевизије на телевизију и саблажњава народ својим суманутим изјавама. Последња у низу је била како је тренутно велика несташица кондома у свету и да би пандемија короне могла изазвати бејби бум. Прво је рекламирао распродају у Италији са обавезним шопингом у Милану, сада се пребацио на нешто много конкретније, несташицу куртона која сваког озбиљног стручњака у оваквој ситуацији може да забрине. Притом др Несторовић иде све време без заштитне маске и рукавица, има више од 65 година, али то за њега не представља препреку да се све време слободно креће, јер бити Вучићева дворска луда у оваквој ситуацији није лако. Чак је и готово до јуче смирени др Кон оболео од „Несторовић вируса“.

Тако да је у Србији сваким даном све тежа ситуација у сваком смислу. Иако је Ана Брнабић постала мерна јединица за глупост, др Несторовић све чини да отме Вучићу прилику да и даље буде мерна јединица за лудост.

Оно што јавност Србије додатно брине је зашто се чувена Вучићева опозиција оличена у Србији 21 уопште не оглашава. Ако су им већ скупили и поклонили потписе, а сада знамо да је то било у време кад је корона увелико стигла у Србију, није то ваљда разлог да се праве као да их чак ни долазак кинеских стручњака не занима. Приметно ћуте и сви остали који су се пријавили у договору са Вучићем да учествују на изборима којих нема и који то нису. Јасно је да они осећају пре свега демократску потребу да подрже све што Вучић помисли, па ипак, зар не мисле да је основни ред, да се макар про форме огласе поводом хапшења новинарке Ане Лалић или хапшења и пресуде младој Јовани Поповић из Кикинде. Нисам нешто приметио да се било где огласила чувена боркиња за женска права Гордана Чомић. Њена потреба за оглашавањем је очигледно имала свој крешендо док је стављала своје име на листу Србија 21. Ту, нажалост, почиње и престаје сва борба за европску и модерну Србију. Бар како је они виде.

Ако је веровати др Несторовићу да у свету влада велика несташица кондома, у том домену не морамо да страхујемо, јер у Србији бар куртона има за извоз. Уосталом, виђамо их сваки дан.

Директно.рс

 

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

НАГРАДА ЗА НАЈБОЉЕГ ТАПШАЧА Марко Ђурић ће бити нови амбасадор Србије у САД

0 (0) Актуелни директор Канцеларије за Косово и Метохију биће нови амбасадор Србије у Вашингтону, …

Пакао у Америци: Горе милиони хектара, стиже и ураган (видео)

5 (1) Америку погађа прави временски пакао: У појединим државама на западу земље, као што …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *