Србија

Уживо – Народ блокирао центар Београда због Вучевић мера, долази све више људи! (ВИДЕО)

Испред Скупштине Србије већ се окупило више стотина грађана који су блокирали саобраћај и који извукују пароле против Александра Вучића. У центар Београда пристиже све већи број грађана.

Они су револтирани после конференције за медије Александра Вучића, који је најавио увођење полицијског часа.

Иначе, испред Народне скупштине заказана је јавна трибина на којој би новинар Предраг Поповић и народни посланик Срђан Ного требало да одговарају на питања грађана о ванредним мерама које је вечерас прогласио Александар Вучић.

Уживо – Народ блокирао центар Београда због Вучевић мера, долази све више људи! (ВИДЕО)
фото: @65Ljilja

Ускоро опширније…

Србин.инфо

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Један коментар

  1. Hocemo Beloruski scenario, najbolje se pokazao…Minsk ima najbolje lekare svi pa i nasi politicari se tamo lece, pola zdravstva je na prirodne terapije…Lukasenkobni jednu jedinu zabranu nije uveo pa hvala Bogu svi zdravi…manje farmakomafije i stariji bice otporniji…Takvog predsednika i mere zelimo…tamo korona nista nije uradila ni sa proslava, derbija, druzenje penzionera po skupovima, igraju sah u prirodu, besplatno pola, cak i bicikle na raspolaganju dzaba…zdrav zivot i normalna nacija

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!