Црна Гора

Ђукановић са пола уста признао пораз – од ноћас ће стајати на једној нози

* У холу седишта ДПС око 20.30 сати није могуће видети никога од функционера ДПС-, а пола сата након затварања бирачких места испред изборног штаба ДПС – по први пут – није било присталица те партије. Све им је било јасно

* Осветило му се што је покушао да ишчупа корен и Српству и СПЦ. Показало се да је он – све заједно са НАТО и америчком инфрастуктуром у Монтенегру – преслаб играч за Амфилохија и Јоаникија, српску верикалу у Црној Гори и осам векова СПЦ…

_________________________________________________________________________

МОНТЕНЕГРИНСКИ полудиктатор Мило Ђукановић фактички је признао изборни пораз. На изборима на којима је поново све контролисао и рачунао да ће поново изабрати сам себе.

Лукавећи, објавио је да је његова Демократска партија социјалиста „са традиционалним коалиционим партнерима“ освојила укупно 40 посланичких мандата.

Још је додао: „Пребројано је преко 90 одсто резултат и ДПС је на изборима освојила око 145.000 гласова и 30 мандата. Такав резултат значи да је ДПС најјача партија у Црној Гори. Још увијек пристижу резултати и тешко саопштити шта је поуздана информацијама. Са коалиционим партнерима имамо 40 мандата, борба за већину посланичким мјеста и даље траје. Ово је прилика да поред захвалности вама и грађанима који су дали повјерење нашој партији, дам подршку свима. Кампања говори о квалитету политике коју ДПС води у Црној Гори“, рекао је Ђукановић.

Додао је да ће сачекати коначне резултате Државне изборне комисије и да “оно што се дефинитивно установи за ДПС је закон који ћемо безусловно поштовати”.

Није пропустио ни да каже да је Црна Гора постала светионик на Западном Балкану и да се нада да ће тако и остати и да ће Црна Гора остати стабилна држава“.

Међутим, све ово као да је говорио самом себи, да је себе тешио и куражио.

У холу седишта ДПС око 20.30 сати није могуће видети никога од функционера ДПС-, а пола сата након затварања бирачких места испред изборног штаба ДПС – по први пут – није било присталица те партије.

Све им је било јасно.

Ђукановић ће од 30. августа 2020-те стајати на једној нози.

Његова мини-империја је почела да се незаустављиво урушава. Биће то процес који ће тећи са убрзавањем.

Осветило му се што је покушао да ишчупа корен и Српству и СПЦ.

Показало се да је он – све заједно са НАТО и америчком инфрастуктуром у Монтенегру – преслаб играч за Амфилохија и Јоаникија, српску верикалу у Црној Гори и осам векова СПЦ…

Факти

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Један коментар

  1. I u dps ima pola koji su ucenjeni i glasali, realno opozicija ima duplo vise…zar nije lepo posle 30g, nova, mlada lica..Jedan izasao sa likom Isusa Hrista i najavljuje vaskrsenje, drugi, velika molitva muslimana, i svi su ko braca, drugari iz klupe, ne dozvoljavaju da jedni drugima unistavaju zivote i osnovna parava na zivot, ispoljavanje vere,ljubav…Dobrodosla nova mlada lica, mladosti..Pobedili ste jednog globalistu, pobedili ste i virus, boreci se protiv sotone, sejtana, djavola, dokazali ste da 1g borbe i podrske leci sve u litijama, skupu, ljubavi..Zivela mladost, Zivela Crna Gora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!