Друштво

Неготин: Полиција похапсила опозиционе чланове Изборне комисије како би напредњаци могли да покраду локалне изборе (видео)

Десетак симпатизера и чланова Народне странке проведено је у полицијску станицу у Неготину. То су наши активиста, два члана Изборне комисије, који су у међувремену пуштени, и чувари кутија на бирачким местима, каже за Данас Крста Станковић Њенуловић, први на листи Народне странке, која учествује на данашњим локалним изборима у овој општини.

Према његовим речима, на тај начин је омогућено да странка на власти ради са изборним кутијама шта хоће.

– Чувари кутија су одвојени од њих и тиме је омогућено странци на власт да несметано са кутијама раде шта хоће. Очито да ово није фер борба. Ово није било ни у време стаљинизма – каже Њењуловић.

Он најављује жалбе.


Како преноси портал нова.рс „два наша члана Народне странке, који су чланови Општинске изборне комисије, заустављени су од стране саобраћајне полиције и већ сат времена им није омогућено да обилазе бирачка места, што по закону имају право да раде“.

Како је речено овом порталу у НС у питању су, како су прецизирали, Душан Михајловић и Славица Јанковић.

Подсећамо, данас се у Неготину и Мионици одржавају локални избори.

Док већи део опозиције бојкотује изборе у Мионици, Народна странка учествује на изборима у Неготину.

Данас.рс

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!