Србија

ДОКАЗ! Ревакцинисан преминуо у Батајници, у отпусној листи пише невакцинисан! (фото)

Београђанину Б. П. (74), који је преминио од последица корона вируса у болници у Батајници, на отпусној листи су написали да је невакцинисан, иако је примио две дозе Синофарм вакцине, открива за “Србин инфо” његова ћерка Т. П. (име познато редакцији)!

У документима, која је доставила наша читатељка, јасно се види да је преминули ревакцинисан 15. фебруара ове године, али је неко у болници у Батајници одлучио да тај податак занемари и да несрећног човека заведе као невакцинисаног.

– Данима зовем болницу и покушавам да сазнам о чему се ради, да ли је у питању грешка или је реч о манипулативној игри с предумишљајем – каже наша читатељка, која захтева да се открије истина о овом случају.

ДОКАЗ! Ревакцинисан преминуо у Батајници, у отпусној листи пише невакцинисан! (фото)
Отпусна листа из ковид болнице у Батајници (ФОТО: приватна архива)
ДОКАЗ! Ревакцинисан преминуо у Батајници, у отпусној листи пише невакцинисан! (фото)
Отпусна литста из ковид болнице у Батајници (ФОТО: приватна архива)

Дакле, овде није реч о томе да ли је неко противник вакцине или не (преминули Б. П. то сигурно није био), већ се поставља питање како је могуће да потпуно ревакцинисаног човека заведу као невакцинисаног и колико је још таквих случајева после којих режимски и глобалистички медији праве кампању о томе како у болницама искључиво умиру невакцинисани грађани?

ДОКАЗ! Ревакцинисан преминуо у Батајници, у отпусној листи пише невакцинисан! (фото)
Дигитални сертификат о вакцинацији преминулог (ФОТО: Приватна архива)

Поставља се питање и каква је процедура лечења од корона вируса у српским ковид болницама, с обзиром на то да је Србија у врху по броју преминулих на милион оболелих.

Извор: Србин инфо

�оментара

  1. Ponestalo im nevakcinisanih po bolnicama jer ovi neće u bolnicu ni puškom. Zato sad moraju da ubijaju svoje (vakcinisane) i prikazuju ih kao žrtve korone koje su bile toliko glupe da odbiju “spasonosnu” vakcinu.

  2. jedna lasta ne cini prolece. tuzno je sto je covek preminuo ali ipak ima lepe godine. i ja sam tih godina i plasim se smrti od pritiska, od infarkta, manje od korone jer sam se vakcinisala i nosim masku cim izadjem iz kuca a izbegavam guzve i prevoz.

  3. Вероватно је у питању то што кад прође 7 месеци од примљене вакцине или прележаног ковида, сматрају да више не постоји заштита од вируса и да треба поново да се вакцинише. А то је овде случај. Човек је вакцинисан пре 8 месеци.
    Покој му души.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!