Србија

Вучић преко лобиста у Русији хоће да купи себи подршку и одрекне се још 29% НИС-а!

Александар Вучић остаје све више без подршке, како на истоку, тако и на западу, а рањив и несигуран, спреман је на још радикалније задуживање, распродају и чињење свакавих уступака да би се још мало одржао на позицији (и на слободи).

Вучић од синоћ борави у Русији где ће се састати и са председником Владимиром Путином. Шокантне детаље о Вучићевом боравку у Русији изнео је Мирослав Паровић, лидер Народног слободарског покрета.

– Вучић преко лобиста у Русији моли да Србија део гаса плати препуштањем дела НИС-а, који је још увек у нашем власништву (тренутно око 29%). Та трансакција би се обавила у току наредне године (после избора), а до тада би он махао најповољнијом ценом гаса – открио је Паровић.

Паровић је прокоментарисао и Вучићеву изјаву пред пут у Русију да ће Србија остати на „европском путу“.

– Пред полазак на састанак са Путином ипак је послао Америци поруку да је њихов и да нема разлога да ДЕА више хапси његове ортаке нити да им блокирају од народа покрадене паре пренете у стране банке! – каже Паровић.

Србин.инфо

Један коментар

  1. СИБИРСКИ МЕДВЕД И ПАНОНСКО ЈАГЊЕ

    Услед велике суше и неприлике Панонском јагњету понестала храна, крма и воде. Након дугог премишљања дође до идеје да се обрати Сибирском медведу, јер тамо је хладније и није била суша. Упути се јагње и стиже код Сибирског медведа. Када стиже и како га примио домаћин Панонско јагње се изненадило, јер је слушало да Сибирски медвед је најача животиња, нико не сме да га нападне ни у чопору, сви беже и склањају се од њега. Када медвед угледа мало и сићушно Панонско јагње, толико се обрадова како је питомо и нежно, упита га шта му недостаје, чиме да га угости. Одговор је биода му треба храна, храна господару. Медвед му донесе отаву, суву траву, крму и воду.Након боравка јагњета код медведа уз захваљивања крену за свој родни крај, а медвед му напуни кола са свакојаком храном, да има да презими. Изљубише се и јагнје оде у свој завичај под пратњом медведа.Цело време боравка Панонског јагњета код Сибирског Медведа немо су посматрали са даљине Амерички којот, Енглески рис и Немачки овчар. Није им јасно како Сибирски медвед био добар домаћин, а они нису смели нити да му се јаве, како не би настрадали гладни и жедни.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!